Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 12
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Fetelor si cipicah.... va multumesc pentru rugaciunile facute pentru Ana-Maria....rugati-va in continuare pentru ea.... starea ei nu este prea buna... dupa ce ieri va spuneam ca a deschis ochii si ca este linistita, aseara cand am vorbit cu soacra mea am aflat ca dupa-amiaza a facut brusc hemoragie pleurala.....asa ca starea ei nu prea este stabila.... acum e bine, acum cade....Doamne miluieste-o si tamaduieste-o pe roaba ta Ana-Maria......
si sa nu uit..... sinaxarul de azi....
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/aprilie/aprilie08.htm
georgia_c spune:
doamne , doamne , grele incercari pe topicul nostru
.. io sper sa treaca cu bine pt toata lumea ..sa fie bine si sa ne bucuram iar de multeeee teste II..
magditusca ..aici suntem cu ruga pt bb tau de la mami lui din bultica
luca.. un pasaj f fain .. mi-a mers la suflet
mvb, ce mi-ar place sa incepem sa anuntam toate dupa Sf Paste cele II liniute
cami , multa sanatate micutei tale antonia
sandaa, sanatate si mamei tale
va pupacesc pe toate si il salut pe colegul nostru in rugaciune ..cipicah
post usor in continuare ...mai avem putin si intram in sapt mare ... nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anadomnica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa Draga mea stai linitita; placenta inca se mai formeaza si abia de la 13 saptamani preia toate functiile; ea se poate ridica, nu e nici o problema.Poate sta si toata sarcina jos si fara efort marit nu e nici o problema; grijile incep daca e posterioara caci atunci nu prea poti naste natural.Camdeodata e bine, stai linitita ![]() ![]() 32 + minune de Maya Teodora ![]() AMR 7 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
laurra - multumesc, multumesc din inima pt. informatii si linistiri
. Domnul sa te binecuvinteze! Sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara 
luca - foarte frumos pasajul trimis

magdita - ma bucur ca te-ai mai linistit. Sunt sigura ca totul va fi bine, si... mi-a placut mult cum ti-a spus cami_antonia - daca Domnul ti-a dat un bebe dupa asa mult timp si asa multe chinuri si investigatii ti l-a dat cu siguranta ca sa-l ai si ca sa-l cresti si ca sa te bucuri de el pana la adanci batraneti. Asteptam luni vestile frumoase.
Doamne ajuta!
10+Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
vias spune:
ma
ca toata lumea sa se faca bine...Doamne Ajuta!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
9+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
anadomnica spune:
laurra - mi-am amintit ce voiam sa-ti mai scriu: in legatura cu snurul de la Braul Maicii Domnului. Daca nu te cuprinde, poti sa-l cosi pe un alt snur mai lung care sa te cuprinda si sa-l legi in jurul burticii. Sau alta metoda la fel de buna este sa-l mai prelungesti putin cosand la un capat o alta bucata de snur/panglica (sau innodand).
Doamne ajuta!
10+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
magdita spune:
Neata dragele mele,
Eu m-am mai linistit putin, am mai citit pe net si am mai discutat cu alte gravidute si, intr-adevar, sacul gestational e prea mic pentru a se vedea embrionul. Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Sfanta sa ne aiba in paza
.
Cami
, multumesc mult pentru postarea ta. Asa este, nu ar trebui sa ma gandesc la rau, dar sunt lucruri care se pot intampla, independent de noi. Sper dins uflet sa fie totul bine. Sanatate multa Antoniei.
Ana, Sandaa, Camy_pus, Georgic, Lauraa si toate celelalte fete

Angel
, recuperare usoara dupa laparo + histero. Polipii probabil ti i-a gasit in uter, nu? Acei polipi apar din cauza unui exces de estrogeni si actionau ca un sterilet, nelasandu-te sa ramai insarcinata. Recuperare cat mai usoara si sa vii repede cu II, acum ca totul e ok
.
Pup toate fetele si sa auzim de cat mai multe teste II dupa post
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta s-a intamplat
6+!![]()
Minunea mea ![]()

happymum spune:
georgia, anadomnica, laura, camy 
cami sanatate multa antoniei.
ana maria si mamica marta si tuturor aflati in suferinta.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
anaomaria
si sarcina usoara in continuare.
_
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
happymum spune:
eleni ce mai faci?
sanatate multa.
_
? Repede sa vie...
Au nevoie de ajutor ACUM
Poze noi cu maruta mea
maria_scu spune:
Buna dimineata fetelor si Doamne ajuta.
Ma
si eu ca Bunul Dumnezeu sa o ridice pe Ana-Maria de pe patul de suferinta.
Astazi merg si eu la doctor cu toate analizele ce le-am facut pana acum.Probabil ca va trebuie sa fac si cel pentru trompe.
Maine cu ajutorul lui Dumnezeu voi merge aici la Sf.Maslu si voi duce si o listuta cu numele voastre.Sa ne rugam in continuare ca dupa Sf.Pasti sa avem parte de minunea cea mult asteptata.
Vineri seara vom pleca spre Romania si sunt foarte bucuroasa ca voi petrece sarbatorile acasa alaturi de cei dragi.
Duminica am fost la biserica si cum este singura biserica ortodoxa din zona vine foarte mult lume. Ce ma miscat a fost ca erau foarte multi copii mici la impartasit.Abia mi-am stapanit lacrimile a fost foarte emotionant.M-a rugam ne ajute si noua DD sa mergem si noi cat mai curand cu bebele nostru la impartasanie.