Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutari fetelor! N-am nimic de raportat, dar va mai citesc din cand in cand. Un gand bun pentru fiecare, zeci de suflete care se zbat si se lupta in spatele monitoarelor, va veni si ziua noastra!
Coca, ai incredere in T. Daca ti-a spus sa faci hsg asta trebuie sa faci, afla de la fete un loc ok si un medic bun, fa-o si intoarce-te la T pentru urmatorii pasi. Eu nu am vazut vreo fata care sa respecte intocmai pasii indicati de el si sa nu fie multumita. Tu nu ai activat PM-ul? As vrea sa iti pun cateva intrebari, daca nu te deranjeaza.

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Ralanu stiu ce inseamna PM nu prea le am cu calculatorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Vreo veste de la Magdita? Am tot urmarit....

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_32 spune:

Magdita??
Te asteptam cu vesti minunate...toata ziua m-am gandit la tine si la minunea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele, eu n-am intrat cateva zile, m-am relaxat de singura prin casa, facand curatenie. M-am intristat putin citind ca dr T are probleme cu colegii. Cunosc starea pe care ti-o dau problemele cu colegii invidiosi. Dar si mai tare mi-e teama de ceea ce spuneati in legatura cu laparoscopiile. Eu inca n-am facut, pt ca, v-am mai spus, sotul meu vine in tara dupa 15 iunie si am zis sa lasam sa facem mai aproape de acea data. O sa-mi iau masuri de precautie si o sa vb cu doctorul din timp sa ma programeze. Pup pe toata lumeaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dimineata,

Va invit la un nou capitol aici .

Mergi la inceput