Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 19
anamona spune:
Ada - prima oara mi-a sarit in ochi o reclama de pe teleshopping a unui mop cu aburi cu 500 RON, apoi am vazut ca exista si aspiratoare cu aburi
din ce am vazut Philips FC6844 Triathlonasta ar fi ok...insa cam scumputz....nu am studiat in detaliu oferta..
am mai vazut ca e un mop pe quelle cu 200 RON
sunt si eu tare curioasa cum functioneazain realitate pentryu ca mi se pare f interesant conceptul, chestia cu aburi e inovatoare si super potrivita pt casa cu bebelusi :)
daca aprofundez iti zic...
LE: oricum ar fi aburii par de o mie de ori mai potriviti decat biocarpet sau cine stie ce soltii chimice de curatat
babytza spune:
Uffff Giuliana chiar asa...lasa prostiile la ora asta si dormi linistita..Si Valentina a mers asa si sa o vezi acum ce mers hotarat are....cred ca toti au tendinta asta la inceput 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
nikolici spune:
laureta
m-am uitat cu K impreuna la Bianca si dupa ce a ras de 3 ori de B, s-a culcat linistita, visand la momentul cand va baga si ea macar in marsalier.![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
cristineescu spune:
Andy_g, cum sunteti? Febra este sub control? Tot de la Babymom stiu ca se alterneaza antitermicele daca nu cedeaza la unul dintre ele.
CD, CosmyB multumim de sanatate.
300, am notat, merci mult.
AndyP,multumim 
Noi am mai scazut un pic febra cu nurofen si la 6 mai bagam o doza de picaturi de tuse. Mititelu, l-am trezit din somn si i-am bagat seringa in gurita si nu a zis nimik. Acum stam la povesti.![]()

Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
cristineescu spune:
CosmyB, felicitari pentru dintisor.
Nu te ingrijora cu papa la san ca isi alina si ea durerile.
Gaia.nevia, de cand a venit Oadu in familia voastra Teo a mai refuzat mancarea? Adik la Teo s-a manifestat criza de gelozie? Cred ca stii ca de fapt cere atentiea parintilor. Sau a unuia dintre ei. Si e normal sa fie asa pentru ca sufera. Citeam intr-una din cartile in format digital care au tot circulat pe-aici o comparatie. E ca si cand sotul spune intr-o zi:
- o stii pe Daniela, fost mea iubita? O sa vina sa locuiasca cu noi. O sa ma ocup de amandoua. Si sa stii ca asta nu inseamna ca te iubesc mai putin ca pana acum.
Deci e greu si pentru el, mititelu, si nu are cum sa o spuna.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
cristineescu spune:
CD, ai zis de floricele si m-a bufnit rasul.
Haideti sa va zis si de ce. Azi il vad pe tati ca se foia prin casa - mai intai s-a dus glont in bucatarie, pe urma in balcon, iar la el in camera si pe urma vine si ma intreba "ai facut floricele?" "Nu".
"La mine in camera miroase a floricele si ma gandeam ca ai facut tu". Ca sa isi dea seama de unde venea mirosul.... de la un pampars u kk pe care il schimbasem la el in camera. Deci, DA, lui tati pamparsul plin ii miroase a FLORICELE ![]()
cu unt, a adaugat el.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.