Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
babytza spune:
Ramo ai facut tare bine ca ai amanat introducerea de noi alimente. Nici nu este recomandat sa bagi ceva nou(la voi ar fi cam toate noi
) atunci cand bebe nu este sanatos 100% Si legat de steamer...eu am unul no name care isi face treaba fff bine, asa ca nu stiu daca e musai sa arunci cu banii pe unul scump. La blender e alta poveste. Ala da, trebuie sa fie unul bun ca ala va fi muncit din greu. Poate te ajuta fetele sa iti spuna care considera ca e bun din oras de la noi. Eu am unul trimis de soacra si noi nu avem aici firma asta. Pupici
Cd noi azi iesim in blugi + sosetele + pantofiori , body maneca lunga + jacheta si o sa iau fesul pentru vant, daca este. Aaa si nelipsita bavetica
ca noi udam tot ![]()
Musette in 30 minute papam si noi , ne imbracam si o luam spre parc. Pe langa roata mare ne plimbam.Deci in jur de 2 suntem in parc. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Mimihoo spune:
neatza, la amiaza ...
La multe lunite Irina de Clau_geo, Andrei de Dyanira , Dragos de Babymom! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!
Cosmyb, multumim frumos
Preety, stiu ca-s mai batrana ... :-)
sofia a inceput diversificarea la 4 1/2 luni ca asa ne- recomanat doctorul, desi mananca mai mult lapte de la mine. cica, se invata mai bine cu mancarea dc o iau mai din timp. am inceput cu suc de mar, am adaugat suc de morcov, de para. apoi am inceput sa-i dau piure de fructe, am adaugat incet-incet branza - facuta cu lamaie. dc nu-i pun mar si mai putin de 3 ling. de branza mananca. ii dau avocado, mango, papaia, banana, piersica, portocala. (cand sughite ii dau suc de lamaie). acum am luat pepene galben ... sa vaz dc-i place. am inceput cu supa pasata, astazi ii pun si pui, si aseara i-am dat prima data cereale - faina de orez Nestle.a, mananca la 3-4 ore. deocamdata merge bine!
va pup!
tari poantele cu raspunsurile copiilor :-) pan' la urma nu stiu in ce parc ajungem dar sper ca in herastrau, dupa 2-3
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/mimihoo
www.flickr.com/photos/mipepitoida
anamona spune:
Paula - noua doctorita ne-a recomandat introducerea carnitei la 2 saptamani de la introducerea completa a legumelor - asta conform schemei noastre coincide si cu varsta de 6 luni jumatate
Despre branzica nu am ce zice, a noastra pediatra nu prea este mare fan, zice ca e mai mult prejudecata decat necesitate, asa ca mai asteptam
Babytza - sa ii luati soricelului sepcuta :)
Acum la modul cel mai serios, eu in acest moment stau la plaja in tricou si pantaloni scurti - nu cred ca ma voi bronza vizibil (ca am un ten greu de colorat) dar simt cum ma arde soarele. Tzuki doarme cu o palariuta pe capsor, oricum e ferita de bataia directa a razelor de soare.
Peste o ora doua asa incepem usur usor sa ne pregatim de mers in vizita la un gratar - yammy :)
Si eu am o stare tare zen...se si intelege de ce.....imi place tare mult sa lenevesc la soare....
Maine mai mergeti in herastrau?
sabinel spune:
neata!![]()
ramona eu am un moulinex spiralio si-si face treaba cu varf si indesat. cica are 250 w, dar e puternic. din pacate nu stiu unde se comercializeaza, al meu e trimis de mama, zicea c-a dat pe el vreo 20 de euro.
_
nasterea strumfitei mele
piticania creste
Paula-Laura spune:
Gata, a papat cupilu dovlecel+cartof dulce+puutin spanac(pana la urma -am dat, insa cam o lingurita de spanac in total 150 gr piure), a vrut tzatza si a adormit
tati doarme si el, mami... se da pe net in continuare. Sper sa se trezeasca amandoi cat mai repede ca vreau afara!
Apropos de sepcute unde ati gasit voi pentru bebeii vostri? Ca eu ce am vazut pana acum incep de la mar 48 si mihnea are 43
Plus ca am vazut mai mult palarioare pt fetite
Ramo eu intotdeauna termin prin a cumpara ce e mai scump
Eu am luat un blender philips 700 W, 6 viteze,cu picior de inox (ca nu se stie cand voi vrea sa mixez ceva fierbinte direct in oala). Are ca accesorii tel si 2 cani de ciopartit, m-a costat 3 mil din mediagalaxy. Face piure in 20 sec din legume fierte.
L-am luat insa sa il folosesc si pentru noi, nu doar pt bebe
Vezi ca si cei de la quelle au oferte bunute, insa eu nu am avut rabdare sa comand si sa astept
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri gagici, din tot sufletul. Inca nu m-am hotarat dar mi-e de ajutor sa stiu si parerile voastre (ca de obicei).
Acum sa va zic una tare si ma duc. A scos soatza storcatorul de fructe din debara cu gandul sa-l spele sa-l faca lux pentru zuza cea mica, auzind ca incepem sa papam. Si stie ca pentru bebei trebuie lucruri sterile; asa ca nu numai ca l-a spalat timp de o ora pe toate partile, l-a albit cu CIF... in sfarsit, va mai imaginati voi, dar... a pus toate accesoriile din plastic la fiert. Acum am un storcator mai futurist asa si inutilizabil; voi ce modele folositi? 
Eu eram sub dus incercand sa-mi descurc parul cu balsam si l-am auziit injurand la un moment dat si am crezut ca s-a suparat pe fi-mea.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_irina_ spune:
Babytza, Luminita, Ada, Laura, Andreea, July, Iepurila 

(sper ca nu am uitat pe nimeni, oricum cate o
de primavara pentru toata lumea).
Pe scurt a fost... scurt. Va mai fi o infatisare si poate ca atunci se va termina, sper eu. Ma asteptam la certuri, discutii, rufe spalate in public dar nu le-am gasit pe scrile tribunalului ci aici, pe forum.
Acum vreau sa ma concentrez cat mai mult pe tot ce tine de copil, se pare ca progresele ei sunt bruste si chiar nu vreau sa pierd nici un moment din perioada asta minunata. De circa o saptamana sta in fundulet, sta chiar bine, nesprijinita.
Inca nu se rostogoleste si nici nu se taraste, dar va veni si ziua in care va face toate astea. De ieri si-a descoperit degetele de la picioare pe care le molfaie cu mai mult spor si drag decat cele de la manute. Doar sunt delicatese, ce mai.
Am facut o pauza de legume de o saptamana, acum am reintrodus legumele dar rezultatul e acelasi, nu le accepta si pace.
Felicic scuze cate-am abordat cu un subiect off topic, acum s-a rezolvat.
fericita de
Andreea-Maria
Didididi spune:
Buna fetelor,
In luna de cand m am intors la serviciu, n am reusit sa va mai citesc. Din pacate, am citit ultimile 2 capitole. Pacat ca se strica atmosfera.
Pe scurt despre noi. Mihail mai are inca 6 mese, 3 diversificate, dar niciuna peste 200 ml/g. Dar anuntam cu succes ca seara nu mai vrea sa adoarma leganat
. In plus de vreo saptamana doarme destul de ok noaptea. Sotul meu este in extaz
. Deci fetelor se poate.
La serviciu m au innebunit cu tot felul de sfaturi: da i ceai noaptea sa si scoata masa de la 3, lasa l sa planga ca o sa se tina numai de fusta ta, o sa il legeni pana la 3 ani,..... Na , ca puiul mamei nu mai papa noaptea, nu mai vrea leganat! Si asta fara sa fac eu nimic.
Va salut pe toate! Cine stie, poate reusesc sa intru si eu mai des!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
anamona spune:
hei mamici pe unde haladuiti?
noi ne-am intors de la gratare :) a fost foarte frumos, Tzuki s-a comportat exemplar, a zambit si ars cu toata lumea, a bagat si somnic, toata lumea a fost uimita de ce copil cuminte e :)
Nu stiu cum s-a intamplat ca s-a cam bronzatit pe fatuca, sper sa nu se inroseasca tare.....a stat cam toata ziua pe afara dar am ferit-o tot timpul de soare...mi-am trimis sotzul dupa inghetata acum si dupa crema de soare Mustela, nu e de glumit....