Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Fetele s-au plimbat mult in weekend ca de ...am vazut poze. Multe si frumoase de primavara: cu flori, copii cu capul descoperit...etc
bravo...in sfarsit se pare ca vine primavara

Ma bucur ca Mirci e mai bine.

si cred ca atat pot spune ca se aud chitaieli...de fapt urlete.....

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetelor, eu nu pot sa ii dau lui bebe din mancarea noastra ...pt ca noi nu gatim pentru noi - de-abia apucam sa mancam cate un senvish ... Hmmm... de exemplu in weekend am mancat numai senvishuri Io una de-abia astept sa vina lunea sa mananc la noi la cantina la Comisie. Cu o mancare gatita (buna si variata, fara stres de vase etc) ziua - nu mai am chef seara sa gatesc pt noi si sa mai si murdaresc vase etc - asa ca fac de papa pentru el exclusiv(nici Robert nu papa boranele decat in "delegatii"). Astia la Comisie gatesc foarte variat, oricum mie nu mi-ar da prin cap sa fac chestii pe care le fac ei. Si e si ieftin, cu 4 euro mananc de imi fac un burtaaaan Ciorba, felul 2. Daca mai pun un euro imi iau si desert bun.

Mda, mama zice ca sunt lenesha :) Ca nu gatesc ... Poate ca sunt :-) Ideea e insa ca am o dilema: ce sa ii dau seara baietului nostru de 1 an: acum papa iaurt cu cereale/ branzica facuta de mine din lapte cu cereale. Si inainte de nani un bibe de 240 ml de lapte. Oare e suficient ? o sa il intreb pe doctor daca sa schimb dieta :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gabi(leeloo), foarte faine pozele cu baietii, cu parcul si florile.

Magdone, si ale voastre sunt interesante. Trimis PM cu parola.

Am fost cu Lori si Robert in parc la Roata mare, in timpul saptamanii este minunat, nu e aglomeratie, a fost liniste, curat, soare. Imi pare rau ca nu sunt mai multe mamici prin yona, sa ne bucuram impreuna de asa vreme si asa parc. Iar i-am pozat pe pitici prin iarba, va arat mai tarziu pozele. Pentru raducu meu a fost prima experienta cu iarba, era putin speria/mirat de ce simte, nu voia sa mearga de-a busilea ca nu-i placea senzatia din palme. Robert n-avea nici o treaba in a mesteca iarba.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Fetele mersi de raspunsuri referitoare la pemparsache (de asta imi place forumul asta, din sapt. 10 de sarcina am constatat ca avem acelesi probleme) si cartzulii. every and each one of you!

Sunt ruupta de obo, mai tre sa fac acu si 2 ciorbe, mai am un pic si fac cate una pt fiecare membru al familiei... asta dupa ce m-a rupt Robert cu Raducu si cu Gabitza cu plimabrica de la Roata. Sunt asa obo,. dar imi place ca e obo buna, dupa efort fizic.

Leeloo preferata mea e asta http://family.webshots.com/photo/2383844380050279906iZHJEa pur si simplu radiezi! Una bucata mamica frumoasa si fericita!

Magda imi pare rau ca era frig, se vedea ca erati asa zgribuliti de frig!

Danicris un pupic special, ce frumos mi-ai raspuns... Doamne ajuta sa-mi cresc un copil care da o bucata de mancare la caine/picica etc, nu sa arunce cu pietre sau cum am vazut la un pisoi in fatza blocului, sa-i puna o gura de borcan spart in jurul gatului. Totul pleaca de la parinti, din prima copilarie, asa e!

Esme uelcom bec sanatoasa! Ne tinuse Simonix la curent cu bolesnita, ma bucur ca a trecut!

Miss cetit paginile, da, asa e, nu sunt surprinsa, frica pazeste multe bostanarii, sta la baza asigurarilor de orice fel. Iar de coruptiune... nu vreau sa vb, asta e cel mai nociv virus.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia si la mugurasii nostrii azi, prin iarba

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Fetelor, eu nu pot sa ii dau lui bebe din mancarea noastra ...pt ca noi nu gatim pentru noi - de-abia apucam sa mancam cate un senvish ... Hmmm... de exemplu in weekend am mancat numai senvishuri Io una de-abia astept sa vina lunea sa mananc la noi la cantina la Comisie. Cu o mancare gatita (buna si variata, fara stres de vase etc) ziua - nu mai am chef seara sa gatesc pt noi si sa mai si murdaresc vase etc - asa ca fac de papa pentru el exclusiv(nici Robert nu papa boranele decat in "delegatii"). Astia la Comisie gatesc foarte variat, oricum mie nu mi-ar da prin cap sa fac chestii pe care le fac ei. Si e si ieftin, cu 4 euro mananc de imi fac un burtaaaan Ciorba, felul 2. Daca mai pun un euro imi iau si desert bun.

Mda, mama zice ca sunt lenesha :) Ca nu gatesc ... Poate ca sunt :-) Ideea e insa ca am o dilema: ce sa ii dau seara baietului nostru de 1 an: acum papa iaurt cu cereale/ branzica facuta de mine din lapte cu cereale. Si inainte de nani un bibe de 240 ml de lapte. Oare e suficient ? o sa il intreb pe doctor daca sa schimb dieta :)

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Iata ca am revenit de la Constanta , a fost super drumul nu si ce am avut de rezolvat acolo, dar bine ca s-a rezolvat.
Da draga mea iti impartasesc intru totul ideea referitoare la gatit, numai ca eu ma-m scos, al meu gateste, si GATESTE NU GLUMA!!!!!!!!!Face exact pt noi doi si bun ca sa ne placa. Bebe al meu papa la fel ca si al tau, seara ii dau iaurt de fructe de la Humana, sau branzica cu banana, sau cereale depinde de starea mea de a face ceva si la culcare un bibe de 210, dar mai vrea de obicei inca vreo 60 de ml sau 90 cateodata, e cam haplea,deci nu te necaji e perfect cat papa al tau. Eu nu il imbuib niciodata, prefer mai normal si mai sanatos decat gras si bolnavior.Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

ca sa-i raspund lui Lorich referitor la pampers, eu i-am cumparat varianta chilotel de la Pampers cred ca se numesc let's go!!!, si gata am scapat de spresul cu zbatutul , nu mai am probleme cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

ca sa-i raspund lui Lorich referitor la pampers, eu i-am cumparat varianta chilotel de la Pampers cred ca se numesc let's go!!!, si gata am scapat de spresul cu zbatutul , nu mai am probleme cu el.

Merci

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Desiree, pana la urma nu zici rau..carnea de porc nu a fost intrzisa nici de medicul nostru..al meu nu se omoara dupa pui deloc
pup sarbatoritii zilei si pe Lorich..ca ma impiedicai de ea la intrare..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Citat:
citat din mesajul lui cleo78
Si sunt multe cazuri triste, nu numai tensiune la varte mici, colesterol din adolescenta, probleme hepatice de la 14 ani, rinichi cu probleme de la 14, sau cate cazuri de probleme cu stomacul. Aveam 26-27 ani cand am facut endoscopie, si doctorita mi-a raspuns speriata: nu a mai vazut atatea cicatrici pe stomac la varsta asta.
Noi, mamicile, putem preveni asta. Dand un exemplu, si crescandu-ne copilul cum consideram noi mai bine.

despre mezeluri, din tot sufletul rog pe toiata lumea sa NU MAI CUMPERE!!!! contin urme de carne... nici pisica nu le accepta. Ca nu e proasta.

Cleo, ai mare dreptate spunand ca alimentatia sanatoasa poate preveni multe boli mai tarziu.

Tocmai am inceput sa citesc o carte www.amazon.de/Virus-Wahn-Vogelgrippe-Medizin-Industrie-Allgemeinheit-Milliarden-Profite/dp/3891891474/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1239010431&sr=8-1" target="_blank">Nebunia virusilor - Gripa aviara (H5N1), SARS, BSE, Hepatita C, AIDS, Polio. Cum industria medicala inventeaza permanent noi si noi epidemii si face profituri de miliarde pe spinarea oamenilor, carte scrisa de un jurnalist si un medic internist din Kiel.

Da, da, stiu, este total anti-"big pharma", dar voiam doar sa va rog din suflet sa cititi www.torstenengelbrecht.com/en/download/virus-mania-foreword-harven-en.pdf" target="_blank">prefata scrisa de Etienne de Harven, profesor emerit de patologie la Universitatea din Toronto.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Probabil ca voi fi subiectiva, pentru ca lucrez intr-o companie pharma si inca una mare de pe piata internationala, si care da, face profit mare chiar si in ciuda crizei, DE CE? Pentru ca asta este, oamenii se imbolnavesc, unii mai si mor, o parte dintre ei de bolile pe care le-a enumerat tipa asta, dar haide sa nu dam cu pietre in companiile de farma doar pentru faptul ca unii sunt atat de nesabuiti incat atunci cand cultiva bacterii,sau mai gasesc cate un virus, le mai si dau drumul stiind ca sunt periculoase. Distanta in acest domeniu de la a fi savant si a fi nebun de legat este foarte mica , poate de ordinul micronilor, si multi dintre cei ce lucreaza in acest domeniu fac parte din categoria a doua.Aici as enunta doar cazul virusului HIV care a fost special conceput pentru a distruge po****tia de culoare, iar in momentul in care nu a mai putut fi controlat si-au luat mana de pe el.Ei bine aici intervine "the big pharma" cum ii zici tu, si care daca vrea sa faca un bine il face, si ce face ea? ei bine sta vreo 10-13 uneori chiar 20 de ani ca sa scoata un nenorocit de medicament sau vaccin pe piata si care le mai prelungeste agonia celor care oricum vor muri. Sa fim bine intelesi, daca ai scos un medicament pe piata asta nu inseamna ca acel medicament actioneaza la fel pt toti oamenii, GRESIT!!!!!!!!!!
Aici uita multi un lucru, suntem diferiti, dar daca ai reusit cu acest medicament sa salvezi o viata, e PERFECT!!!!!!!!! Risc sa fiu prea dura daca as spune ca selectia naturala nu mai e valabila in cadrul speciei umane si atunci trebuie sa intervina o selectie artificiala, creata culmea TOT DE OM? DE CE? Pentru ca din nefericire pentru aceasta planeta pamant suntem prea multi, si prea distrugatori, suntem cea mai rea specie de pa pamant.
Nu vreau sa mai polemizez pe marginea acestor lucruri, adevarul despre aceste lucruri nu il va spune nimeni niciodata cu atat mai putin sa-l scrie.Mai am insa de adaugat un singur lucru, datorita progreselor medicinei l-am adus pe lume pe B.G.
Pupici

Mergi la inceput