Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 14
evanescence spune:
ANADOMNICA FELICITARI !!!!! Scuze pt intarziere.....am citit din urma toate capitolele sa vad daca e adevarat ce am vazut la semnatura ta....Doamne ce frumos ai primit un cadou de ziua ta si Bunica ti-a trimis un Copilas.
Am vazut un post de la tine si nu mi-a venit sa cred ochilor cand ti-am vazut semnatura 
Dumnezeu sa va aibe in paza sa fiti sanatosi si binecuvantati
O sa ma rog pt voi cand merg la Slujba de inviere Sambata eu sunt Catolica.Si sambata trebuie sa fac test am facut IA in 28.03 sper ca de data asta sa am si eu noroc sa vad II
Asteptand o minune
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
maria08 spune:
Anadomnica: Te rog sa-l treci si pe sotul meu pe listuta: Vasile. Multumesc.
Dragele mele, maine va fi (pentru noi) ultima zi din canon, adica cea de-a 40 zi; vineri vom bea ceaiul si ne vom ruga in continuare. Multumesc Bunului Dumnzeu ca ne-a invrednicit sa ajungem pana aici!
cami_antonia spune:
evan bafta ... sa ne anunti daca ai doua liniute
maria08 nu stiu despre ce canon e vb .. dar banuiesc ca e de bine .. multa nadejde in continuare si Dumnezzeu cel milostiv va va ajuta
maria si cum e in italia ... atat de departe de tara .. in ce regiune locuiesti???
noi maine plecammmmm acasaaaaaa
Camelia
pogonici1977 spune:
angel33 -- zimi te rog cu cine ai facut pana la urma intereventia chirugicala?? si unde?? la cuza voda???????/.....
sissica spune:

DRAGELE MELE,AM SI EU O RUGAMINTE DACA SE POATE,NU STITI DE UNDE AS PUTEA FACE ROST DE UN PIC DE ULEI DE LA CANDELE SF NECTARIE?
O PRIMAVARA FRUMOASA!
andrasonia spune:
Buna seara fetele.
evan: bafta. sa fie cu ochi
cami: ma bucur pt fetita ta.

pt toate gravidutele 
sa aveti grija de minunile din burticile voastre
Eu revin dupa cateva zile groaznice. Parca nu era de ajuns starea mea sufleteasca, ma refer aici ca simt ca nu mai pot astepta pana sa am si eu un
mic, mai e si o perioada mai incarcata la servici.
Chiar asa: eu nu stiu cat mai rezist pana la II. Simt ca tampesc.
Sissica daca afli cum se poate face rost de ulei de la candelele Sf. Nectarie sa ma anunti si pe mine te rog. Mi-am pus toate sperantele in Sfantul parinte.
Peste doua saptamani ma duc si eu la doctor pt analize (recunosc ca pana acum eu nu am facut analize ci doar sotul; asa a zis d-na doctor. Noi ne chinuim pt un bb de un an). Daca stie cineva si vrea, va rog sa imi spuneti si mie ce analize se fac pt stabilirea fertilitatii/infertilitatii si daca sunt dureroase. Macar sa stiu la ce sa ma astept.
Sa aveti o seara frumoasa 
pt toata lumea
maria_scu spune:
Stiu ca e tarziu si nu e nimeni la ora asta.
Am intrat sa va spun ce mi-a spus doctorul.Este totul in regula la amandoi,nu sunt probleme fizice ,ci doar faptul ca eu nu ovulez in fiecare luna.Asa cum banuiam la sfarsitul lui mai trebuie sa fac examenul pentru trompe si daca sunt deschise vom face inseminare artificiala.Sincera sa fiu as prefera aceasta varianta,decat fertilizarea in vitro.
Camelia intradevar e greu aici departe de cei dragi chiar nu avem pe nimeni aici, ne avem doar unul pe altul. Locuiesc in Toscana, aproape de Pisa. Este o zona superba cu mare si munte.
cami_antonia spune:
maria nu e nevoie neaparata de inseminare daca ai trompele bune ... ci de monitorizare la ecograf sa vezi cand ai ovulatie si cand nu ... sau facut in fiecare zi a lunii ... cele in care poti ramane gravida ... da am auzit ca e frumoasa zona ... te pup si multa bafta
Camelia
georgia_c spune:
sissica, ulei poti sa iei de la Manastirea Radu Voda din Bucuresti ..asta daca esti din bucuresti , daca nu te ajut io cu mare placere ca oricum merg des acolo..doar sa-mi dai PM
angel,sper ca toate cunostintele tale si tu esti ok dupa cele intamplate in italia ...sa dea DD sa se linisteasca cutremurele caci uite tocmai in sapt mare la catolici se intampla 
maria08... bravo .. bravoo..sa va fie spre folosinta sufleteasca si sa auzim cat mai repede de II
pamy.. bine ai venit micuta printre noi

pup toate fetele , salut baietii
... si ne mai "auzim"... scuzati stilul telegrafic insa am multttt de munca .. dar tot nu rabd sa nu va scriu cate ceva 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

.am uitat...suntem ortodoxi.