Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Seara buna!

Apuc si eu sa scriu doua vorbe, trei cuvinte pe aici.

Azi am stat in parc de pe la 13.30 pana pe la 16. Frumos afara si mai ales o temperatura perfecta. Nici prea cald, nici prea frig. Putin vant, dar acceptabil.
Stand atat de mult afara si numai dupa copil, am ajuns franta acs. Ea si-a facut somnul in parc, eu nu...asa ca acum abia mai stau. Iasmina inca nu doarme.

Vroiam sa termin de multumit pt urarile de ieri: Iulia, Cleo, Stefany, Socrate.

Mai vroiam sa intreb de Mirci?? Cum mai este ce se mai intampla cu ei? Au ajuns acs sau le da drumul maine? Ca tot vorbeati pe aici eu am inteles ca-s internati la Elias, deci nu e nimic privat la mijoc...sau poate ma insel.

Nu vreau sa polemizez de zor despre ce s-a discutat deja: carne de porc, mezeluri, borcanase, etc. Eu consider ca fiecare mama isi creste copilul dupa principiile ei proprii si personale. Deci nimeni nu trebuie judecat. Nici cel care da borcanase, nici cel care da carne de porc (spre ex.). Eu una urmez ce se scrie prin carti, insa nu am pretentia sa sustin ca fac cel mai bine. Asa cum mai demult se considerau anumite alimente inofensive si acum nu mai sunt, tot asa peste ani si ani se poate ajunge la concluzia care sa contrazica teoria din ziua de azi. Prin urmare eu sunt de parerea sa adaptezi la copil si dupa copil totul. Si totodata sa incerci sa urmezi linia adoptata in familia in care traieste copilul.

Am vazut pozele frumoase ale lui Leeloo...ma bucur ca sunteti sanatosi si voiosi! Superbi baieti are mama.

I-am admirat si pe mugurasii din iarba Herastraului. Ce sa zic...intrigati de ce li se intampla, curiosi si cuminti! Frumosi e by default, asa ca nu mai zic!

La noi inca functioneaza povestitul si atrasul atentiei cu cate o jucarie, cand schimbam Pampersul.
Cat despre citit...povesti citim, dar dra nu este f interesata. Sta se uita, ne asculta...si apoi isi face de lucru cu altele. Insa noi perseveram. Poate si pentru ca ne plac si noua inca! La noi cantatul e la maaaaaare pret: rade, incepe sa cante si ea...vocale preluuungi...bate cu palma...face ochii maaaaaaari...o incantare! Numai ca nu danseaza. Las' ca o invata mama si asta!

No termin aici ca is obosita...
Va si np buna copilasilor si mamicilor!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Vaaai de mineeeeee...am uitat sa ii urez lui Raducu!! Bine ca m-am prins...

Tot pentru Antonia si Maria!

Gata merg la somn!

PS MsBB si eu tot asa...pe masa de infasat. Intr-adevar am senzatia ca s-a obisnuit cu locul. Insa ea sta in general daca ii vorbesti si ii explici...zice ca cine stie ce chestii minunate ii spun eu acolo. Adevarurile universului!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetelor, mu;ltumesc mult!
Cleo, dr. mi-a zis clar sa nu-i dau sucuri 'acide', gen porto, mandarina, etc.... cand m-a inttrebat cat bea, i-am zis ca nu o sa-i placa raspunsul, dar bea suc cu apa (50%-50%), dar a zis ca nu-i bai, atata timp cat bea, si sa-i dau 2 sticlute/zi, in loc de 1... orice, lichid sa fie. Pe cuvant ca daca ar bea, as sta si in cap ptr. ea, numai sa bea...
Azi a facut kk si nu a mai plans! De fapt a facut asa, putintel, dar macar nu a plans, poate nu mai sunt deschise ranile alea, ca erau 2.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Am venit din spital si am fost si la tratamentul de seara. Inca suntem sub tratament, dar ambulator, mergem dimineata la 8 si seara la 8.
Am avut pneumonie interstitial, adica infectia era pe traseu, nu apucase sa coboare in plamani. Asa a aavut Msbb cu ANdra daca nu ma insel.. Mi-a spus ca are si un suier astmatiform, sper totusi sa se fi inselat…sa vedem miercuri cand mai dam okii cu ea poate ne arata si ceva analize ca nu am vazut nimic… Avem si anemie si ne va recomanda fier dup ace terminam cu pneumonia asta sau ce e.. Inca mai avem muci, rani la nas de la atatea seringi cu ser cate si-a luat bietul de el, vanataie la manuta de unde ne-a luat sange si branula… E cumplit, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul mamicilor caSimonix, Doloress si altele care s-au chinuit cu puiutii mici mici in spitale… Mircea a fost nitel traumatizat, in sensul ca de cand am intrat in spital se uita la mine, trage aer in piept si pune botul. Fara sa planga, ca si cum si-ar plange de mila…ooof ce ma impresioneaza, ma apuca plansul!!! Se uita in okii asistentelor si plange cand ii fac antibioticul…in plus s-a lipit asa tare de mine ca nu mai sta cu nimeni altcineva si nu suporta sa plec deloc de langa el… In primele zile atata a muscat si tras de branula aia ca mi-era teama ca si-o smulge de acolo…Tratamentul din spital ce sa zic…rezerva ok, curat, dar doctorita – la care evident, ne-am pus si o pila…nu mi-a placut deloc. A venit asa doar sa intrebe starea lui bb, dar nu ne-a dat in afara de antibioticul intravenos nimic. Acum, cand ne-am externat am intrebat, ii maid au si altceva?? Da, dati-I, Humex expectorant, ambroxol, Acc… Asa fara reteta, fara o parere sigura, fara recomandari de dozaj nimic. Parca imi recomanda niste muzica buna… CA sa nu mai zic ca in spital nu tu picaturi in nas, nu tu siropuri, nimic. Mai, le cumparam, nici o problema, dar sa fi zis ce… Ei, asta e bine ca am scapat…
Fetele, va multumesc tututror si vca si numesc ca si voi ati fost alaturi de noi:Desiree, Micaela, Gabitzul, Miss, stefany, Jady, Anuta-Maria, Inais, MsBB, Lorich, DanaH, Danicris, Chinabulina, Ylari, Mihaser, DOloress, Belleane< lilly, Magdone, SImonix , cleo, Aelita, Magnetism, Nicole, Iulia,Socrate, Leeloo, Esme
Special pupici pentru Alyshuca, Adriana, si Sis
Adriana scumpa, se recomanda intravenos cand bb are si diaree si eventual voma si atunci e de preferat decat sad ea antibioticul pe gurita.. In Israel imi doream de mult sa merg…visez cu okii deschisi, dar anu am avut curaja pana acum. Cu atentate &Co…bine, ca acolo mereu e asa…tre sa ne facem curaj.
Doloress frumoase poze de Germania!
Miss wow, ce ursulet voios! SI frumos!
Aelita m-am speriat de ce ai povestit cu Sofia!! Peste tot sunt nebuni, nu stii cum sa-ti pazesti puiul!
GAbitzule super poze din herastrau! lui Duculetul. Sanatos sa fie!
Inais, Iulia puicelor voastre! Sa fie sanatoase!
Andrada dragii de voi si voi cu branula,, oof sanatate multa!
Adriana ce poze minunate de la Mogosoaia! MI-e dor si mie sa merg pe acolo…frumoase fetele!
Alysh spor la invatat, vad ca ai inceput sesiunea!
Ylari s astapanesti sanatoasa carutul…stiu ca era oful tau!
Lorich frumoase poze cu Robertelul primavaratic cu vestuta galbena!! Cu pampersii…nici o tehnica. Rabdare multa… dar nu-mi prea iese! Mai merge sticluta de vigantol. E preferata lui…
Leeloo am vazut pozici cu voi! Ce frumos e si parcul carol! Ariciul iti seaman tot mai mult!

mai aveam vreo 4 pagini de ciit dar ma duc la baie si nani. mai recuperez maine.. va pup...ce bine e acasa cu voi , fetele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Laurita iubita si Mircisor, sufletel micut, bine ati revenit acasa! Ne bucuram mult ca sunteti bine, vanataia de la manuta si ranile de la nasuc le pupam sa treaca repejor. Of, nici nu-mi imaginez cum te poti simti, ca eu ma simt fara gram de energie de griji de la o constipatie. draga Laurita, sa ai putere ptr. Mircishor puiut dragut! Despre suierul ala, io zic sa nu iti faci prea multe griji, poate fi si de la pneumomie, ca normal ca i-a afectat caile respiratorii si odata curatite complet, va fi ok.

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Offf saracul Mircisor, bine ca ati scapat Laura, pe manuta cu vanataie, sa-i treaca mai repede.

Desiree, pe langa aportul crescut de lichide, incearca si cu supozitor, daca o vezi ca se mai constipa, e mai bine decat sa se chinuie sa faca. Nu da nici o dependenta, am intrebat la doctor, asa mi-a zis "absolutely harmless".

Stefany, am scapat suntem bine cu burtica, multumim de intrebare

gabitzam, am primit multam mult

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Laurita bine ati venit. Sa va faceti bine repejor de tot. Pupam nasuc si manuta de Mirci sa se faca repede la loc frumos. Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce treceti.

gabitzam, iertare sa ne fie suntem inca ametiti de raciti. Primeste te rog cu intarziere pupici multi si La Multi ani lui Duducu pentru ieri.

Sebastian saracul este tot mucios, tuseste cate un pic. Eu i-am dat la inceput 3 zile nurofen cu panadol alternativ. Acum numai apa de mare si aspiratie in nas si niste siropel de tuse.
Eu sunt cu muci, infundata si niste tuse cand si cand. Acuma sincer eu de vro 2 zile nu am mai luat nimic. Astept sa imi treaca. Sotul a luat timp de o saptamana medicamente si abia i-a trecut. Acuma sunt curioasa daca mie imi trece intr-o saptamana fara medicamente. ORicum am luat doar niste paracetamol.

Sper sa ne treaca ca ne e frica sa ne intalnim cu Cleo si Mara sa nu ia si ele raceala. Asa ca ieri nu am mai facut schimb de jucarii. Ne-am limitat la o discutie bilaterala la nivel inalt de tipul :tatata, bababa, vavava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Aa si legat de schimbat pampersul, am o singura solutie : multa inventivitate. O perioada ii distrageam atentia cu servetelele umede, acum ii place sa roada la crema, sau ii dau un alt pampers de rontait. O ia la fuga in fundul gol prin pat sau pe jos si rade sa il prind.

Nu are nici o limita. Totul e o joaca. Eu rad cu el ca nu pot face altceva e amuzant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza!
Cum sunt prima dau si va urez o zi extraordinara

Lauraaaa bine ai venit acasa !!! Ma bucur sa aud ca Mirci este mai bine si ca ati fost externati. Sa dea D-zeu asta sa fie singura data cand ajungeti in spital, sa nu fie mai fie nevoie ever de asa ceva. O sa treaca timpul si o sa uitati experienta asta urata dar da, asta este sistemul medical la noi . Prescriu dupa ureche si se poarta de parca tu ar trebuii sa stii cat si cum sa-i dai .
Noi ne-am confruntat cu alte minuni cand am fost in spital dar nu pot sa ma plang , am avut si eu de a face cu carutza de....mda...!
Apropo de medicamentele pe caree trebuie sa-i le dai tu acasa imi aduc aminte ca aici in Bc, cand am fost cu fata internata , timp de 3 zile nu i-au dat sau facut nimic altceva decat un medicament cumparat de noi si ala oricum degeaba .

Edit : vad ca intre timp a aparut si Socrate , neatza! Sanatate multa , sa scapati de muciosi si alte nebunii
Pana am crosetat eu la mesaj ...dar o dau cu draga inima cui doreste, cine pofteste ....

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Noroc cu Inais si Socrate ...ieri am avut limbarnita si am uitat ...

ANTONIA MELISA, MARIA si RADUCU, sarbatoriti zilei de ieri si pt sarabatoritii zilei de astazi CATINCA-MARIA , BIANCA primiti urarile noastre de sanatate, bucurie si fie ca tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput