Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 18
gaia.nevia spune:
anamona, off-topic... te-am citit la un alt topic, scriai despre un mop cu aburi sau un aspirator care spala / dezinfecteaza cu abur.
Ai tu asa ceva? Ai putea recomanda un brand de incredere?
Reclame am vazut cateva, dar am si citit reviews foarte critice... asa ca nu m-am putut decide.
& tx.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Moni, scoatem fetitele la inaintare contra gandurilor triste (sau variabile) de primavara 

don't feel like
, you are not
, spune
gandurilor rele si enjoy
the spring!

edit: ia sa incercam si in engleza toata fraza, acum impreuna
:
don't feel like
, you are not
, say
sadness and enjoy
the spring!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
sabinel spune:
neata! CD, Dyanira faptul ca bebeii au cazut nu va face sa fiti mame denaturate. a mea a cazut din cauza mea c-am pus-o la margine, crezand ca nu-i pericol de intoarcere. si-a fost... ne-am speriat amandoua, dar am si inceput sa radem. nah! e doar inceputul...
Monica, hai sa te scoatem din starea in care esti

toate-s pentru tine...
Roxana, pupici pentru tine si pt toate cucuvelele, si pt Ada ca-si da de lucru cu mopuri la 12 noaptea
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
nikolici spune:
mai fete...sa vedeti ce mama sunt eu
Am cumparat cereale cu roscoave hipoalergene, pt bebei sensibilosi la lactoza, gluten si nu mai stiu eu ce... si nu am vazut ca se fac cu apa.Si eu i am dat 3 zile fara sa-mi dau seama ca se fac cu apa si nu cu laptic.Ele nu contin lapte, iar Karinei, i-au placut mai mult decat Burtica sanatoasa.Asa ca nu stiu ce sa fac, daca sa i mai dau sau sa le schimb, caci cu apa nu vrea sa i dau cerealele.
Cine zicea ca da aceleasi cereale??
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
laureta spune:

n am citit nemek, suntem franti tot fameleomu de atata plimbari
Bianca doarme afara si a casa misuna intruna pe unde apuca ![]()
noapte buna fetili

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
Lauretaaaa ce tare e pustoaica 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Nausica spune:
Monica, nu cred ca trece zi sa nu ma gindesc la tine si la minunea de la tine din burtica. Nu incap aici citi pupici ti-as trimite eu. Uite, iti trimit trei, asa, mai timizi, 

.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
_giulianna_ spune:
Wow Laureta ce fata mare ai! Ce bine merge de-a busilea! Felicitari!
Mai fetelor! Trebuie sa-mi trag una-n cap...si daca n-am curaj s-o fac...trageti-mi voi! M-a pus naiba sa citesc la topicul cu copii dismaturi (in categoria asta s-a incadrat sau se incadreaza si Edi cu 1820g si 46 cm). Am citit ca bebelusii unor fete de acolo merg pe varfuri (ceea ce si Edi face) si ca e cam nasol...nu si-au mai revenit din mersul asta...O fi de rau...asa merg toti la inceput sau numai al meu? Voi cand ii puneti sa stea in picioare...o fac pe toata talpa sau numai pe varfuri?
M-a sfatuit cineva sa-l tin incaltat si in casa, o fi bine?
Hai ca n-am avut de lucru, nu stateam eu bine la mine-n pat 

Babytza am vazut ca si tu ai scris, crezi ca ar trebui sa ne facem griji? Eu pe Edi il vad dezvoltat normal dar stiu eu ce-i pe dinauntru? 
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
giulianna asa merg majoritatea bebeilor, lasa tampenile.Eddie e super bebe de la super forum![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)