Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sufletel poti sa-mi scrii pe PM si acolo iti voi da id-ul meu personal ... dar tu nu ai activat PM-ul... astept

e de asteptat la marinescu da eu am fost ca simplu cetatean si s-a purtat super ok ... am si nascut cu dansul

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

sissica , eu maine merg la Manastirea Radu Voda si pot sa iau ulei sfintit , numai sa-mi spui cum ti-l pot trimite.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

maria08 ti-am trimis un PM scurt

Camelia

Mergi la inceput

sufletel AI PM ... SA IMI SPUI DACA L-AI PUTT CITI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sissica spune:

BUNA ZIUA LA TOATE FELELE,
AZI SIMT NEVOIA SA VA MULTUMESC IN MOD PERSONAL LA TOATE,CA MULTE LUCRURI BUNE,AM MAI INVATAT DE LA VOI .CHIAR DACA NU AM FOST TOT TIMPUL ACTIVA,DE UNDEVA DIN UMBRA V=AM ACOMPANIAT MEREU,
SI DIN POVESTILE VOASTRE E VIATA ,DIN CREDINTA PE CARE TOATE O AVETI,AM ADUNAT SI EU FARAME CARE M-AU INTARIT SI MI-AU DAT PUTEREA SA LUPT MAI DEPARTE PENTRU VISUL MEU
DECI DRAGELE MELE,VA IUBESC SI VA MULTUMESC CA EXISTATI!

O PRIMAVARA FRUMOASA!

Mergi la inceput

MARIA 08,DOAMNE AJUTA!SA BINECUVINTEZE BUNUL DUMNEZEU CANONUL VOSTRU CU UN SUFLET DE PRUNC!

O PRIMAVARA FRUMOASA!

Mergi la inceput

ANDRA SONIA,TREBUIE SA AI RABDARE SI CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI VEI VEDEA CA VEI DOBANDI SI TU UN BEBESOR,CA DOAMNE DOAMNE E BUN SI RAND PE RAND NE VA BUCURA PE TOATE,

O PRIMAVARA FRUMOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sissica:
Sufletel, Cami: Sunt si eu interesata.....poate imi dati si mie pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

fetelor
marti am citit in unul din ziarele locale cum ca o particica din Moastele Sf. Nectarie sunt si la Vaslui. si mi-am pus in gand sa merg joi, adica azi, sa imi treaca si mie CM. sa merg curata. CM meu s-a terminat mai repede, iar aseara cand ma intorceam de la piata cu sotu am vazut multa lume adunata la biserica respectiva. si am zis sa ne apropiem si noi sa vedem. am stat la Sf Maslu si cand sa plecam o colega de-a sotului ne-a vazut si ne-a zis sa intram. i-am zis ca suntem in treining si nu e o tinuta tocmai adecvata pt biserica si nici pe cap nu am nimic de pus. si ne-a zis sa intram asa, odata ce am ajuns la Sfant e pacat sa nu intra sa ne rugam la el. si am intrat. asa linistita si usoara am iesit de acolo. ceva de nedescris.
azi am fost imbracata adecvat si m-am rugat. si aceeasi stare de liniste si usurare am simtit-o.
am citit si Acatistul. Main Sf Moaste se vor intoarce la Iasi. la ora 17 va avea loc o slujba si ne-am propus sa ajungem, desi eu de la 16 am programare la gineco. imi doresc din tot sufletul sa ajung si la slujba.
azi am vazut-o si pe mama lui Alin ....si mi-am dat seama cat de mult a imbatranit-o aceasta pierdere. o stiu de cand eram copila, o femeie extrem de frumoasa si tanara. dar pierderea copilului ei a imbatranit-o extrem de mult. cata suferinta am vazut in ochii ei...biata femeie. Dumnezeu sa le dea putere sa treaca peste aceasta nenorocire.
o zi buna sa aveti

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Emma INVINGE cancerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua dragele mele si cipicah.

ce atmosfera placuta e alaturi de voi. va si va urez numai bine in continuare.

cami gata externarea? cum sunteti? sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti bine de acum incolo. va imbratisez cu drag.

Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA! http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
Cand sa vie... ? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie

Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea

Mergi la inceput