Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 17
andrasonia spune:
sissica
multumesc mult de incurajari. Am rabdare si am si credinta, cu atat mai mult cu cat citesc zilnic forumul si vad ca sunt printre noi fete care au trecut prin incercari mult mai grele decat mine. Problema este ca imi doresc atat de mult un pui si am avut de atatea ori sperante incat mi se pare uneori ca numai eu nu sunt norocoasa. E greu si stii asta.
luca imi poti spune te rog cam pe unde e bisericuta unde se gaseste ulei de la Sf. Nectarie?
Sa aveti o zi buna si sa va binecuvanteze bunul Dumnezeu pe toate
jujuka spune:
MARIAO8 sa de-a Dumnezeu ca dupa Pasti sa primiti cadoul cel mult visat

si noi terminam canonul parintelui Iustin sambata,inainte ziua de Pasti.
DOAMNE AJUTA PE TOATA LUMEA

sissica spune:

andrasonia,draga mea ,nu esti singura.E greu ,si uneori ma gandesc,ca BUNUL DUMNEZEU,ne+a adunat pe noi toate aici ,in coltisorul asta de rugaciune,pentru a ne intari una pe alta,pentru a ne uni in rugaciune,pentru a redescoperi lucruri pe care din cauza vietii agitate le+am neglijat.
si mai sred eu,nevrednica de mine, ca tamaia rugaciunii noastre e bineplacuta BUNULUI DUMNEZEU,din vreme ce asa frumos ne raspune pe rand rugaciunilor noastre,
O PRIMAVARA FRUMOASA!
andrasonia spune:

sissica multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase. Poate cat de curand vom vedea si noi dublu. Sa ne ajute Dumnezeu!
pogonici1977 spune:
fetelor au ajuns si la noi al piatra neamt, la biserica de la spital moaste de la sf nectarie ..................ce mult mam bucurat...dar nu stiu cat vor sta la noi...
ellenii spune:

Va salut si eu! Am avut si am inca o perioada tare aglomerata si incarcata la serviciu. V-am citit, dar nu prea am avut timp sa scriu.
Happymum, sunt bine, doar ca iar m-am dereglat. sunt z35 si ar fi trebuit sa fie z1. Mai astept...
Another day goes by 
ellenii spune:
Vad ca nu mai e nimeni pe aici...
Intre timp mi-am schimbat si eu semnatura, ca oricum ticker-ul era inutil si dadea si eroare.
Dereglata mai sunt...
vias spune:
elenii...nu ar putea fi bebe?? ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
georgia_c spune:
buna micutele
uite acum m-am adunat si io de pe drumuri si ma gandeam sa va mai scriu cateva randuri;
sufletel80,am sa-ti povestesc , si spre sa nu plictisesc pe nimeni caci am spus-o de mai multe ori pe aici pe topic .. povestioara noastra..a familiei mele .. sotul meu nu s-a spovedit niciodata pana in dec2008, este un om cu un suflet f bun , dar departe de DD; si tot citeam io diverse carti scrise de parintele arsenie boca , si parintele arsenie papacioc..si mi-a ramas un pazaj in cap ... spune asa .. nu-i vorbi sotului/sotiei despre Dumnezeu , vorbeste-i lui Dumnezeu despre sot ... spune-i tu lui DD oful tau , ca sotul e departe de El , ca e razvratit si tot pe El roaga-L sa-l apropie de El .. io , asa m-am rugat si pt sot si pt mine .. si sotul meu s-a spovedit , a tinut postul craciunului tot , si trupeste , si postul asta tot asa l-am tinut ...si mai sunt de povestit dar chiar nu vreau sa plictisesc pe nimeni ... nu ti-o zic spre lauda mea , sau a sotului , ci spre ajutor ..nu cred ca DD daca il rogi nu-l va apropia pe sot de El
asaaa..azi ,desi nu aveam in plan , am ajuns la Manastire la Radu Voda , si cum niciodata nu ocolesc micutul magazin de la intrare am intrat si azi ... si mare mi-a fost mirarea sa vad ca aveau iconita cu Sf Nectarie...aveau aveau , dar nu aveam io bani .. si cum statea io in biserica , ma tot gandeam ca ma duc dupa slujba acasa sa iau bani , sau merg maine sa o iau ..si suna tel(care sta mereu pe vibratii sa nu deranjez)..sotulica (cu care vorbisem mai devreme si imi zisese ca e f obosit)..mi-a zis ca nu ma ia de la biserica ..ei asta e..apoi a sunat in cateva minute si a zis ca vine totusi sa ma ia .. si uite asa au ajuns si banii odata cu el asa ca am cumparat iconita mult dorita ... maria08..sar'na din suflet de intentie insa tocmai ce s-a rezolvat 
virginia , livsy ... sa stiti ca mi-e asa dor de voi
vaiiiii ...cat m=am intins ...se vede ca nu v-am mai scris de multa vreme
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ellenii spune:
Camy, draguta de tine... As vrea eu, dar sigur nu e bebe, fiindca am tinut post. E primul post pe care sper sa reusesc sa-l tin pana la sfarsit.
Mi-e teama de cozonacii pe care ii scoate mama din cuptor sambata, inainte de inviere... ![]()
Mi-a fost teama sa raman insarcinata in post, mai ales ca mai am o sarcina pierduta si daca as pierde din nou una, cu siguranta m-as invinovati foarte mult. Daca se va mai intampla (Doamne ce teama mi-e de asta), inseamna ca totusi asta a fost voia Domnului. Sper sa nu mai trec prin prin momente din astea, care insa oricum nu sunt in controlul meu.
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR