Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

deci babytza mi-am facut temele la diversificare. Yeeeeees!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata

La multe lunite Irina de Clau_geo, Andrei de Dyanira , Dragos de Babymom !

Tzitziri ma bucur ca David e bine

Lucutta chiar ma intrebam ce e cu voi.Ce Sergiu grasunel si papacios ai tu acolo.Cu leganatul..nu stiu cum sa scapam..si eu il aplic la greu

Paula Laura eu stiu ca la 2 saptamani de cand ai bagat pireul de legume poti sa bagi si carnita.Eu inca n-am bagat..nu ma grabesc

Cateva combinatii de mancarici(fructe):

banana+suc mar , mar copt+suc de morcov

mar cu para sau mar cu banana, plus o lingurita de branzica

mar cu portocala - e super..Raducu devoreaza...am nimerit si niste portocale dulci

piersici cu mar,piersici cu mango, caise cu mar, mandarine cu mar(borcanel hipp)

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

diversificare: ca timings, la Teo, am bagat branzica la 2 luni dupa ce am inceput. Noi am inceput devreme... asa ca am avut si grija sa fie peste 6 luni cand o introduc.
Carnita, dupa 7 luni, deci la o luna sa zicem dupa branzica.

ca si gramaj, Teo a avut de la inceput mese de 180g, lapte cam tot atata bea, 180, max 200ml. Avea 5 mese pe zi (intai numai lapte, apoi unele mese diversificate), fara papa noaptea cam de la 3 luni.

Radu vad ca are 4 mese de ceva timp, lapte toate ca n-am inceput div. inca, dar o masa=240ml.

belndere si steamere eu am de la www.price.ro/preturi_braun_mixer_vertical_mr_6550_m_ca_49632.htm" target="_blank">braun, un mixer vertical, care are si un pahar cu cutit. Am facut pasta, carne cruda, fiarta, morcovi fierti, orice fructe crude, ceapa, nuci, etc, etc.... si merge de minune (in paharul acela mai mare cu cutit propriu).
Cand a mai crescut Teo, ii faceam direct in farfurie carnita, cu cutitul de la piciorul vertical, si asa merge ok (carne fiarta).

steamerul e tot braun. Sunt f multumita de el. Totusi mi-ar fi placut sa fie rotund nu oval. Pentru ca pun deseori si alte vase in el, nu doar cele originale . Am gasit totusi un vas de yena destul de mic ca sa incapa...
Ce as cauta?! Service si garantie cat mai aproape de casa, garantie 2 ani, curatare usoara pt piatra care se depune, si vasele din care e el compus sa incapa in chiuveta, ca de, trebuie sa le speli si pe ele nu?!
De ex. vasul de la marele meu robot phillips nu incape in chiuveta si trebuie sa-l spal in cada, e un cosmar!!!

febra: sub 38 rectal, nu ar trebui sa te ingrijorezi la bebelusi, eu asa stiu. Ca remedii, poate incerci sa-l racoresti daca pare asa incins. Imbracat mai subtire, un dusulet, baita mai racoroase (37grade apa). Sunt si buline homeopate, dar trebuie sa ti le recomande cineva, ca sunt pe tipuri de febra.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Gagici, mi-am verificat wordul magic in care am salvat post-uri despre diversificare si am gasit un post de-al lui Babymom despre carnea de porumbel la copii mici:

"Asadar, carnea de porumbel si de vanat, chiar daca e super bio, eu stiu ca nu e recomandata la copii, din cauza ca e foarte bogata in urati si incarca rinichii imaturi ai bebelusului si se depun in tesuturi ( cartilagii, muschi ). De aceea pe vremuri, nobilii faceau guta de la abundenta de carne de vanat."

Lucutta nu stiu daca erai sau nu pe faza cand a scris asta si daca ti-a influentat sau nu decizia legata de introducerea carnii, asa ca mi-am permis sa o postez. Din pacate Babymom nu e disponibila momentan ca s-au mutat in casa noua si nu au net deocamdata. si pentru Sergiu grasunel. Auzi ai pozeeee?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ramo eu am crescut cu carne de porumbel..numai asta imi dadeau ai mei cand eram mica..si sunt sanatoasa tun..n-am avut niciodata vreo problema de sanatate..asa ca ..daca gasesc porumbel eu o sa-i dau si lui Radu

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!Suntem bine,ieri la pranz a facut putin afebra,38 si era f agitat ,i-am pus un supozitor cu paracetamol si cand a scazut febra l-am scos un pic la plimbare ca sa ne linistim si ne-am intors mult mai bine.Nu stiu daca era indicat sa-l scot avand in vedere febra dar altfel nu s-a linistit.

Luminita mamica zen,ce pofta de pepsi imi faci dar nu pot sa beau ca ma stie apoi tot blocul

Paula eu am inceput diversificarea acum o luna si nu am introdus inca carnita.O sa o introduc saptaman asta,nu m-am grabit.

300 sincer nu stiu ce sa iti zic sa cauti la un steamer...cred ca si unul no name face acelasi lucru ca si unul de marca doar e mai ieftin...nu ma prea pricep,eu pe al meu am dat in jur de 150 ron,era la oferta.

Babytzaunde mergeti in herastrau,tot acolo?pe la ce ora?incerc sa ajung dar nu promit.....trebuie sa ne intalnim cu niste prieteni si sa vedem daca ii convingem sa venim in herastrau.

Boo esti prin preajma?iti trimit acum un Pm.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Sarumana de raspunsuri!

Mi-am dat si eu refresh la neuronul zburdalnic si mi-am adus aminte una din reguli: se introduce o noua grupa de mancare la minim 2 saptamani distanta de cealalta. Si carnea intr-adevar dpa ce se inlocuieste masa de soide.
Oricum dupa legumebag fructele si pe urma branza, carnea

Pup

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Haideti in parc, adunarea!![:D]
oare cum sa imbrac cupilul?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

La Multi Ani Dragos de Babymom!

Ai facut 6 lunite, sa te sarbatoareasca mama ta frumos la casa noua !

Eu stau si dorm in curte la soare, visez la tine iar mami imi transcrie gandurile aici pe forum pentru tine.

Pupici multi

Thea

Mergi la inceput

Pai cris personal nu stiam desrpre carnurile astea atat de multe, am dat copy/paste ca tot discutam si am vazut ca Lucutta chiar da carne de porumbel. Nu dati cu parul in mesager :))

M uit pe net la blendere, am ajuns pe un site unde ot sa le compar si acum sunt si mai inceata decat azi-dimineata. Imi place mixerul tau braun Ada, problema mea psihica e ca am gasit modele comparabile la preturi mai mici - acu sa vad ce fac ca as vrea sa le si folosesc nu sa ma uit la ele. Vasele cu cutite la fund sunt intr-adevar f. misto, de cand imi doresc si eu unul sa-mi fac crema de branza [pfta] cu verdeturi, ceapa... si sa fie pasta. Ahhhhhh

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput