Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

giulianna esti o draguta, te astept in parc, sa mancam floricele (e noul meu hobby in parc)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am reusit sa mai citesc si eu din urma si ce am mai ras la posturile de 1 aprilie (asa cu intarziere) dar ulterior m-am si intristat, eu sunt prima al carei copil a cazut din pat, dar nu a cazut in cap, daca despre noi era vorba...ce sa mai zic...va doresc doar sa nu treceti prin asta
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca printre fetele de aici de pe forum ar putea fi cineva care sa judece si sa isi bata joc, e foarte urat, josnic as putea spune, din partea cuiva care e in stare de asa ceva.

Si ce dor imi era sa intru aici, sa vorbesc cu voi

Nici sa nu te gandesti sa nu mai intri aici ca ti-o iei

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

giulianna esti o draguta, te astept in parc, sa mancam floricele (e noul meu hobby in parc)

S-a facut!
Mess-ul meu este giulianna1980, baga-ma-n seama :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Off topic
Am dat avansul pentru chirie la un apartament, din mai o sa fim prezenti des in herastrau

babytza, sper ca data viitoare sa o vad si pe Tina live, noi am papat numai lapte astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

CD sa nu pui la suflet te rog ce ai citit.Sunt oameni cu frustrari mari in ziua de azi, care nu au ce face si se uita in ograda altora ca sa aibe ce comenta, si mai si scriu ca isi dedica timpul copiilor lor...jenant.
Esti o mama buna si cu si fara sa fi cazut bb.DA???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cosmy felicitari pt iepurasul stirb

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:

Off topic
Am dat avansul pentru chirie la un apartament, din mai o sa fim prezenti des in herastrau

babytza, sper ca data viitoare sa o vad si pe Tina live, noi am papat numai lapte astazi

Sa fie intr-un ceas bun cu casuta
Tina tocmai se intalnise cu prietena ei si aveau multe sa isi povesteasca...ca doar nu s-au vazut de joia trecuta la scoala Data viitoare o trag de maneca sa ti-o prezint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am intrat si azi asa pe scurt ca sa multumesc tuturor fetelor pt urarile pt Andrei!!!!Sunteti minunate!!!
CD vroiam asa te linistesc si sa iti spun ca puiul meu a cazut la 4 luni si cred ca a fost primul!!!Deci ne luam la intrecere care e mama mai denaturata!!!
Nikolle eu tocmai de asta am preferat sa nu mai scriu ca sa nu se spuna ca imi vars frustrarile pe forum!!!Poate nu despre mine era vorba si m-am simtit asa singura cu musca pe caciula
Irina suntem alaturi de tine si de Deea sa fiti tari!!!
Mii de la toate suntem cu ochii pe voi!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

CD sa va fie de bine si sa fiti fericiti in noul apartament :)
legat de cazutul din pat, desi nu am avut incidente de acest gen, consider ca nu trebuie judecat, de fapt cred ca doar printr-un mare noroc mai sunt copii care nu au cazut inca.....

suna macabru, dar cam asta e situatia.....nu e vina parintilor in nicun caz

Mergi la inceput

irina imi pare rau ca s-a terminat ....dar poate e mai bine pentru voi doua. Tu stii cel mai bine Iti doresc multa putere sa treci cat mai repede peste acest episod din viata care a picat intr-un moment delicat. Sa fi tu fericita alaturi de fetita si totul se va aranja Eu stiu bine cum este sa o cresti singurica la o varsta atat de frageda. O sa fie putin greu la inceput, apoi va fi bine , te asigur

Mergi la inceput