Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (174)
Raspunsuri - Pagina 13
Victo spune:
bianca, hai ca iti scriu orientativ meniul nostru.
dim, ora 8- 210 ml lapte, 8,30- cereale cu lpate (pasta groasa, ii dau cu lingurita)/ gris cu lapte/ lapte cu fidea/lapte cu orez. juamtate de castronel din acela pt bbelusi.
ora 11,30 2 mere potrivite, si 3 biscuiti.
ora 12-15 nani.
ora 15,30 pranzul- ciorbita si felul 2. aici mananca din fiecare cam 3/4 din castronel. masurat in borcanse din acelea de hipp, de 200 gr, vine cam 3/4 din borcanas, din fiecare fel.
ora 18,30-19 gustare- banana cu aprox. 100 gr branza/un iaurt mic, de 150 gr sau papanasi (aici, din 250 gr de branza ii fac papanasi pt 2 zile) sau mamaliguta cu branza fagaras( din cutia de fagaras ii fac de 2 ori) sau 2 felii de paine (medii) cu branza fagaras si rosii/ridichi.
seara, la 20,45 laptele- 240 ml.
21, nani.
anca, i-am prezentat-o pe Maria lui fi/miu..cum mananca ea de frumos..si s-a gandit ca ar fi cazul sa isi manance si el fructele (le abandonasem cu 10 min inainte, din motive de crize de personalitate ;))
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
Pai Maria stimuleaza copii la papa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
EMA INVINGE CANCERUL!!!!!!!
UN VOT VA RUGAM
cristi07 spune:
am admirat toate fetitele in poze...cu codite, ce se dau cu crema ..ce merg prin padure
..si evident si romanticul de la malul marii...
va pun si eu cateva poze cu Radu
http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Aprilie2009#
ps- a primit careva indemnizatia marita?????
Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
cristi - Raducu cel frumos tot indragostit de Eva e??? 
bianca - nici eu nu ii cantaresc mancarea ... orientativ am 2 castronele de-ale ei, ca masura ... daca le mananca pe alea, e bine ... daca nu, data viitoare. Chiar nu ma stresez, ca de foame nu o sa moara. Stie fff bine sa ceara cand ii e cu adevarat foame. Si exact ca si surioara Eva e pe perioade ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Victo spune:
aaa..am uitat sa va zic ca mai nou fi/miu cd vede litera M zice mama si cd vede T zice tata..ca l-a invatat tata-su, ca ala e m de la mama respecitv t de la tata..
deci..la 3 ani o sa compuna poezii ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika cristi - Raducu cel frumos tot indragostit de Eva e??? ![]() bianca - nici eu nu ii cantaresc mancarea ... orientativ am 2 castronele de-ale ei, ca masura ... daca le mananca pe alea, e bine ... daca nu, data viitoare. Chiar nu ma stresez, ca de foame nu o sa moara. Stie fff bine sa ceara cand ii e cu adevarat foame. Si exact ca si surioara Eva e pe perioade ... _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
e fidelut!
abramburika spune:
Ce pacat!
Sper sa nu ma paruiasca surioara Eva (sau mama de Eva) ca ravnesc la Raducu' al ei ... hahahhaa ...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Ce pacat! _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |

Lala_D spune:
| citat din mesajul lui cristi07 am admirat toate fetitele in poze...cu codite, ce se dau cu crema ..ce merg prin padure ..si evident si romanticul de la malul marii...va pun si eu cateva poze cu Radu http://picasaweb.google.com/cristinacovoran/Aprilie2009# ps- a primit careva indemnizatia marita????? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Am sunat eu azi in Hambarului si culmea chiar mi-au raspuns ...dupa o ora

Eu am depus pe 16.02 si cica nu o voi primi marita luna asta dar luna viitoare sigur.
M-au cautat dupa CNP in calculator si mi-au spus cum "stau".
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Am sunat eu azi in Hambarului si culmea chiar mi-au raspuns ...dupa o ora ![]() Eu am depus pe 16.02 si cica nu o voi primi marita luna asta dar luna viitoare sigur. M-au cautat dupa CNP in calculator si mi-au spus cum "stau". O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |

eu am depus in ianuarie la sfarsitul lunii si la fel am patit si eu...dupa multe incercari "m-au verificat" si au zis ca in mai