Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

luca multumesc mult ca ai intentia sa mergi cu mine la Manastirea Radu Voda. Problema este ca eu nu sunt din Bucuresti si nici nu prea am drum intr-acolo prea curand. Am citit aici pe forum, tot intr-un mesaj al tau cred, ca acolo se gaseste ulei de la candelele Sf. Nectarie. Dorinta mea este sa ma interesez ca poate gasesc pe cineva cu drum spre Bucuresti si sa il rog sa imi ia si mie. Pana gasesc nu strica sa ma interesez si unde este ca sa dau indicatii precise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

drum lin printre ingeri draga emma

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

fetelor am citit tot ce ati scris zilele acestea..eu nu prea am avut timp sa scriu ptr ca noi sarbatorim duminica aceasta hramul bisericii noastre si am mai facut ultimele pregatiri la biserica si acasa...iata ca a trecut aproape tot postul ,insa ultima saptamana e cea mai grea..sa nu va lasati batute, sa nu pierdeti cununa postului, sa mergeti la denii...sa fim aproape de Dumnezeu...imi pare rau ptr Alin si ptr micuta Emma, e dureros ptr parinti sa-si ingroape copiii..trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe...
sarcini usoare tuturor burticilor mari si mici..iar noi cele aspirante ptr prima sau a doua oara...sa avem incredere ca Dumnezeu ne asculta rugaciunile..deeva..n-am mai auzit de tine....
p.s..va invit la hram daca nu fizic macar cu sufletul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Imi pare rau ca spusele mele au suparat.Imi cer iertare binecuvantatelor doamne. Am spus ceea ce am aflat de la marii nostri duhovnici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamieea spune:

cipicah nu trebuie sa fii suparata...si mie duhovnicul meu, staret de manastire mi-a spus ca nu e bine sa intri in perioada menstruatiei in biserica...eu spun ca 7-8 zile nu e f mult si ca in aceste zile ne putem ruga mai mult acasa,plus ca eu dupa aceste zile de oprire cand intru in biserica simt asa un aer proaspat, ptr sufletul meu..acum depinde de fiecare cum doreste si nu cred ca ar trebui sa ne suparam sau sa ne certam ptr ca asta isi doreste diavolul, sa ne faca sa dam cu piciorul la intreg postul prin niste certuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Salutare tuturor,

Se vede ca toata lumea e ocupata cu curatenia de primavara, dereticat, gradinarit, etc. nu prea e activitate pe aici...
Apropo de cele 8 zile si cu asta inchei, din moment ce stie fiecare ce inseamna asta, face cum crede si aici am sa vin cu un exemplu. Stiu persoane care spun ca nu cred in DUmnezeu, ca nu exista, etc. Asa le este mai simplu, sa spuna ca nu exista si sa duca viata lor fara cumpatare si cu credinta. Buuuun! Sotul meu e unul dintre cei care nu cred. Merge la biserica de gura mea, nu zice sa nu ma duc atunci cand nu merge el si eu zic ca e bine si asa si ma lupt in continuare sa-l aduc pe drumul bun. Nu renunt asa usor, ca stiu ca e om bun, dar asa a fost crescut si ii este greu sa se schimbe.
Mereu ii spun ca exista Dumnezeu, ca face minuni, ca trebuie sa ne rugam, iar el zice ca o sa vada cand o sa moara daca asa e. Vai ce greseala sa traiesti o viata si sa faci lucrurile cum iti convin, in loc sa le faci cum se cuvin, ca timpul nu mai poate fi intors. Nu mai e scapare. Nu mai primesti o viata sa faci lucrurile folositoare sufletului, ca deh' tu te-ai convins mai tarziu.
Sper sa m-am facut cat de cat inteleasa si ca nu am suparat pe nimeni.
Liniste in suflete sa aveti,
angel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Doamne ajuta tuturor!

Am citit mai mult printre randuri in ultimul timp, dar am sesizat discutia despre perioada de necuratie a femeilor.
M-am gandit ca poate va este de folos si voua ce am invatat eu de la parintele Arsenie Papacioc care mi-a spus asa: "vai de cei care nu lasa femeia sa se roage in perioada ei de necuratie", parintele mi-a spus ca pot merge la biserica, dar sa stau aproape de usa bisericii, in pridvor, sa nu sarut icoanele, nu ne putem mirui, lua agheasma si nici anafora, dar ne putem aprinde candela acasa si sa ne rugam.

24+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata si doamne ajuta

fetelor nu mai dovediti cu activitatile administrative?????????...

spor la munca atunciiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Doamne.....Emma
”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Pogonici, multumim de urari. Si eu ma lupt cu treburile si mai arunc cate un ochi pe aici. Dar slaba miscare...

Spor maxim

www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR

Mergi la inceput