Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 96

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

multumesc jasmin, ai dreptate, fiecare are soarta lui, iar Dumnezeu cred ca are grja sa ne dea semne ptr a o urma. Se vede ca esti sotie de preot, cred ca harul povetelor se transmite de la sot la sotie. Eu te rog sa ne sfatuiesti mai des cum sa trecem peste perioadele in care suntem disperate. Mie imi face bine sa primesc sfaturi blande de la preot( dar revin repede la suferinta sufleteasca care ma macina) si cum nu pot merge asa des la el..., apelez la voi.
Va pe toate. Nu stiu ce m-asi face fara voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Jasmine cite dreptate ai ... d-zeu are grija de fiecare dintre noi, fiecare avem soarta noastra, si de cite ori ne este greu sa ne aducem aminte ca EL este mereu cu noi, chiar daca in anumite mom ale vietii nu intelegem ce se intimpla. Tre sa apreciem viata asa cum ne este data si sa cautam drumul , sa intelegem sensul . De multi ani nu m-am mai spovedit, nu stiu de ce ....desi credinta in suflet am mereu si ma rog la Tatal nostru mereu, am mai fost si pe la biserica, m-am rugat , am aprins lumanari, de spovedit niciodata nu am mai facut-o de citiva ani buni. Dar anul asta simt nevoia sa o fac, si o voi face saptamina asta si sigur o sa tin minte ceea ce imi va spune preotul.
Tinuta de aia suntem aici mereu, sa ne ajutam una pe alta cu sfaturi, cu o vorba buna care conteaza asa de mult uneori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Mihaela- dupa cum ti-a spus si Tamy nu ai nevoie de halat.
Sa ajungi la 8.00 si sa-l tragi de manecuta sa-ti scoata firele si sa-ti dea tratamentul- foaia de externare- si concediu medical.

Sa nu-l lasi sa-ti scape ca poate intra in operatii sau se duce la clinica (la inseminari ..) si nu-l mai prinzi

Succes

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

multumesc de informatii asa o sa fac. o sa ma duc mai devreme ca eu am intrat in operatie la ora 7 si poate nu-l mai prind.va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coca1978 spune:

Fetelor din cate sa inteleg nu este nici una care sa fi facut cu tutunaru histeroscopie operabila cu succes pentru uter septat?

Mergi la inceput

coca- eu cred ca sunt fete care au facut histeroscopii operatorii cu T , dar acum au bbei si sunt la odisee

Nu te stresa- ai incredere in T.
Dupa cum ti-am spus eu am facut cu marinescu si sunt ok- iar dr. T are ochii mai ageri si mainile mai bune.

Succes.

Elly

Mergi la inceput

Mersi ELY ME pentru sustinere dar sant disperata din cauza ca era si bioloaga MATEI acolo cand am primit rezultatul de la Histeroscopie si ea ia spus unei fete careiai gasise si ei uterul septat si ia spus ca este mai bine ca la mine cica eu sant mai grav nu stiu la ce sa referit

Mergi la inceput

coca- daca T n-a spus nimik inseamna ca se va rezolva
Nu conteaza ce a spus dr.Matei

Fii "barbata".

Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui coca1978

Mersi ELY ME pentru sustinere dar sant disperata din cauza ca era si bioloaga MATEI acolo cand am primit rezultatul de la Histeroscopie si ea ia spus unei fete careiai gasise si ei uterul septat si ia spus ca este mai bine ca la mine cica eu sant mai grav nu stiu la ce sa referit

coca, sigur a zis dr. uter septat? nu cumva a zis "uter bicorn"? ca ala nu se opereaza, fiind vascularizat. uterul bicorn are fundul in forma de inimioara, pe cand cel septat are fundul si o parte din corp impartit in doua de o membrana nevascularizata, care se poate rezeca. Niciuna dintre aceste malformatii uterine nu impiedica sarcina, conceptia - dar pot deveni periculoase pe parcursul sarcinii, putand provoca avorturi spontane / nasteri premature. :(

nu dispera, daca e uter septat, e reparabil (s-ar putea insa sa fie nevoie de mai multe interventii, daca membrana e ampla se inainteaza incep, pentru a nu perfora peretii uterului, eu am facut 3 histero operatorii pana am reusit sa scap de sept, ceea ce a insemnat vreo noua luni de repaus pentru cicatrizare, intre timp nasteam un copil).
succes, iti tin pumnii!

ps: multumesc acelor cateva dintre voi care au gasit un minut pentru a lasa un comentariu pe blog, in urma emisiunii. http://.2009/04/11/dna-deputat-sulfina-barbu-si-dl-dr-dan-tutunaru-despre-infertilitate-la-b1tv/#comment-567

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Luca Este sigur uter septat pentruca asa scrie diagnosticul pe fisa care mia dato tutunaru insa atunci eram prea adormita de la anestezie si nu am stiut sa pun intrebarile care trebuiau

Mergi la inceput