Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fete...ce faceti?

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

9+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Buna dimineata tuturor!

Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. De fapt doua...

Stiti cumva daca in Saptamana Patimilor, mai exact in zilele de miercuri, joi sau vineri se mai fac spovediri in bisericile de mireni?

Recunosc ca, ticaloasa de mine am lasat sa ma spovedesc in saptamana aceasta, si numai bine ca au venit uratii, astfel ca trebuie sa mai astept aprox o saptamana.

Si inca o intrebare .... in timpul periodului (CM), este permis sa mergem la Sf Liturghie? Macar in pridvor? Sau trebuie sa stam in afara Bisericii?

Maica noastra cea Sfanta sa o pazeasca pe Ana Maria si pe Denisa Stefania, sa tamaduiasca sufletele si trupurile lor, sa aiba mare mila, sa le aline suferintele si sa le izbaveasca de toate durerile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrasonia spune:

Sufletel la noi la biserica parintele va spovedi in fiecare zi din saptamana patimilor deci cred ca si in alte biserici se va face la fel. Daca nu zilnic macar miercurea si vinerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata dragele mele,

Anaomaria, multumesc mult pentru mail. La tine saculetul era mai mare .
Maria08, multumesc pentru incurajari. Sa iti ajute Bunul Dumnezeu si sa iti fie cu mult folos canonul iar sorei sarcina usoara in continuare si la termen.
Georgic
Marta
Denisa Stefania

Pup fetele si post usor in continuare.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat 6+!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Neata feteleee!
evanescence - multumesc de felicitari . Sunt binevenite. Iti doresc si tie sa ne anunti in curand de test pozitiv si sa incepi frumoasa odisee a sarcinii. Domnul sa-ti ajute!
maria08 - ce repede a trecut timpul... uite ca te-ai invrednicit sa ajungi cu bine la sfarsitul canonului. Sa dea Domnul sa fie cu binecuvantare si dupa Pasti sa ne anunti de minunatie de burtica . Cu siguranta vei fi detinatoarea unei burtici miscacioase in curand

Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sufletel ... da se spovedeste in fiecare zi din acea saptamana ... mergi cu incredere ... cat despre cealalta poveste cu CM ... poti intra in biserica, poti asista la slujba da nu ai voie sa atingi icoanele ... si nici pe preoti cand ies cu sfintele daruri ... sau alte moaste si lucruri sfinte ... dar poti sta linistita in biserica ....

georgia esti o draguta ca scrii mereu ... ai ramas dintre fetele vechi care are mereu ceva frumos de spus ...

maria 08, anadomnica neata

eu sunt la spital si astept externarea ... pana atunci mai vb

Camelia

Mergi la inceput

Andrasonia, Cami_Antonia, va multumesc pentru raspunsurile voastre. M-ati mai linistit. Sa va binecuvanteze Dumnezeu!

Maria_08, sa iti ajute Maica Domnului ca aceasta nevointa a voastra (canonul) sa va faciliteze ruga voastra catre Tatal Nostru Ceresc si sa va miluiasca cu darul binecuvantarii nasterii de prunci.

Sper din tot sufletul sa se intample minunea. Si eu am facut, la fel ca si tine, FIV la dr. Dracea (ti-am urmarit povestea). Sotul meu insa crede mult mai mult in puterile doctorilor decat in ajutorul ceresc. Chiar nu a mai vrut sa tina post deloc ... e foarte razvratit. Mi-a spus ca asteapta o minune ca sa mai creada. M-am gandit ca daca Bunul Dumnezeu se va indura de voi, si va va darui zamislire de prunci, pentru mine veti fi o minune vie, si, cu ingaduinta ta, Il voi slavi pe Dumnezeu si voi avea alta tarie sa vorbesc cu sotul meu, si sa ii povestesc minunea, si ii voi arata puterea credintei voastre ... Sa ne ajute Dumnezeu la toti ... Voi sa primiti in dar nastere de prunci, iar noi indreptare si calauza prin minunile credintei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

sufletel ai mare nadejde in Dumnezeu ca iti va asculta rugaciunile ... cat despre sotul tau ar trebui sa ii spui sa multumeasca ca e insurat ... ca e sanatos ,... ca are toate membrele ... etc ... ca razvratiti pot fi cei ologi etc ... altfel manii pe Dumnezeu ...

cat despre FIV eu nu inteleg de ce nu faceti cu cei mai buni ... mie LAURA DRACEA asta mi-a dat tratament aiurea fara sa imi faca analize ... de era sa ma dereglez de tot ... nu o suport ... mi-a dat pastile de diabet pt infertilitate fara analize de am vomat la greu ... apoi am fost la marinescu care e mai dur da si-a facut treaba repede si bine ...asta nu inseamna ca nu mai da si el rateuri ... se intampla ...

daca ai intrebari astept

Camelia

Mergi la inceput

Cami_Antonia, recunosc ca m-am gandit sa apelez pentru FIV 3 la un alt doctor si implicit la Marinescu. (pana in prezent am 2 FIV-uri la dr. Dracea). Insa m-am gandit sa nu fiu tratata necorespunzator de dr Marinescu atunci cand va afla ca am facut FIV cu Dracea. Cei doi doctori sunt colegi foarte buni, si stiu ca este o politica ascunsa a medicilor de a nu-si "fura pacientii".

In plus, la Dr Dracea am intrare oricand, - prin asistenta ei personala, bineinteles, - pe cand la dr. M ma intreb cate luni va trebui sa mai astept pana cand ma va primi la consult. Cred ca as prefera sa fac FIV la clinica lui particulara ... Sunt foarte confuza ...

Nu cred ca as avea de ce sa ma plang cu privire la conduita dr. Dracea ... poate pentru faptul ca nu mi-a facut histeroscopie, nici laparoscopie, ....Eu de fiecare data am avut cate 2 blastocisti si nu s-a prins nici unul ... De ce oare? Nu vom afla niciodata

Poate imi dai un ID de mess, sau daca imi permiti iti transmit PM pentru ca acest forum sa ramana cu destinatia lui de sporire spirituala, si unul care sa ofere indicatii in FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata, dragele mele!!
Georgia: Am vazut ca vrei sa cumperi icoana cu Sf. Nectarie si nu o gasesti; si eu mi-am dorit-o foarte mult si am cumparat-o de la Iasi, de la biserica unde sunt moastele Sf.-lui. Incepand de saptamana viitoare voi fi plecata la ai mei si bineinteles ca voi ajunge si la Sfintele Moaste, cu mare drag iti pot lua si tie o icoana. Vorbim pe pm.
Magdita, Anadomnica: Multumesc pentru gandurile bune!
Cami antonia: E vorba de canonul dat de Parintele Iustin si de frunzele din palmierul Sfantului Sava. Multumesc pentru sustinere.
Sufletel: Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau....sunt departe de a fi un model de credinta, dar mi-a sdori din suflet sa pot fi un exemplu de reusita care sa-l faca si pe sotul tau sa creada!! Doamne Ajuta!! Ca si Cami, si eu stiu de la parintele meu duhovnic( preot de manastire) ca ai voie sa intrii in biserica atunci cand esti pe CM si ca acestui lucru i-a fost dat o interpretare gresita. Sa va ajute Bunul Dumnezeu ,Maicuta Domnului si toti Sfintii sa reusiti sa va impliniti visul cat mai repede!!!!
O zi frumoasa tuturor!!

Mergi la inceput