Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna ziua dragele mele si cipicah!

Sunteti ocupate cu curatenia probabil; noi am fost ieri la dr, suntem o fetitza perfecta si avem 2100 de grame.Doamne ajuta si Maicuta Domnului sa ne pazesti in continuare DIn pacate nu o sa nasc natural cum a oranduit Dumnezeu femeia sa nasca datorita riscurilor, desi eu mai sper in continuare si ne-a programat pe 18 mai.Doamne ajuta sa fie bine.Mi se pare o eternitate.

Doamne auta pentru Ana Maria si Aida (sper ca nu am gresit numele, delphinas)

Emma, Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa le dea putere parintilor

Abia astept saptamana viitoare sa merg la denii, sa simt acea sarbatoare care pluteste in aer; am iubit intotdeauna aerul de sarbatoare de dinaintea Pastelui.

Saptamana aceasta am reusit un lucru mare: impreuna cu o prietena am facut lumanari din ceara alba pentru Ierusalim.Si le aveam de vreo luna in masina si nu se mai lega sa le trimit (avem o maicutza pe muntele Tabor - Maica Teodora).M-a sunat mama ei care e "de-a acsei" ca uite trimite o doamna si sa le dau repede si eu.M-am bucurat nespus.Abia astept ca dupa Inviere sa-mi trimita Maica manunchiuri de lumanari aprinse de Lumina Sfanta.Intotdeauna cand aprind o lumanare de la Sfantul Mormant care a fost aprinsa de Lumina Sfanta si ma rog,Dumnezeu imi lumineaza calea si simt intotdeauna ajutorul Lui.Si inainte de a ramane insarcinata aprindeam mereu o lumanare de la Sf Mormant.Apoi, joi, m-a sunat o doamna ca a terminat niste lumanri care le faceam pentru Sf Inviere pentru o manastire in Iasi.Lumanari mari, frumoase si nu ma asteptam.Vedeti cum le oranduieste Dumnezeu pe toate?
Sa nu uitam sa ne incredem INTOTDEAUNA indifirent cat de greu ne este

va urez un week-end placut si va multumesc ca m-ati "ascultat"

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor...simt ca Dezeu , maicuta domnului, si nu in ultimul rand, nu nea uitat..am simtit ca drumul meu e mai limpede..sa va povestesc si de ec zis asta

ieri in timp ce faceam curatenie si am uitam la emisiunea de la ora 11 cu sulfina barbu, cu dct tutunaru despre infertilitate, ma uiatam si plangeam...ma durea sufletul ca si eu ma numar printre acele persoane care nu reusesc as aiba proprii lor copii inca..chin...si plangeam plangeam sii printre lacrimii ii ziceam domnului de ce de ce ma chinuim atata..de ce nu ne da si noua copii..ca trista e casa fara copiii..si plangand tot asa...miam descarcat sufletul si pana la urma miam revenit eu putin..aseara am fost la sf maslu, in timpul slujbei iar miau dat lacrimile...abia asteptam sa ma spovedesc la preot..simteam ca nu mai am rabdare...sa term slujba, am spovedit atat eu cat si sotul...iam spus parintelui tot ce ma doare pe suflet....si miam mai revenit un pic..

dar inca eram debusolata...ptr noi dupa pasti trebuia sa mergem la chisinau la o prima discutie cu dct..si pot spune ca intrasem intro stare asa de depresie..INCOTRO VOI APUCA EU?? ca acaolo inca nu se poate ajunge nici cum............mereu ma intrebam eu singura..ce fac.....dar domnul a randuit in asa fel lucrurile incat mam linistit

mentionez ca eu am un dct aici la piatra unde merg( e o cunostiinta buna a sotului, deci e gratis la noi , monitorizari, analize, tot) , ptr monitorizari si cam atat......azi dim am mers la dct ptr monitoriz de ziua 15, si iam pov si lui prin ce am trecut, ok, a avut un soc cei drept cand a auzit ca am luat tratam hormonal fara investigatiii, analize...primul pas pot spune ca lam inceput, mia scos o lista cu toate analize ce le am de facut atat eu cat si sotul, deja la mine ovulatie sa decalat din cauza hormonalelelor , e in ziua 19-23 de Cm si nu in ziua 14 ca la toti oamnenii normalii..am facut deja azi analiza de ziua 15, vineri voi merge la analiza de ziua 21, iar dupa pasti voi face un HSG, si restul de analize....POT SPUNE CA PRIMI PASI AM INCEPUT SAI FAC .....pasi care sunt ff importanti ptr mine, ptr a sti si eu ce am sau nu am..

deci vedeti cum a randuit Dzeu si cu mine...pot spune ca mam linistit, si chiar tind sa cred ca voi descoperi undei buba, daca este sau nu,...iar in cazul in care ceva nui in ordine atunci vom cauta sa mergem mai departe...eventual voi trece prutul inot si tot voi ajunge la chisinau.....
.

dezeu e mare si va avea grija de fiecare......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

laura felicitari pt

pogonici daca nu te deranjeaza ai putea sa imi dai si mie lista cu analizele? as incepe si eu sa le fac dar pana dupa paste nu o gasesc pe d-na doctor la care merg eu. Multumesc anticipat.

Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor...simt ca Dezeu , maicuta domnului, si nu in ultimul rand, nu nea uitat..am simtit ca drumul meu e mai limpede..sa va povestesc si de ec zis asta

ieri in timp ce faceam curatenie si am uitam la emisiunea de la ora 11 cu sulfina barbu, cu dct tutunaru despre infertilitate, ma uiatam si plangeam...ma durea sufletul ca si eu ma numar printre acele persoane care nu reusesc as aiba proprii lor copii inca..chin...si plangeam plangeam sii printre lacrimii ii ziceam domnului de ce de ce ma chinuim atata..de ce nu ne da si noua copii..ca trista e casa fara copiii..si plangand tot asa...miam descarcat sufletul si pana la urma miam revenit eu putin..aseara am fost la sf maslu, in timpul slujbei iar miau dat lacrimile...abia asteptam sa ma spovedesc la preot..simteam ca nu mai am rabdare...sa term slujba, am spovedit atat eu cat si sotul...iam spus parintelui tot ce ma doare pe suflet....si miam mai revenit un pic..

dar inca eram debusolata...ptr noi dupa pasti trebuia sa mergem la chisinau la o prima discutie cu dct..si pot spune ca intrasem intro stare asa de depresie..INCOTRO VOI APUCA EU?? ca acaolo inca nu se poate ajunge nici cum............mereu ma intrebam eu singura..ce fac.....dar domnul a randuit in asa fel lucrurile incat mam linistit

mentionez ca eu am un dct aici la piatra unde merg( e o cunostiinta buna a sotului, deci e gratis la noi , monitorizari, analize, tot) , ptr monitorizari si cam atat......azi dim am mers la dct ptr monitoriz de ziua 15, si iam pov si lui prin ce am trecut, ok, a avut un soc cei drept cand a auzit ca am luat tratam hormonal fara investigatiii, analize...primul pas pot spune ca lam inceput, mia scos o lista cu toate analize ce le am de facut atat eu cat si sotul, deja la mine ovulatie sa decalat din cauza hormonalelelor , e in ziua 19-23 de Cm si nu in ziua 14 ca la toti oamnenii normalii..am facut deja azi analiza de ziua 15, vineri voi merge la analiza de ziua 21, iar dupa pasti voi face un HSG, si restul de analize....POT SPUNE CA PRIMI PASI AM INCEPUT SAI FAC .....pasi care sunt ff importanti ptr mine, ptr a sti si eu ce am sau nu am..

deci vedeti cum a randuit Dzeu si cu mine...pot spune ca mam linistit, si chiar tind sa cred ca voi descoperi undei buba, daca este sau nu,...iar in cazul in care ceva nui in ordine atunci vom cauta sa mergem mai departe...eventual voi trece prutul inot si tot voi ajunge la chisinau.....
.

dezeu e mare si va avea grija de fiecare......

o sa fie bine ai sa vezi; suntem mereu alaturi de tine Sa te rogi mereu la Maicuta Domnului ca ea ne ajuta si poate nu va mai trebui sa mergi la Chisinau; Dumnezeu e mare

33 + minune de Maya Teodora
AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Traditii de Florii:

- Se spune ca asa cum va fi ziua de Florii asa va fi si ziua de Paste.

- Fetele, pentru a-si visa ursitul, pun seara sub perna busuioc sfintit.

- Pentru a ne apara de boli e bine ca atunci cand se va face baie, in apa sa se puna si cateva flori sfintite.

- Nu este bine ca in ziua de Florii sa se spele pe cap, pentru a nu albii.

- In aceasta perioada infloresc urzicile, si nu mai sunt bune de mancat.

- Cei care se impartasesc in Duminica Floriilor li se vor indepli dorintele.

In Duminica aceasta sarbatorim Floriile, sarbatoare cunoscuta si sub denumirea de Duminica Floriilor.

Floriile se serbeaza cu o saptamana inainte de Paste si simbolizeaza Intrarea Domnului in Ierusalim, iar pentru toti credinciosii, incepand cu acesta data pana la Paste, incepe Saptamana Patimilor.

Credinciosii duc simbolic la biserica ramuri de salcie si flori pentru a le sfinti, deoarece incepand cu acesta zi toate florile si toti pomii incep sa infloreasca.

La slujba de Florii, totii slujitorii bisericii tin in maini alaturi de aceste flori si crengi de salcie si o lumanare aprinsa ca simbol al biruintei vietii importiva mortii.

www.crestinortodox.ro/diverse/88554-simbolismul-salciei-de-florii" target="_blank">simbolismul-salciei-de-florii

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

La multi ani de Florii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

La Multi Ani si sanatate Floricele si Floricei!

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

La multi ani si sa traiti cu numele toti cei care astazi, in zi sfanta de sarbatoare, va sarbatoriti.

astazi am ascultat clopotele la bisericuta mea. o sa postez niste filmultete la subiectul respectiv.
va multumesc pentru ca contribuiti.
va doresc o duminica frumoasa si pace in sflet.

un gand frumos Emmei.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

La multi ani tutror celor ce poarte nume de floare si fie ca sarbatoare Floriilor sa va aduca multe impliniri duhovnicesti.

Am reusit sa ajung cu ajutorul lui DD vineri dupa-amiaza la manastirea Marcus unde am cunoscut 8 ingeri cu nume de sfinti. am ramas profund impresionata de educatia religioasa a fetitelor. sunt senine si luminoase la chip pt ca sunt inconjurate de multa dragoste. am dus hainute, jucarii si alimente si mare bucurie a fost pt maica stareta cand i-am dat pomelnicele stranse de la voi si de pe la alti prieteni pt ca avea mari probleme cu banutii in perioada aceasta. fetitele mi-au recitat si cantat imne religioase si mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca stiau toata liturghia pe de rost. le-am simtit niste ingeri in trup. se impartasesc in fiecare duminica si plang cand se termina slujba. e mult de povestit tot ce am trait acolo, dar in fata la astfel de oameni te pleci in fata lor pt jertfa ce o fac pt aproapele. imi povestea maica stareta ca are mari ispite cu cei din afara care o privesc ciudat, ca ce ii trebuie ei maica sa aiba copii pe cap, dar...cati ca ea au putut face asta cu cel aflat in suferinta?? ne preocupa luxul si grija pt binele nostru cand la tot pasul avem oameni in suferinta.
nu mi-as dori sa ma intind prea mult la vorba pt a nu va plictisi si va imbratisez pe toate cu drag urandu-va o saptamana lina in care sa ne regasim in rugaciune pt iertarea pacatelor noastre.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sf. Tihon Zadon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

entru rugaciunile sf nectarie taumaturgul si a sf spiridon, doamne ridica din patul suferintei pe Ana-Maria si Denisa-Stefania

andrasonia sa ai multa credinta si nadejde in Cel de sus. El le vede si aude pe toate.

suflete_80in toate bisericile se va spovedi in saptamana patimilor, inclusiv in vinerea mare. sunt multe persoane ce cauta iertarea in ultima clipa si usa bisericii este deschisa pt ca Hristos e pretutindeni in casa Sa. asta e menirea preotului, sa fie la dispozitia crestinului la orice ora din zi si din noapte.

luni mi-am propus sa merg la orfelinatul de la petru-voda de la parintele iustin pt a duce si acolo jucarii si alimente. sa imi zica cineva daca avem pomelnicul de aici lasat la parintele.

iar in privinta discutiilor legate de CM, parerea mea este ca ar trebui sa urmam canoanele bisericii. daca tot intram in biserica in acea perioada, de ce nu ne si impartasim sau sa ne inchinam la sfintele moaste?sfintii parinti au fost luminati de duhul sfant cand le-au zis pe acestea. nimeni nu trebuie sa se supere. e o comuniune mare si frumoasa aici. fiecare sa isi urmeze indemnul inimii. dar totul se duce de rapa in ortodoxie cu gandirea moderna. ce a mers in biserica noastra de la marea schisma incoace poate fi stricat peste noapte daca facem dupa bunul nostru plac. iertare tuturor, si cel mai intelept ar fi ca fiecare sa urmeze sfatul duhovnicului.

Mergi la inceput