Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

seara buna!!
imi pare rau sa aud de bebei bolnaviori si va doresc insanatosire grabnica!!

ne-am intors si noi aseara din plimbari si suntem bine
Razvan s-a simtit ff bine la aer de munte, a mancat f bine si vad ca si azi a continuat in aceeasi nota.
avem doua lucruri de marcat: ziua adoarme singur, fara leganat pe picioare. pur si simplu nu mai vrea, nu are stare pana il pun in pat
si al doilea: a dormit acolo 3 nopti din 4, de seara de la 21 si ceva pana dimineata la 7-8! adica nici n-a cerut papa, nimic...am dormit si eu bustean pana dimineata:)
azinoapte in schimb....probabil de la oboseala..vedem in seara asta
azi ne-am plimbat si noi muuult si bine! Doamne, cat e de frumos afara!!

300, eu am acest blender de mana si e f bun, accesibil si ca pret. eu l-am luat cu 145 ron de la altex, vad ca la astia e un pic mai scumpwww.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Mixere,_blendere/Philips/Blender_de_mana_Philips_HR_1364#" target="_blank">blender philips

s-a deschis Teatrul din Caracal, probabil ca ati auzit din presa. din pacate n-am apucat bilet...dar este timp
maine emisiunea Duminica in familie va fi realizata din acest teatru.
este superb! e teatrul copilariei mele si ma bucur ca o sa-mi pot duce si copilul acolo

va pup pe toate si vb maine, dar tot pe seara ca se anunta zi frumoasa

blog in scutec

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

www.gruiasfightforsight.com/donatii/" target="_blank">Un copil are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

andy-g eu sunt bine, iar anda a terminat tratamentul cu eurespal si pare ok. azi a stat si la chelia goala si s-a dat in leagan.

despre siropurile pt caile respiratorii pot zice ca toate au gust scarbos datorita substantelor active. cred ca bun e doar siropul de patlagina.

pup fetele de pe mobil eu tocmai am adormit fetita.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Andreea si sper sa treceti de noapte fara febra,supozitorul cu algocamin,jumate doar ptr bbei,face minuni,de asemenea alternatul nurofenului cu paracetamolul la 4 ore

cristineescumult sanatate si voua

Roxana ce-as veni,sa-l vad pe ginere-miu de aproape si sa-l albesc de pupaturi,,,poate asa ar sta si gaza in carucior

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Aaa si trebuie sa va dam vestea cea mare: Avem primul dintisor, dreapta jos!!! Sunt Febra nu a mai aparut, nici aseara nu a mai avut, am fost afara si ieri dupa-masa si azi Acum probabil se pregateste dintisoul nr 2 ca parca asa am inteles ca vine rapid dupa primul

Cuscra multumim pentru floricele, soricelul e intotdeauna atent chiar si in parc inconjurat de atatea fetite frumoase s-a gandit la noi De-asta il iubim noi atat de mult

LE: Vestea proasta e ca pitica nu mai vrea papa, numai tzitzi cred ca totusi o deranjeaza gingia, abia a gustat para care ii place atat de mult.

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Andrei de dyanira

Irina de Clau-geo

Dragos de babymom

Pozici
Mamica deMaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Laura, multu pt link. Am smsit de pe ambele telefoane.
Din fericire eram inca la serviciu cand a fost campania pentru Targu Mures si pana sa intru in CIC am donat lunar (se ocupau ai mei la munca sa retina din salariu, ceea ce era comod...)

Ref la maraiala, poate fi oboseala? Radu cam face urat, plange, adoarme greu si se trezeste noaptea din somn urland daca il obosim prea mult peste zi.

Intrucat din august 2008 si pana azi nu am reusit sa ajung cu masina la spalat.... azi l-am lasat pe tati (el e cu betele-n roate) sa plece cu Teo si eu cu Radu ne-am dus la tunel sa spalam masina. Prefer tunel, pentru ca dureaza foarte putin si nu trebuie sa ma dau jos din masina cu bebe...
DECI AM SPALAT MASINA
apoi ne-am reunit cu cealalta jumatate de familie in parcul Kiseleff. Ne-am plimbat prin zona, am ajuns si in Herastrau putin, dar nu ne-am intalnit cu nimeni. Noi eram cu caruciorul magic (asa-i zice Teo caruciorului dublu), asa ca eram usor de depistat...

Intorsi acasa... am avut un nou episod cu ne-mancatul lui Teo. Iar mancare stransa la obrajor, iar stins TV pana mesteca tot, iar explicatii ca mancarea stransa acolo dauneaza dintilor, inutil...inutil...inutil!!! Aceeasi poveste ca dimneata.

Dupa ce ne-am enervat, am tipat, ne-am contrazis si am repetat de 25mii de ori "dupa ce mesteci dam drumul la cars" tati m-a convins sa incercam o alta abordare: sa asteptam sa ceara el de mancare, nu sa-l punem noi la masa la ore fixe. Si cand cere, ii dam ce avem de dat. Nu mananca, pa, pana cere din nou, si tot asa pana mananca.
Mie mi se pare oribil, o sa stau sa numar dumicatii... nu stiu cat o sa rezist. Oare copilul cat o sa reziste?! Azi a mancat dimineata cu chiu cu vai... si la 7 iar cu chiu cu vai. In acest interval a baut un suc (Teddy) si o cana de apa. Nu mai stiu ce sa fac cu el, asa ca o incerc si pe-asta.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

maaama deci ma concentrez sa retin cat sa apuc sa scriu aceasta informatie, si tot zboara!

Sinupret are gust horror, pt ca are alcool (e solutie hidralcoolica). E foarte eficient, dar yuckie. Nu stiu daca o mai exista si alta forma in afara de pastile si "lotiunea" aia groaznica la gust.

Din aceasta cauza pediatra noastra ne dadea Ambroxol. Are un gust mai bun... deh... de sinteza...

na ca am reusit sa spun

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am reusit sa mai citesc si eu din urma si ce am mai ras la posturile de 1 aprilie (asa cu intarziere) dar ulterior m-am si intristat, eu sunt prima al carei copil a cazut din pat, dar nu a cazut in cap, daca despre noi era vorba...ce sa mai zic...va doresc doar sa nu treceti prin asta
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca printre fetele de aici de pe forum ar putea fi cineva care sa judece si sa isi bata joc, e foarte urat, josnic as putea spune, din partea cuiva care e in stare de asa ceva.

Si ce dor imi era sa intru aici, sa vorbesc cu voi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am reusit sa mai citesc si eu din urma si ce am mai ras la posturile de 1 aprilie (asa cu intarziere) dar ulterior m-am si intristat, eu sunt prima al carei copil a cazut din pat, dar nu a cazut in cap, daca despre noi era vorba...ce sa mai zic...va doresc doar sa nu treceti prin asta
Nu mi-a trecut niciodata prin cap ca printre fetele de aici de pe forum ar putea fi cineva care sa judece si sa isi bata joc, e foarte urat, josnic as putea spune, din partea cuiva care e in stare de asa ceva.

Si ce dor imi era sa intru aici, sa vorbesc cu voi

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Eu zic sa uiti ca ai citit si sa-ti fie dor in continuare.
Si daca promiti ca ai uitat...saptamana viitoare ne vedem la o plimbare in Moghio

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Buna seara si de la noi

Cuscra felicitari pentru dintzoc !!!!! Pup micuta .Desi imi pare rau ca nu a papat bine, ma bucur ca nu mai are febra O sa dispara jena din gurita si va papa din nou

Cristina imi pare rau ca aveti febra....sper sa ii treaca repede si sa nu fie complicatii. Imi spunea dr lui David ca e epidemie de gripa si au fost zilele astea multe mamici cu pui cu rosu in gat si febra nasoala.....sper sa nu fie asa si in cazul vostru

Roxi asa este. e mult mai placut sa fim doar mamici...taticii sunt mereu grabiti si nu au rabdare sa stea la palavre....am stat si noi pana la 6 in parc. Apoi am venit cu 3 fetite acasa in loc de una, le-am pregatit snitele sa le hranesc si acum se pregatesc si ele de nani Asa a inaugurat Tina camera ei ,impreuna cu prietenele ei Prevad ca vor chicotii pana la 1-2 noaptea

Vad ca nici David nu mai papa bine fructele.....si la pranz nu a papat prea bine nici legumele , ca in graba noastra sa iesim mai repede in parc , am incercat sa ii dau mai devreme sa pape decat era ora lui....

claudina bine ai venit acasa Ma bucur cav-ati simtit bine si ca a fost cumintel. Felicitari pentru realizari

Ada imi pare rau de nemancatul lui Teo...ufff cred ca iti este atat de greu...Am avut si eu perioade de genul asta cu Valentina si imi dau seama ce e in sufletul tau...eu cam asta simteam Sper sa revina la ganduri mai bune cat mai repede
E bine ca ai reusit sa speli masinutza

Fetelor, burticutza noastra Monica este cam suparici in ultima perioada....O sustinem putin ca sa ii treaca astenia asta uracioasa ????

Monica...!!! Monica...!!! Monica...!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput