Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 22
pogonici1977 spune:
andrasonia..acestea sunt analizele ce se treb facute de cuplurile ce nu reuseusc sa faca copii dupa min 1 an de muncaaaaa
1. PENTRU SOTIE
A. Dozari Hormonale:
Ziua 3-5 :
FSH
LH
PRL
ESTRADIOL
Ziua 21-24 :
PROGESTERON
TESTOSTERON
B. Analiza uzuala a sangelui:
HEMOLEUCOGRAMA
GLICEMIA, CALCEMIA
UREEA, CREATININA
COAGULOGRAMA
TGO, TGP, GRUP+Rh
C. Investigatii serologice pentru:
HEPATITA B - HBs
HEPATITA C - HCV
UREEA, CREATININA
HIV
VDRL
D. Zoonoze:
TOXOPLASMA IgG, IgM
CITOMEGALOVIRUS IgG, IgM
RUBEOLLA IgG, IgM
LISTERIA IgG, IgM
E. Determinare Anticorpi Antispermatici
F. Culturi col Chlamydia; Mycoplasma; Ureaplasma; Secretie Vaginala
G. Frotiu cervical Papanicolau
H. Histeroscopie, Histerosalpingografie,Celioscopie diagnostica sau interventionala (in caz de Hidrosalpinx)
2. PENTRU SOT:
A. Spermograma + Spermocultura
B. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV, Grup+Rh
C. Dozari Hormonale: FSH, LH, TESTOSTERON, PROLACTINA
D. Cariotip Genetic ambii parteneri- daca e cazul...se constata de dct
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Fetelor si cipicah.... imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste atat de trista, dar acum cateva momente Ana-Maria a trecut la Domnul in urma unui stop cardio-respirator.... Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aseze sufletul ei in randul dreptilor....
o sa revin cu amanunte mai tarziu caci acum sunt prea ravasita ca sa va pot scrie... va multumesc tuturor pentru rugaciunile facute pentru Ana-Maria.....
oanka80 spune:
Dumnezeu s-o ierte pe ANA-MARIAsi s-o aseze unde dreptii se odihnesc. offf ce cruce grea pt familia ramasa

un tatic ce isi va alina suferinta cu acel pui de om venit pe lume...fara mama...
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
pogonici1977 spune:
nu pot sa cred ceea ce am citit..doamne de ce ai luato pe ANA MARIA???????..am simtit poate aceeasi durere ca oricare alta dintre noi de aici...sincer nu pot sa cred....de ce doamne ai luato?? bietul sot si puiutul lor au ramas singuri...cata durere....of doamneeeee.....
dumnezeu so ierte...biata de ea sa dus la domnul, cat a mai chinuitt..

happymum spune:
condoleante familiei. pacat ca fetita nu va fi crescuta de mamica ei.
sa le dea Dumnezeu putere sa merga mai departe.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe ANA MARIA.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
Delphinas spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace! 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
jujuka spune:

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca pe Ana-Maria si sa intareasca familia acesteia.Nu pot sa cred

cipicah spune:
Dumnezeu sa o ierte pe Ana Maria! Mare si grea cruce poarta taticul ramas cu pruncutul. Doar cateva clipe incerc sa ma pun in locul lui si traiesc o durere uriasa,sfasietoare.Aici doar Maica Domnului ii poate mangaia si le poate turna alinare si tamaduire peste uriasa rana plina de sticla pisata.
Oanka80,multa recunostinta pentru minunatul tau gest de a duce cadourile ingerasilor de la Marcus. Dumnezeu sa te binecuvinteze!
Pomelnicul nostru a ajuns aseara la pr.Iustin. Asteptarea la chilia parintelui a fost usoara,mai greu a fost sa o scoatem pe Ioana,fetita noastra,de langa parintele.Nu a vrut sa mearga nici cu tati,nici cu mami,nici cu prietenii nostri.Abia dupa vreo ora am reusit sa o scoatem.
Ma iertati daca v-am plictisit,mai ales ca durerea plecarii Anei Maria intre cei drepti este cumplit de prezenta.

multumesc mult.