Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 13
cipicah spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caciantoni Doamne ajuta! Fetelor si cipicah.... va multumesc pentru rugaciunile facute pentru Ana-Maria....rugati-va in continuare pentru ea.... starea ei nu este prea buna... dupa ce ieri va spuneam ca a deschis ochii si ca este linistita, aseara cand am vorbit cu soacra mea am aflat ca dupa-amiaza a facut brusc hemoragie pleurala.....asa ca starea ei nu prea este stabila.... acum e bine, acum cade....Doamne miluieste-o si tamaduieste-o pe roaba ta Ana-Maria...... si sa nu uit..... sinaxarul de azi.... http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie08.htm "Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manastirea Caraiman) |
Doamne ajuta!
Mare cumpana are Ana Maria! Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu,ridic-o din patul durerii pe Ana Maria,ca ea si pruncul ei sa-ti aduca in veci lauda!
Pr.Arsenie Boca spunea ca in vreme de mare necaz sa tinem post negru si sa citim Acatistul Mantuitorului.
Indraznesc si eu sa va rog sa o pomeniti in rugaciunile voastre pe Denisa Stefania,fetita de 3 luni a unor prieteni ce sta de 3 saptamani in spital,dupa o grava dezhidratare produsa de incompetenta medicala,fiind initial suspecta de un microb stomacal.Dupa ce l-am sfatuit pe tatal indurerat sa alerge la Sf.Nectarie,medicii au descoperit ca e vorba de o malformatie la intestinul gros,urmand zilele acestea sa vada daca medicamentatia va da rezultate sau e necesara interventia chirurgicala.
Sa ne rugam, dupa Prea Curata Maica Domnului, Sf.Ierarh Nectarie, Sf.Preacuviosului Pr.Arsenie Boca,Sf.Mucenic Valeriu Gafencu-doctor fara de arginti,Sf.Mucenic si tamaduitor Pantelimon, Sf.Arhangheli Mihail si Gavril, Sf.Arhanghel Rafail si tuturor puterilor ceresti pentru Ana Maria si Denisa Stefania!
cami_antonia spune:
fetele
multumesc mult pt sustinerea voastra ... conteaza enorm ... mi-au dat lacrimile citind atatea mesaje de la voi ...
noi iesim maine din spital ... ne-a zis domnul doctor ca nu se mai aude nimic la plamani ... mai are in schimb mucisori si mai tuseste putin da speram sa fim bine ...
luca draga mea multa putere si sanatate 
si la toate fetele doresc o perioada placuta dupa Paste plina de liniute duble aflate in luna iunie ... hai sa vedem daca ramane cine ca si mine in mai anul trecut ...
tin sa va anunt ca ii voi mai pune un nume fetei mele la botez TEODORA .. care inseamna DAR DE LA DUMNEZEU ... pentru ca am nascut-o de Sfanta Imparateasa Teodora ... apoi daca vom vrea sa ii schimbam si actele vom vedea ...
eu nu eram adepta cu mai multe nume ... vroiam unul singur ... dar uite cum faci in viata si lucruri pe care zici ca nu le vei face ...
va pup pe toate si mai revin azi
Camelia
maria_scu spune:
fetelor am si eu o intrebare! Pe lista pentru maslu pot sa trec toate numele sau doar a celor in dreptul caruia scrie ortodox?
maria_scu spune:
Mersi mult cami.
Voi face o listuta pe calculator asa o voi lua cu mine in Romania si sper ca DD sa ma ajute sa ajun macar pe la vreo doua manastiri care sunt la noi in zona sa o duc.
pamy_ggg spune:
Buna fetele!
Desi va citesc demult nu am intrat niciodata la voi,dar mi-am facut curaj de data asta
.Pe scurt de 3 ani ne dorim si noi sa avem un copil..(2-3)..Cu ajutorul lui Dumnezeu si Maicuta Domnului. Ma treceti si pe mine pe listuta? Eu -Georgeta Pamela si sotul- Cornel.
pamy
anadomnica spune:
pamy_ggg esti trecuta pe listuta
. Fii binevenita la noi la rugaciune. Domnul sa-ti ajute.
Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
maria08 spune:
Vreau si eu sa va imbratisez pe toate, fara exceptie si pe Cipicah, de asemeni!!
Nu am reusit sa mai scriu, am o perioada mai aglomerata, incerc sa-mi menajez surioara gravidutza si trebuie sa fac mai multe la birou ( suntem colege
)
Caciantoni: Sa stii ca o pomenesc tot timpul pe Ana Maria in rugaciunile mele, Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si s-o ridice din pat, iar Sfitele Sarbatori sa le petreaca alaturi de micuta ei. Nici nu vreau sa-mi imaginez durerea familiei!!
Anadomnica, Anamaria, Laura, Noce: Va doresc sa aveti sarcini cat mai usoare si la termen.
Magdita: Trebuie sa ai nadejde , totul va fi bine!! Si sora mea cand a fost la primul echo a plecta cam dezamagita de la dr. i-a spus ca nu se vede embrionul si exista posibilitatea sa fie sacul gol, dar totul este bine acum!!! Slava Lui Dumnezeu!!!
O ZI BUNA TUTUROR!!