Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Magdone, si noi tot cu carioca il pacalim...sunteti ok cu burtica?
eu carne incerc sa-i dau... am primit indicatii precise sa-i dau grasimi, folosesc pentru dezvoltarea creierului..ulei, untulet, avocado folositi?
vaiiii..sunt asa nesimtita, am vazut acum poza unui bb pregatit de petrcere..nu stiu al cui e, e super bebeul...habar n-am daca-i baiat sau fata...pup bebele..acum ma duc sa citesc sa vad cine e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

ca sa-i raspund lui Lorich referitor la pampers, eu i-am cumparat varianta chilotel de la Pampers cred ca se numesc let's go!!!, si gata am scapat de spresul cu zbatutul , nu mai am probleme cu el.

Mami de Bogdanici Pogonici

Merci
Stii insa ce ma deranjeaza draga mea, cu cat sunt pachetelle mai mici, astia uau doar 36 de chilotei in ei, cu atat sunt mai scumpe, traim intr-o tara de cacao,as fugi din tara asta de 2 lei si 3 bani.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Buna, tuturor.
Am fost la dr. ca dupa o saptamana de constipatie, a urmat una de plans DUPA fiecare cachitza... s-a uitat dr. la ea si si-a rupt putin funduletul cat a fost constipata, cum a impins, a pocnit putin pielicica si acum, o doare, normal, o ustura probabil cand face si dupa ce am curatat-o complet e ok.

Am intrebat si eu dr. de porc, a zis ca nu e impotriva, nu a recomandat dar nici nu a interzis; a zis ca pana implineste 1 an trebuie (are trebui) sa manance de toate (bine, nu fasole, varza... de-astea). A mai zis ca nu bea destul (ea formula nu bea, doar vreo 210-250 ml. suc+apa/zi. Adica jumate din cat ar trebui. A zis sa incerc cu lapte de vaca omogenizat! Am sunat pe daddy sa aduca sa vedem daca-l bea. Am incercat formula (iar), nici nu a ingjitit ce a tras o data, a scuipat afara... pai cum sa o fortez? ca nu o pot face as o bea si apoi sa-i fie rau, (daca as gasi modalitate sa o fortez- - desi Nu as forta-o), tzitzi ia f putin, doar de 2-3 ori/zi cate 3-4-5 minute pana se linisteste sa doarma... dr. a zis sa mai bagam prune la greu, branzica dulce, iaurt, lapte (daca mi-l bea)...

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: are 69 cm. si 9.5 kg.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Stefany, eu avocado i-l bag in fructe, cu mar sau para si kiwi. Stiu ca multe fete il baga in legume (ca, practic e leguma). dar Victoria il papa bine asa, si kiwi ii da gust acrisor si Victoriei ii place kiwi.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

ufff..saracuta Victoria...daca ai gasi cumva o moalitate sa bea lichide i-ar fi mai bine...vreu ceai ii dai? orice lichid e binevenit la constipatie...cat despre avocado Iusti il mananca de placere. i-l dau direct din fruct cu lingurita..cu carnea nu prea se omoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Dragele mele scumpe, multumesc de raspunsuri. Problema e ca incompatibilitate mai mare decat intre parintii mei n-am vazut nicaieri pana acum. Si mai nou se pare ca taica-miu e indragostit lulea de o noua colega de servici tanara (cam de varsta mea) si dragutza. Si atunci se poarta si mai nasol cu mama.

Miss, Socrate, Cleo, aveti mare dreptate. TRe sa caut in mine puterea de a ma detasa si de a-i lasa sa-si rezolve problemele. Dar pana acum n-am reusit! Simt ca eu sunt responsabila sa rezolv situatia asta.
Merg acolo in fiecare week-end ma frustrez si ma deprim ingrozitor. Pe taica-miu pana acum cateva luni (de cand a inceput povestea cu indragosteala) l-am iubit ca pe ochii din cap, a fost febletea mea, slabiciunea mea. Cu toate ca mereu s-a purtat urat cu mama; mama e atat de buna, frumoasa si desteapta, (scuzati-mi lipsa de modestie.....mi-ar placea s-o cunoasteti sa vedeti ca nu exagerez deloc)si nu merita nici 1% din tratamentul la care e supusa.

Cred ca, actualul meu rol de mama si sotie ma determina sa vad complet altfel lucrurile. Si nu le mai pot accepta atat de usor. Mi-e groaza s-o vad pe maica-mea suferind. In fine...........daca m-as apuca sa scriu toata povestea probabil ca n-as termina nici in 3 zile...multumesc ca m-ati ascultat! si pup Simonix, Micaela pt sfaturi.

Si pe mine ma intereseaza mult subiectul: cina!. Trecem la mancarea solida si seara? Eu ii dau inca biberon cu cereale...inca nu se trezeste noaptea de foame. Dar...

Am vazut poze cu doi scumpi frumusei la iarba verde: Robertel si Raducu!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Socrate, Esme - bine ati revenit!

Lorich - sunt DEMENTIALE ! Pozele cu "catelushul" sunt de tablou !
La noi treaba cu schimbatul pampersului devine dificila doar daca incerc sa o schimb pe pat sau in alta parte decat unde este obisnuita. De mica am schimbat-o pe masa de infasat si cred ca s-a obisnuit cu locul acela si nu protesteaza, sta cuminte. Am incercat de vreo cateva ori sa o schimb pe pat si s-a lasat cu scandal mare, fugareala, transpiratie asa ca trag de timp si o tin pe masa de infasat, cel putin cat mai incape

Ma bucur ca Mirci este mai bine, ii asteptam sa revina cu forte proaspete , sa scape din spital cat mai curand

Simonix - ti-am zis ca este super tare Robertzel? Ce baiat istet ai tu acolo

Miss - multa sanatate tie si Daviducului! Sa scapati repede de bolesnita, da?
Apropo de alesul din tavita si eu sunt tareeee curioasa ce o sa aleaga mandra mea

Leeloo - ce barbatel ! Superbe din parc!

Dani - Uite, sincer ma bucur ca ai povestit cum ii citesti tu povesti si mai nou poezii, ma incurajezi sa continuii. Eu ma gandeam inca din perioada in care eram la zilele in care vom fi parinti si imaginea noastra la patutul ei povesti. Idilic ! Din pacate in ziua de astazi, cu atata tehnologizare, mai rar copii pun mana pe carte. Vad in familiile din jurul meu ca marea maj a copiilor prefera calc/tv-ul in defavoarea cartilor. Mandra nu prea ma baga in seama cand ii citesc , eventual sa traga de carte , sa o roada dar ... insist

Vecina - , multumesc mult pt frumoasa!

Magdone - , chiar se vede din poze ce vreme inchisa si zbbbrrr zbrrr e ! Uite, inca o doza de soare de la noi , sa vina si la voi caldurica !
Ce serioasa este Olivia in ultima poza .

Lorich, Gabitza - !!! Morrr dupa ei! Asa ciuda imi este insa ca fii-mea nu vrea deloc sa stea pe iarba . M-am chinuit sa-i fac si eu ceva poze in parc printre toporasi dar esec. Nu a vrut neam sa stea pe iarba. Chiar eram curioasa sa vad cum reactioneaza, cum o sa studieze locul ... dar ... mai asteptam...
Ce apetisant pare piciorul mai Raducule!

Magne - bine ai revenit si tu! Ce norocoasa esti cu un sot asa de priceput in ale bucatariei

Stefany, Desiree - am observat ca pediatri americani/canadieni sunt mult mai permisivi din punctul asta de vedere. Am vazut chiar si-n "Wholesome Baby Food" retete cu carne de porc. Medici aici par insa mai rezervati, cel putin din cate am vazut eu in Iasi, sunt de parere ca este cam greu de digerat la varsta asta.
Saraca Victoria , mititica , normal ca se chinuia si o durea daca a facut si buba la . Si eu ma chinuii sa gasesc o solutie sa o fac pe mandra sa bea apica

Alysh - ai dreptate, din noua perspectiva de mame vedem lucrurile diferit, intelegem altfel si traim altfel anumite experiente. Iti doresc multaaaa putere si sper sa se rezolve toate problemele

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ma pregatesc si eu de acum de si de , sa vedem ce planuri are mandra in seara asta .
Nu stiu ce a avut mai devreme dar m-a speriat asa un pic. Am fost putin plecati si ne-am intors pt ora ei de somn. A papat si cand am intins-o sa a inceput sa protesteze urat de tot. Nu plangea dar urla si se schimonosea la fatza parca avea o criza de nervi. Nu a durat fff mult dar a fost fff intens. A tipat asa si se arunca in cap , dupa vreo 5 min era transpirata toata si i se umflasera venele de la tipatul ala . Pana la urma a adormit dar ofta in somn si icnea ca dupa o repriza buna de plans.
In fine, dupa vreo 3 ore de am vazut ca nu se mai trezeste am inceput sa ma foiesc pe langa ea, am aprins lumina , m-am sucit invartit nimic ... Pe la vreo 9 si ceva am inceput sa o mangai , sa o pup pana s-a trezit, acum sa vedem cand mai adoarme ca s-a stricat tot programul
wish me good luck
O noapte bunaaaa copii si mamici!

Adriana mami de Andra , noastra!
Poze Andra (20.05.08)
Andra creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

alysh, intodeauna in conflictele dintre parinti se autoinvinovatesc copiii. Pe de alta parte, un conflict este intre 2 oameni, ei sunt cei care pot sa il incheie, nu e niciodata unul vinovat si altul imaculat. Ca oameni suntem, si daca ar fi unu deshtept si unu prost, ala defshtept ar sti cum sa evite prostul .

desiree, asta cu constipatia am rezolvat cu un aport superior de lichide. poti sa ii faci mancarea mai lichida, sa nu ii dai mese solide 100%, io la blender adaug mai multa apa, sa zicem. 10ml aici, 10 ml acolo si la 5 mese tot se aduna. Mai poti incerca sa ii dai din cana voastra, din cana cu pai, sa stai in cap, etc. Ce alimente functionau la fifi: prune, pere (ultima am mancat si eu si m-a durut stomacul, asha ca NU MAI IAU PERE TURCESTI), piersici//caise, avocado, mandarina (suc diluat cu apa, sau fructul in sine, se zborsheshte pe ea dar mai si bea, si papa din pulpa); iaurtul e de baza, mai sunt cereale cu musli, nu mai stiu ce si cum.
A, si poti sa incerci sa o pui pe olita. O ajuta sa faca....ca sta funduletul in pozitie..nu stiu cum sa explic, cred ca relaxeaza muschii

Magnetism, despre produsele farmaceutice, ma refer la multele care se vand in Ro fara reteta, si lumea le ia la kg. Pe bune, am asistat la o discutie intre 2 babe, una ofticata: "vai, m-a certat dr ca iau paracetamol. Ce daca iau 2-3 in fiecare zi?? ce, imi face rau?". Io o am pe maica mea, care avea un herpes urat, si a auzit si era convinsa ca tre sa ia Prednison. Mi s-a facut parul maciuca. F. multa lume e asha. Noi, care suntem aici, am mai cetit, si incercam sa discernem si sa gasim un echilibru. Oricum, realizez ca si medicii la noi dau din prima retete lungi si scumpe. Adica versus ce tratament a primit Simonix, aldaesme (cu un chinuit in final de antibiotic) etc.
Si alt ex.: a faut fata muci. Ei, ce sunt nishte muci? si a vazut soacra mea,sau i-am zis io?? parca, si a aflat restul fameliei. Iti dai seama ca replicile din urmatoarea sapt a fo; "si nu ii dai nimik????". Nu i-am dat decat batista bebelushului.

Mi se pare ca sunt prea multe chimicale in tot ce bagam in noi. Stomacul meu protesteaza....

mai voiam sa zic ceva. nu mai stiu ce. is franta. am calcat 4 runde azi, din care 12 camashi lui tati, ciorbarit, mers la piatza cu Sebastian .

voiam sa o laud pe fifi./ I-am dat in mana bucati de miez de piine. Car mananca, cat se rupe, dar a inceput sa mestece!!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput