Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
cristineescu spune:
Vad ca inca nu v-ati revenit de prin plimbarile lungi de azi. Inca nu a inceput activitatea pe forum in seara asta.
Noi azi ne-am plimbat din pacate pana la spitalul Grig. Alexandrescu ca harri a vomitat de 3 ori in 10 min. L-a apucat o tuse cu expectoratii - ma scuzati - si mititelu nu stie sa le inghita sau le-a inghitit si ii veneau inapoi. Anyway, am plecat cu el in marsupiu cu taxiul ca tati zacea in casa deja lovit de o gripa + amigdalita, of of.
Acum pe seara s-a lasat cu ceva febra dar am potolit-o. Sa vedem la noapte. Si eu care credeam ca am trecut prin iarna fara probleme.
Paula - Laura, sepcute am vaz la un magazin de pe Mosilor Vechi - Armeneasca - poate e in drumul tau. Se numeste Perfect Baby si poti sa suni sa intrebi L- V de la 10 - 18 si sambata de la 10 - 14. Ei aduc hainute de afara si sunt preturi f ok. 
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
cristineescu spune:
Paula - Laura, o sa poti suna daca iti dau si nr, evident ![]()
Deci 0749204436.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
300 spune:
'na seara!
Ma dooor picioarele, ma doaaare spatele... am fost la plimbare. Anda ca niciodata n-a vrut in carut, am pus-o in wrap de doua ori si a doua oara am venit cu ea pe jos acasica. Well se mai intampla.
Cristineescu - insanatosire grabnica! Of cum se imbolnavesc puiutii nostri... bine ca nu a fost mai rau, macar acum stii ce are. Imi pare rau si pentru sotul tau, am trecut oare cm prin aceeasi situatie numai ca la noi am fost toti trei bolnavi.

Irina, nu stiu, sa ma bucur ca fi scurt? M-am gandit la voi in ziua cu pricina. Sper sa scapi cat mai repede si cu cat mai putine dureri de cap, sa-ti gasesti linistea si da, bucura-te de Deea, e lucrul care merita cel mai mult efort :). Felicitari pentru statul in fundulet!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
cristineescu spune:
Multumim 300. 
Si mie imi da tarcoale dar inca rezist. Chiar vroiam sa te intreb tu cu ce te-ai tratat ca sa mearga si alaptatul inainte? Eu am luat doar homeogene si paracetamol. Altceva?
Am uitat sa va zic ca am sunat dimineata la pediatrul lui harri si ne-a dat Sinupret pentru tuse. I l-am dat, 5 pic intr-o lingurita si l-a scuipat instantaneu printre schimonoseli. Am gustat si eu si nu cred ca exista ceva mai oribil. Cum sa dai asa ceva la bebei??? Este groaznic.
De la spital ne-a dat sirop Prospan + nurofen + Marimer si am mai luat si un furtunel de aspirat cu gura.
Ce zi aiurea.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
andy.p spune:
Buna seara si de la noi...am fost toot pe afara..Alexia nu vrea in carucior si pace,am mers cu ea la plimbare si ne-am intors cu copilu in brate si caruciorul gol,pe masina in loc sa doarma a plans pana ne-am oprit ca nu mai stiam ce sa facem cu ea
..acasa alta tura de plans de vreo ora si pe la opt si-a baut lapticul si acum doarme
...ce-o fi fost nu stiu![]()
Ce va invidiez cu intalnirile voastre,as vrea si eu , ca mai mult singura sau in curte.
Ramo
Irina
si multe ganduri pozitive
Paula cam sa am procedat si noi cum au spus fetele![]()
Fetelor probabil ati vazut asta, dar eu tot pun linkul
, poate aveti cum sa donati 2 euro. E simplu, doar un SMS:
http://www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy_galro spune:
Fetelor la noi nu a scazut temperatura ci dimpotriva a crescut
...inainte de baitza avea la axila 38 cu 5 si la funduletz 39 cu 2...am sunat iar doctorita si mi-a zis sa continui cu nurofen si supozitor cu paracetamol si sa-i fac niste impachetari cu apa si otet la picioruse si sa-i fac o baitza asa cu apa sa nu fie foarte fierbinte....asa am facut si inainte de culcare scazuze la 38 cu 2...a papat micutul si a adormit....cred ca l-a rupt toata chestia de azi....eu banuiesc ca e de la dinti ca se vad punctele albe pe gingie si a fost fffff marait....sper sa trecem cu bine peste noapte.
m-am intins
sorry
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
andy_galro spune:
cristineescu multa sanatate lui Harri
ramo voi cum mai sunteti cu raceala?
laura pupam o fetita plangacioasa...cine stie ce-i suparta pe astia mici cand plang asa aparent fara nici un motiv
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
CD27 spune:
andy_g tinem pumnii sa treaca noaptea cu bine, fara febra
cristinescu si voua va tinem pumnii sa se faca bine Harri
laura, da o fuga pe la noi
, sa vezi ce cuminte va fi nora mea, toata ziua o sa stam in parc
ce frumos a fost in parc
, am vazut pe babytza si shoricelul David, dar vreau sa vin si eu la intalniri numai de mamici, ca nu e timp de vorbit cand vin si taticii![]()
nu l-am mai imbracat gros pe Miku', nici caciula nu avea, parol
, doar body cu maneca lunga si un pulovarel subtire (tot sa pun eu o haina pe el
)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
300 spune:
cristineescu eu am luat fervex si vitamina c pt copii ca ma omoara gustul si sotul meu nu a gasit fiole. pt gat neoangin. am mai baut ceai de soc cu lamaie (am uitat de miere dar ti-o recomand). poti dizolva un fervex in ceai si sa zdrobesti juma de lamaie in aceeasi cana, plus miere multa. e un remediu pt cand simti ca nu mai poti. ceaiul de soc e f bun pt caile respiratorii, printre altele decongestioneaza.
laura, andy-g pup
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
CosmyB. spune:
Andy_g si Maya a avut temperatura 39 acum doua seri, i-am dat 2.5 ml Nurofen la culcare, noaptea m-am trezit ff des si cand am vazut ca ii arde capul, i-am pus jumatate supozitor Novocalmin, (fetele mi-au spus
) mi-a recomandat si doctorita si e ff eficient. I-a scazut rapid febra si nu a mai facut.
poate febra e de la dintisori 
cristinescu multa sanatate 
300 eu blender am Braun 600 Watt, sunt foarte multumita de el, il folosesc de 2 ani, are si un vas in care pot toca rapid orice. Steamer am Moulinex Exotic, gatesc mult la el pentru noi, acum si pt pitica. 
Pozici
Mamica
de
Maya