Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 21
iulia83 spune:
nezta...am timp numa dimineata la cafea...ma baricadez cu sacul de jucarii sa nu intre fata peste mine sa-mi dea iar reset.
in primul rand ca am uitat ieri ca o tuta si apoi m-am gandit toata seara, insa n-am avut cum sa mai intru...
LMA sarbatoritilor nostrii scumpi de ieri Raducu, si Maria, sa cresteti maaari sanatosi si frumosi

asta cu scuzele de rigoare...
apoi:
LMA sarbatoritilor de azi
sa cresteti mari si sanatosi
mai de cand cu vremea asta stam numai pe afara, am prins smecheria ca sa nu ma mai intorc cu ea acasa la 5-6 sa pape, ii fac dimineata papica pt pranz si seara si ce-i pt seara fac piure si bag la frigider in borcanel. in parc ieri mi-a papat un borcanel de-ala mare de spanac cu peste si legume!!! asa mi-a placut de ea, apoi a p[icat lata si a dormit cat ne-am plimbat noi...an mers un card de 7 mamici ,+ 1 bona in parcul mare, am blocat circulatia pe centru
ne0-am facut deja 3 pretendenti la mana lui mufi, toti 3 cu numele de DAVID!!! ha ha ha, dar mai mici cu o luna decat ea 
nu am apucat sa citesc din urma..sa vad cum tratez cu fatuca.
o zi superba sa avem
edit: MSBB si eu tot asa, am uitat ![]()
LAURITA, welcome bec! multi pupici lui Mirci frumos sa dea Dumnezeu sa nu mai treceti prin asa ceva 
gabitzam spune:
Multumesc mult fetelor pentru urarile adresate lui Raducu-Odudu-Duducu-Aducu ![]()
Laura, off, bine ca ati revenit acasa! Micutul de el, pupam scumpetea sa se faca bine si sa nu mai pateasca niciodata asa ceva!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mi_bebelina spune:
Buna dimineata mamici si pitici!
Va mai amintiti de noi?
Din nefericire nu mai am timp deloc de intrat pe aici, uneori seara mai citesc 2-3 pagini si atat. Am fost foarte ocupati perioada aceasta ca am tot cautat un apart sa ne mutam, in final l-am gasit si cu putin noroc vineri facem contractul, apoi trambalatul cu mutatul.....offfff, sper ca de ziua fetei sa facem si petrecerea de casa noua.
Am citit de bebei bolnaviori....sanatate multa. Laura, si Delia a avut de Craciun pneumonie interstitiala, avea muci si incepuse sa tuseasca iar eu m-am dus la spital cu ea doar pentru ca voiam sa plecam o saptamana la socri si am zis ca mai bine ma duc aici decat la Braila unde....numai pareri nasoale despre doctori am auzit.La 3 doctori am fost si am primit 3 tratamente..humex, sinupret, antibiotic(parca cefalexina, nu mai stiu exact). Am rezolvat-o cred cel mai bine cu aburi multi (o oala pusa cu apa pe aragaz in care am pus menta, ulei de eucalipt si cimbru). Sanatate multa si multi pupici!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
MsBB spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 ne0-am facut deja 3 pretendenti la mana lui mufi, toti 3 cu numele de DAVID!!! ha ha ha, dar mai mici cu o luna decat ea ![]() |
Areee de unde sa aleaga
. .....
-+*+
da asta era fii-mea
si-a zis si ea punctul ei de vedere...Si gogo Teo
are un pretendent David , vad ca se poarta! Acu sper doar ca nu-i fac toti David-ucii serenade
in acelasi timp mufitzei Adriana mami de Andra ,
noastra!
Poze Andra (20.05.08) Andra creste