Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 23
bebe3 spune:
Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista celor care se roaga sa dobandesca un copilas,cu numele Cristiana si Florin!Va multumesc mult!
oanka80 spune:
o zi grea plina de vesti triste. sa va rugati si pt sufletul unei fete de 30 de ani FELICIA. bolnava de leucemie fiind, s-a strans in biserica noastra o suma mare de bani pt operatia ei. a fost operata in germania si azi la 9 zile de la implant a murit. sotul ei e pierdut si familia se teme acum sa nu-l piarda si pe el. iertare ca va cer o osteneala in plus sa pomeniti la adormiti si pe Felicia.
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon
maria08 spune:
Ce zi trista......
....Doamne iarta-i pacatele Anei-Maria si du-o acolo unde dreptii se odihnesc!! Ai grija de familia ei si de pruncuta care a ramas fara mama.
Dumnezeu s-o ierte si pe Felicia!! Cata tristete intr-o zi atat de mare!!
Intamplator auzisem la stiri ca a murit, tot azi, sotia unui manelist care avea 27 de ani si m-am gandit cat de mare suferinta trebuie sa fie pentru cei ce raman in urma!!! Si acum, dupa ce am citit si ce ati scris voi ...nu mai am cuvinte.....
Pentru fetele care sunt din Constanta sau apropieri, vreau sa va spun ca maine, la biserica greaca, vor fi aduse Moastele Sfantului Nectarie; la 9 va fi Sfantul Maslu la care va participa IPS Teodosie alaturi de alti 7 preoti. Daca reusec sa ajung am sa va port pe toate ( si pe Cipicah) in gand!!!
Doamne Ajuta!!!!!
sandaa spune:
Dumnezeu sa le odihneasca pe Ana Maria si Felicia si sa aseze sufletele lor unde toti dreptii se odihnesc. Grea incercare pentru aceste familii, Bunul Dumnezeu sa le dea putere sa poarte aceasta cruce iar pe micuta Anei sa o ajute sa creasca fara scumpa ei mamica.
Multumesc tuturor ca va rugati pt mama mea ( Marta). Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate voua si familiilor voastre.
Denisa Stefania.
Va doresc o saptamana cu multa liniste si cu multa rugaciune.
Doamne ajuta!
happymum spune:
oana
atat de tanara biata fata. condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
imi pare tare rau... atatea vesti triste... mai intai alin, apoi pisuca emma, apoi mamica ana maria... si acum biata fata felicia. nu ma pot abtine sa nu repet in continuu DE CE?
Of, doamne.........
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
stie cineva ce este cu anadomnica?
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie---------Amintirea cea mai draga mie---------Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe3 Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista celor care se roaga sa dobandesca un copilas,cu numele Cristiana si Florin!Va multumesc mult! ![]() |
bine ai venit la rugaciune bebe3.
vei fi trecuta pe listuta imediat ce va aparea anadomnica.
scrie inca vreo 10 mesaje repede, ca sa iti apara ceea ce scrii, in timp real.
sanatate
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
andrasonia spune:
Dumnezeu sa le odihneasca pe Ana Maria si Felicia si sa-i intareasca pe cei ce au ramas in urma.
Doamne ajuta!
ellenii spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care nu mai sunt printre noi! Atatea vesti triste...
Multa putere familiilor!
Bebe3, bine ai venit la rugaciune!
Salutari la toata lumea!
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR