Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 17
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Sa va povestesc ce-am facut ieri - am fost in Parcul Carol, m-am intalnit cu o prietena, care are "catel". Si sa vedeti reactie - Robert lesinat dupa el. Nu i-am vazut vreodata fatza luminandu-se asa! Eu "hai sa mergem in sens opus, hai sa facem altceva... el lesinat dupa caine! Sunt increibili copiii astia - cum n-au ei frici, noi ii invatam cred cu diverse frici, ca altfel nu-mi explic comportamnetul lui. Am pus poze, sa nu aruncati cu caramizi, ca e caine super dresat, il duce prietena mea (studenta la veterinara) sa faca terapie la copii bolnavi (de cance, parca, nu stiu). Asa ca ... poze cu catelushul Raos si bebelusul Robert Si, inca ceva important, Multa sanatate la mucosei, David, Victoria ! Mati sa treca tusea aia, da? Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
Bravo, Robert. Bravo si lu' mami ca te invata sa iubesti animalele, noi suntem innebuniti dupa animale si pe Vladucu il incurajam in acest sens. El cand vede un caine ar sari din carucior la el, asa se bucuraaa ...
Vad copii in parc cum arunca cu pietre in caini, iar parintii rad ca fraierii, ca ma si enervez acu'.
Bravo, Lorich. Pozele sunt minunate. Il
pe Robert pe obrajori daca ma lasi.Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
MissParker spune:
| citat din mesajul lui leeloo2004 Apropos - am vazut posatrea Andradei - parca? - eu stiam ca obiectele de pe tavita simbolizeaza ce o sa faca in viata (adica viitorul cumva) asta fiind si simbolul alegerii obiectului respectiv - gen a luat pixul - o sa-i placa sa scrie, a luat cheile o sa aiba o masina, a luat cartea o sa-i placa sa citeasca, a luat foarfeca o sa devina croitor, etc...oricum ne pregatim si noi, eu as vrea sa-l facem pe 23 mai, dar inca nu am ajuns la restaurant ca sa aranjam ceva... daca vreti sa ne mai vedeti, gasiti poze noi aici |
Da, si eu stiam la fel cu obiectele de pe tavita. Eu de pilda am luat pixul...
Mai, poza ASTA m-a terminat. Fotomodel, nu alta!
leeloo2004 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Da, si eu stiam la fel cu obiectele de pe tavita. Eu de pilda am luat pixul... Mai, poza ASTA m-a terminat. Fotomodel, nu alta! Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|
Si mie imi place poza asta mult - i-am facut-o aseara, inainte sa plecam la petrecere....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Danicris spune:
| citat din mesajul lui Lorich Am si eu doua intrebari: 1. Ce "tehnici" folositi sa puneti pemparsii copilului? Ca nu mai stiu, am epuizat tot, cum il desfac pe cel plin, cum nu mai sta locului o secunda, trebuie sa-l tin cu forta si nu vreau, il pacalesc dandu-i diverse obiecte, dar nu mai tine mult nici asta. 2. Mamicile care citesc bebicilor povesti, ce carti folositi? Ca vreau sa-i citesc, insa intreb daca sunt anumite carti de povesti, scrise asa mai de nivelul "zece luni". Mai era un mucosel Sebi sananatate multa, tie si lu mami tau! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 |
1. Eu inca nu am probleme, cateodata mai face si el figuri insa il las sa se potoleasca si dupa aceea il "echipez".
2. Eu i-am citit povesti (praslea cel voinic si merele de aur, punguta cu doi bani, fata babei si fata mosneagului, alba ca azapada, aladin si lampa fermecata, cenusareasa, hansel si gretel si multe altele care nu-mi vin in minte acum, am un raft de carti cumparate special pentru el) pana pe la 5 luni, ma asculta cu rabdare, se uita in ochii mei, ii mai aratam si pozele din carte, ii placea foarte mult. De aceea la botez, cand ii citea popa era asa atent si se mira toata lumea cat de cuminte sta si il asculta pe parinte. Pe la 5-6 luni si-a pierdut incet-incet rabdarea insa i-am recastigat atentia cu poezii. Cand ii citesc ma aplauda, sunt foarte incantata. Chiar ieri am mai cumparat 2 carticele cu poezii, asa mult ii plac ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Danicris spune:
MsBB, legat de alimentatie si de educatia de mic : stateam pe banca intr-o zi si se aseaza langa mine o bunica cu nepotica de 1 an si jumatate. Vorbim diverse si ajungem la greutate, ea necajita, "nu mananca, doamna, si ii dau de toate si salam, si carnati, ii fac si chiftele ...". Am ramas muta. Ea continua " ii fierb si cate o pulpita de pui", zic in gand hai ca mai are sanse copila, la care bunicuta continua "dupa care i-o prajesc".
Da' ce vorbesc eu de altii ? Mama imi povesteste acum ca pe ea a invatat-o medicul sa-mi dea din ce mancau ei ca la copii le e pofta. Pai de unde pofta bre daca nu stiu ce-i aia ? Aaaaaaaaa, curiozitate ??? Daaaaaaaaa, dar copiii sunt curiosi si ce-i in gaurile de la priza, de ce nu le dam cate o sarma sa vada ce si cum ??? Scuzati, da' sunt asa intrigata !!!
Eeeee, exemplele pot continua, eu pot doar sa va spun ca de cand il avem pe Vladucu mancam si noi mai sanatos si sper sa continuam in acest fel. Nici inainte nu mancam aiurea insa acu' ... e mult mai bine.
Mai fetelor, ce ma fac eu ca acu' stau cate 5 ore pe-afara, treaba prin casa cine o mai face ? Voi cum va organizati ca mie nu-mi ajunge timpu' ???
Sambata a facut si Ducu meu primii pasi adevarati, am fost asa fericiti cand l-am vazut !!! Doamne, ce-a crescut baiatu' nostru !!!
Va
pe toate. Papa.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
aldaesme spune:
Salutare,
Da am revenit...
Mai intai am sa ii doresc insanatosire grabnica lui Mircea si tuturor copilutilor si parintilor bolnavi!!! Sa va faceti bine rapid!!!
Multumim celor care au fost alaturi de noi!!! Oameni frumosi si buni!!!!
Apoi am sa ma minunez cum sunt unele standarde...dar am sa ma opresc fix aici (ca altfel sunt plina de spume) si am sa spun doar ca EU ii dau lui Lorelei carne de porc - muschiulet proaspat si fara grasime, preparat evident de mine. Dar EU NU ii dau lui Lorelei nici mancare din borcane, nici budinci sau creme din prafuri, nici zahar si nici sare, nici ciorba cu cub knorr sau maggi sau cum il cheama.
Cat despre adolescentii si tinerii bolnavi ai romaniei eu as zice ca nu de la carnea de porc simpla li se trage ci de la excesul de "fast food" de orice tip, nu doar american si de la lipsa acuta de activitate fizica serioasa...Dar vorba aia cine sunt io sa stiu.
In timpul saptamanii am bolit...marti cel mai serios, miercuri tot serios dar fata a fost la cresa asa ca mi-a venit mai usor sa bolesc...apoi am primit antibioticele (slabe, da' prima doza a fost dubla) si joi deja tzopaim de pe un picior pe altul de forma mare ce aveam
. In timpul bolii (angina de natura bacteriala) vreo doua zile n-am mancat nik...da nik gol ca am incercat si am esuat. Apoi mi-am bleduit o supa (un gulyas defapt) si l-am inghitit cu greu dupa un ibuprofen, pe care l-am inghitit dupa un dafalgan... Si atunci m-a lovit inspiratia...In afara de eterna gargara cu sare care imi face parul maciuca in caz de dureri serioase de gat se recomanda un ceai cald (sa ii ziceam ceva cald si usor de inghitit) miere si lamaie....de unde la mine s-a tradus cu...gris (mai fin ca cel din Romania) cu lapte, miere si lamaie si cu fix putin unt sa fie mai cremos...si asta s-a transformat in mancarea mea de baza care nu pot sa zic ce bine mi-a facut...mai ales psihic ![]()
Frica mea cea mai mare a fost sa nu pierd laptele pe motiv de nemancare...dar nu l-am pierdut...si uite asa ne apropiem cu pasi repezi de un an si inca mai dam doua mese de lapte de ma-sa copilului.
Noi am avut un uikend superb. Cum si-a revenit si fatuca din boala a reusit sa doarma bine peste noapte si bine si ziua asa ca tot timpul cat a fost treaza a fost o veselie continua. Am lucrat in gradina. A venit prietenul nostru din Olanda si au sapat impreuna cu al meu sot zona pentru legume si o parte din zona pentru florile de vara. Am pus 150 de bulbi de branduse, 75 bulbi de lalele si 50 bulbi de narcise in diverse locuri, ghivece, etc... Stiu ca e putin tarziu, mai pusesem unii acu' vreo doua saptamani si oricum mai sunt cei de anii trecuti care deja produc...evident. Mi-am transplantat doua dintre orhidee, cele mai vechi, alea mai noi le mai las inca o jumatate de an in ghivecele lor. Uneia dintre orhidee i-am facut poze fiindca s-a salbaticit absolut senzational, arata mult mai bine decat atunci cand a fost cumparata si era asa ordonata toate florile pe doua ramurie. Am pus si seminte pentru diverse rasaduri, si samanata direct in straturi pentru ce nu are nevoie de rasaduri.
Am plimbat fata prin padure si prin sat in timp ce ii citeam povesti, asa ca m-au oprit alti plimbareti sa ma intrebe ce limba ii vorbesc. Au fost vecinii in vizita, am fost la vecini in vizita...
Am facut gratar...PORC, vita, miel si peste, banane cu zahar brun... am mai avut pe meniu pui pe sticla la cuptor, salata de cartofi cu iaurt si marar, croissante, ridichi multe, salata si ceapa verde, salata de fructe ce mai...a venit primavara, a fost o vreme spelndida, cred ca defapt au fost doua din cele trei zile de vara belgiana, una vineri una duminica.
Speram sa avem un uikend similar si in urmatorul...
O zi buna si sanatate maxima,
Esme
chinabulina spune:
salutare, hop si noi. adica eu, ca fiica-mea doarme. acum, ca a venit vremea frumoasa, incerc sa stau mai mult pe afara. si-mi iese
am fost dimineata in parc, de la 9.30 la 12.45; la 13 a papat, iar de la 13.30 somn de voie pana... cine stie cand. acum o astept sa se trezeasca si plecam iar...
am vazut poze multe si frumoase, cu copilasi si flori si caini si primavara
... si noi am facut multe poze zilele astea, dar uite ca nu am apucat sa le punem pe nicaieri, ca sa le vedeti si voi. si fiica-mea e innebunita dupa animale. parintii mei stau la curte, unde au 2 caini si 2 pisici. nebunie iese acolo, rade gogo si alearga (pana nu mai poate mami) prin toata curtea.
ati vorbit si despre ce dam de mancare la copii, care e limita. si sunt de acord cu MsBB aici, dar noi am mai dezbatut subiectul si in parc
...
cam atat. practic, n-am spus nimic. dar v-am dat de stire ca traim si suntem cu ochiul pe voi 
ma bucur tare mult ca mirci e bine si ca pleaca in curand acasa 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
socrate spune:
Noi nu dam carne de porc copilului din motiv ca si noi mancam rar. Eu cred ca e greu pentru stomacelul lui, dar vreau sa incep sa ii dau din mancarea noastra. Deci da, i-am mai dat din ciorbita noastra, ce-i drept cu cub knorr,una bucata, dar fara sare. Acuma...nu stiu ce sa zic, incerc sa ii dau mancare cat mai naturala dar nu mai vreau sa ii gatesc separat ca m-am saturat. Borcanele i-am dat in deplasare si cand nu aveam incotro.
Acuma na, fiecare cum crede de cuviinta. Eu incerc sa nu ii dau dulciuri, sarat etc. dar si noi evitam astea.
Mai avem un pic si facem un an asa ca incepem sa papam ca mami si tati.
belleane spune:
simonacip: fluimucil=acc injectabil care se gaseste. Pt copilasi mici se pune 1ml acc la 2,3 ml ser. Sanatate multa!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Magdone spune:
Salutare fetelor,
Multam de
acu beau si io.
MsBB, tare bine mi-ar prinde soarele care mi l-ai trimis, ca la noi ninge
dar e o ninsoare de primavara asa, nu tine mult, sa speram.
Gabitzam, eu cerusem parola, merci mult 
Lorich, ultima tentativa la mine este sa-i dau o carioca cu capac, care-i place ei f mult si ma misc repede, in 3 secunde i l-am schimbat. Nici eu nu mai stiam ce sa incerc, jucariile nici sa nu le vada, le-am si strans.
iar ca povesti am vreo 2 carticele din care "citim" dar nu e prea pasionata acum, cred ca mai tarziu pe la 1 an.
apropo de carne fetelor sa stii ca eu nici nu prea i-am dat, deloc aproape, prefer sa-i fac mai multe vegetariene asa, cred ca pot sa numar pe degetele de la maine de cate ori i-am dat carne.
Am citit intr-o revista ieri apropo de incalzirea globala ca industria de procesare a carnii emite atatea gaze nocive pentru atmosfera cat toate masinile, vapoarele, avioanele din toata lumea la un loc
. Nu mi-a venit sa cred.
am pus niste poze dela festivalul siropului de aratar aici din pacate a fost ff frig, nici nu am stat f mult, dar macar ne-am facut provizia de sirop de artar
a fost mult mai ieftin sa cumparam de acolo.
mai citesc din urma si revin
Magda, cu Razvan
(5 ani) si Olivia
(10 luni)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."