Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
buna dimineata fetelor...mai stie cineva ceva de Ana-Maria?
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
georgia_c spune:
da anaomaria ..ai intuit bine ..retorica era intrebarea ... ce face lipsa tonului vocii
.. e departe rau de noi ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
luca2008 spune:
Buna dimineata,
andrasonia
, Manastirea Radu Voda unde se afla moastele
Sf. Nectarie , este in zona Unirii in spatele blocurilor.
Daca vrei ne intalnim si megem pana acolo.georgic drag
nu-ti vine sa crezi dar sti ca daca vrei ceva de la magazinul din curtea Manastiri poti lua pe datorie?Vinerea trecuta am asistat la ceva similar ...o dna. isi dorea mult de tot o icoana si nu avea banii necesari , tare ii era frica sa nu o mai gaseasca a doua zi. Atunci cei de acolo i-au spus " luati-o , si ne aduceti data viitoare banii"
Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
happymum spune:
buna dragele mele.
va urez si eu o zi superba de primavara si spor in ceea ce mai are fiecare de facut.
fetelor, eu sunt incercata de ispite. pana saptamana asta mi-a fost asa usor cu postul.. de doua zile insa asa ce ma incearca... dar am rezistat, recunosc, cu greu, dar am rezistat. mai este atat de putin pana la Sfintele Pasti si uite ca unde pana acum mi-o fost bine, acum...
trebuie sa ma rog mai mult.
si totusi, sunt hotarata sa rezist pana la capat.
ana maria sa te vada Dumnezeu si sa se indure de tine pentru copilasul tau care are nevoie de mamica lui.
cami esti deja acasa. numai bine si
printesica.
anaomaria
burtica. ce senzatii noi ai sa ne povestesti? 
anadomnica 
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
magdita spune:
Georgi
, eu am ajuns la Manastirea Barsana in Maramures in 2003. Este un colt de rai pe pamant, mi-a ramas in inima si sper din suflet sa reusim sa mai ajungem acolo pentru ca este foarte departe...
Pup toate fetele 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

georgia_c spune:
luca.. habar nu aveam ... sar'na de informatie
tu cum esti ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
maria08 spune:
Hapy: Am scris un mesaj la subiectul deschis de tine, dar te intreb si aici; azi a fost ultima zi si trebuie sa predai banutii sau se mai pot trimite banuti in contul respectiv?
O zi frumoasa tuturor!!
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria08 Hapy: Am scris un mesaj la subiectul deschis de tine, dar te intreb si aici; azi a fost ultima zi si trebuie sa predai banutii sau se mai pot trimite banuti in contul respectiv? O zi frumoasa tuturor!! |
da, se mai pot depune. dupa Pasti, inchid contul. multumesc.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor

Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
am intrat sa va dau ultimele vesti despre Ana-Maria.... ieri a avut o zi mai buna.... a fost treaza toata ziua.... parea a fi mai bine, dar aseara i s-a facut o transfuzie pt. ca avea nevoie de masa trombocitara si azi-noapte in jurul orei 12,00 a facut un accident vascular.... medicii spun ca nu a fost f. grav si ca nu i-a inrautatit starea.... se pare ca a fost puernic influentata si de faptul ca aseara (dupa mult timp) si-a vazut sotul si a putut sa stea mai mult cu el... a vazut si niste poze cu fetita si probabil ca si asta a agitat-o putin..... acum este din nou sedata.... asa ca rugati-va in continuare pt. ea si va multumesc din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentu Ana....
Delphinas spune:
cu scuzele de rigoare va rog ceva.
o mamica a acestui forum azi este foarte incercata. puiul ei drag a plecat la ingeri. este vorba de Aida, o mamica care a luptat pana in ultima clipa ca, copilul ei sa se vindece de o boala crunta.
sa ne rugam pe linistea acestei familii, iar mica Emma sa ajunga acolo unde Dumnezeu crede ca ii este locul, printre ingeri.
Drum Bun inger al Cerului, Emma!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa