Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (35)
Raspunsuri - Pagina 11
happymum spune:
ana maria si mamica marta
laura
. raportez: tras cu ochiul la pozici. 

dar eu mai trag cu ochiul si la albinute.... ![]()
sanatate multa in continuare.
Cate putin pentru Casa Domnului: sa ajutam biserica Sf. Atanasie Patelarie
VA ROG FRUMOS SA IMI VOTATI FINUTA LA CONCURS. MULTUMIM DIN INIMA!
http://concurs.pampers.ro/profile/28618
_
Asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie
Amintirea cea mai draga mie
Poze noi cu maruta mea
cami_antonia spune:
buna fetele
magdita nu te mai gandi la prostii ... eu de cand am ramas gravida m-am gandit ca mi-a dat Dumnezeu un bebe dupa atata chin ca sa il am .. si nu m-am gandit la alte amanunte ... asa ca relax ... citeste acatiste si roaga-te ... caci astefel de chestii vor aparea toata sarcina de acum inainte si apoi cand il vei avea pe bebe
pupi la toata lumea
Camelia
luca2008 spune:
georgic drag
, noce
si toate
fetele care mi-au scris un cuvant de incurajare , va multumesc din suflet. Mult m-au incurajat cuvintele voastre si acum incerc sa vad
doar partea plina a paharului.
Anadomnica
si magdita
totul va fi bine :) optimiste
pana la 40 de saptamani.
Sandaa
multa sanatate mamei tale.Dragele mele , daca aveti un pic de timp intrati pe " razboi intru cuvant" , este un site in care o sa gasiti interviuri ale parintelui
Justin Parvu , tot aici am citit si despre Arsenie Boca , Arsenie Muscalul , Parintele Adrian Fageteanu .....
"Nu o sa ma crezi, frate, dar in inchisoare am fost cel mai aproape de Dumnezeu“, zice parintele Adrian. “Acolo, pretuiai tot darul lui Dumnezeu. Pretuiai aerul, pe care, intr-o celula suprapo****ta, il cautai cateva secunde, cu randul, stand cu nasul sub crapatura usii. Pretuiai painea (doua felii prin care intrezareai lumina soarelui), alaturi de mierea unei vorbe bune. Eram slabi, dar ne ajutam intre noi. Lui Vasile Voiculescu i-am dat din portia mea. Firav si abia tinandu-se pe picioare, era pus sa duca niste hardaie mai mari decat el. Nu putea sa le ridice si atunci gardienii il pedepseau taindu-i ratia de mancare… In inchisoare, aveai nevoie de hrana, dar, mai presus de toate, de cuvantul lui Dumnezeu. Prin El ne-am aratat puterea. Imi amintesc ca la Aiud imi facusem un calendar pe degete, dupa metoda Gauss. Am calculat data Pastelui si mi-am dat seama ca era exact in acea noapte. Fara sa ma mai gandesc la urmari, am inceput sa strig: “Hristos a inviat!” si imediat din toate celulele a inceput sa razbata spre cer cantarea cea minunata: “Hristos a inviat din morti cu moartea pre moarte calcand si celor din morminte viata daruindu-le!“. Rasuna Aiudul de chemarea sperantei, de strigatul nostru de bucurie, spre disperarea gardienilor, care credeau ca am inceput o revolta. Alergau nebuneste prin curte si trageau focuri de avertisment, dadeau telefoane si cereau intariri. Erau speriati de glasurile noastre reunite, de forta spirituala a credintei, pe care nici o fereastra zabrelita nu o poate opri. Sunt multe lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate intelege. Taria pe care ti-o da Dumnezeu ar fi una din ele… Cand am fost arestat, anchetatorul mi-a smuls crucea de la gat si a aruncat-o in lada de gunoi. Eu am luat-o de acolo. El m-a batut crancen si a aruncat din nou crucea la gunoi. Eu nu m-am lasat. Iarasi, am ridicat crucea si el m-a calcat in picioare. Dupa 8-9 incercari, ofiterul a cedat. M-a lasat in pace… Fiind in camera de tortura, imi spuneam: “Rezista! Nu-L face de ras pe Hristos” si poate nu o sa ma crezi, frate, dar dupa 60 de lovituri nu mai simteam nici o durere. Corpul singur lucra fara voia mea, parca se autoanestezia. In inchisoare incetezi sa existi, doar Hristos te tine in viata. La iesirea din Aiud, am aflat ca sarmana mea mama, atunci cand scria acatistul pentru preot, imi trecea numele si la vii, si la morti, nestiind nimic despre mine. Avea mare dreptate - in puscarie, eram si viu, si mort, deopotriva.””Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
luca2008 spune:
cami
multa sanatate Antoniei.”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!
mvb spune:
Cami nu ne-ai spus nimic de Antonia! Cum se simte?
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia buna fetele magdita nu te mai gandi la prostii ... eu de cand am ramas gravida m-am gandit ca mi-a dat Dumnezeu un bebe dupa atata chin ca sa il am .. si nu m-am gandit la alte amanunte ... asa ca relax ... citeste acatiste si roaga-te ... caci astefel de chestii vor aparea toata sarcina de acum inainte si apoi cand il vei avea pe bebe pupi la toata lumea Camelia |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
..............................................
Nimic nu este intamplator!
pogonici1977 spune:
fetelor..eu am ramas cu o nedumerire...brauletul maicii domnului se poarta tot timpul..sunt de acord, exceptie sunt cazurile in care faci dragoste cu sotul, cand faci baie si cand esti in perioada de ciclu????
aceste exceptii le tineti si voi???? sau eu gresesc???
spunetimi ca sunt nedumerita
laurraa spune:
cami, sanatate multa Antoniei! Cum se mai simte?
happymum
magdita, va fi bine, ai sa vezi
; endo iti va face mereu pana la 12 saptamani cand in saptamana a 12 a tbuie sa-ti masoare pliul nucal si cu o fisa de la dr mergi sa faci analiza sangelui pt sindromul down
pogonici, asa este sau asa cred; sa vedem ce mai spun fetele
32 + minune de
Maya Teodora 
AMR 7 saptamani
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
mvb spune:
Pogonicieste exact asa cum ai spus tu.
Sa te ajute Maica Domnului sa ramai cat mai repede
si sa ne invadezi cu pozele bebelushului tau.
Cami Antonia poate ne pui si noua niste poze sa o vedem pe pitica ta.
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor..eu am ramas cu o nedumerire...brauletul maicii domnului se poarta tot timpul..sunt de acord, exceptie sunt cazurile in care faci dragoste cu sotul, cand faci baie si cand esti in perioada de ciclu???? aceste exceptii le tineti si voi???? sau eu gresesc??? spunetimi ca sunt nedumerita |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii 
Nimic nu este intamplator!
sandaa spune:
Va multumesc tuturor pentru rugaciunile voastre pentru mama mea. Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si ajutor in toate.
Magdita draga sa te ajute Dumnezeu sa te linistesti eu am sperante ca va fi bine.
Luca multumim pentru postarile tale, Maicuta Domnului sa te ajute sa fii bine.
Gravidutelor dragi sarcina usoara sa aveti, Maicuta Domnului sa va acopere cu sf ei acoperamant.
Cami multa sanatate micutei Antonia.
sa se faca bine cat mai repede.
pentru Ana Maria.
Va doresc tuturor post usor in continuare si multe 

.
Doamne ajuta!
angel33 spune:
Salutari si
la toate fetele!
Ieri am facut laparoscopie si histeroscopie pe la 13-13:30 si la 17:35 mi-au dat drumul acasa. Nu am avut nici o drena, ca ma asteptam la asta, doar ceva dureri cand m-am trezit si mi-a mai facut ceva sa-mi treaca.
Totul e ok, am la poze cu ovarele, trompele, uterul (vedere panoramica) ficatul si toate alea de parca as fi fost la sedinta foto. Nu am endometrioza si trompele sunt permeabile, insa au gasit polipi pe care i-au operat. Nu stiu exact cat de mari sau cat de multi erau, ca doctorita mea m-a sunat aseara a spus ca au fost multi.
Acum ma recuperez si umblu ca o gaina beata prin casa ca nu am stare si mie foame, dar inca nu am voie sa pap. Din ce am gasit pe net, asta se cheama adenomioza si sper ca dupa ce imi revin sa se lase cu
.
A mai avut cineva ceva de genul asta? A venit barza dupa?
Am citit ce s-a scris, dar nu imi mai aduc aminte prea multe, pupici, sanatate la cei cu probleme. Hai ca trimit mesajul, dar nu de alta, ma tem ca am sa uit de ce l-am scris...