In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada

..ma deranjeaza...ma deranjeaza ca este arestat unul pentru ca a fost reclamat de HOTII propriei masini...ce exemplu este asta pentru toti gainarii care fura masini si nu numai pentru ei..."las' ca furam si pe urma ne transformam in victime...".

E simplu. Aia nu s-au transformat in victime, au fost victime. Dupa ce au saltat o masina "pe tava", au aflat a cui e, au facut pe ei si i-au dus masina bulibasei. Apoi a urmat actiunea lui Becali.
In plus, pe principiul tau, cel care prinde un hot (inclusiv Politia), poate sa-i faca orice, sau cum?
Pai, pana acum ne plangeam ca Politia nu are dreptul nici sa-i gadile pe infractori, dar esti de parere ca Becali are dreptul, iar hotii trebuie sa taca?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

Nu sunt fan GB. Din tot acest scandal mi-a atras atentia faptul ca in rechizitoriul procurorilor cea mai puternica motivatie pentru retinerea lui GB timp de 29 de zile este faptul ca respectivul e o persoana publica ce critica organele statului.

Cum vi se pare acest lucru. Suna a incalcare a dreptului la libera exprimare?
Exista posibilitatea ca GB sa fie eliberat si apoi ca un adevarat martir sa candideze si la presedentie? Cui ii vor reveni voturile sale in cazul incare vom avea un doilea tur de scrutin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Din pacate viata in RO te obliga de multe ori sa faci ceva sa nu astepti sa faca autoritatile fiindca de fiecare data cand ai cerut ajutor ai fost dezamagit:
-de cate ori ceri ajutor la politie datorita legilor sau unor politisti mai prostuti problema nu iti este rezolvata sau mai grav poate cazi tu drept vinovat
-auzim pe toate posturile despre violatori sau criminali eliberati din puscarii pt motive banale asa ca nici in judecatori nu avem incredere, deci daca cineva ii face rau vreunui membru al familiei mele sunt sigura ca m-as gandi cum sa-mi fac singura dreptate indiferent de riscuri
- daca Doamne fereste ai vreun copil bolnav statul nu te ajuta si trebuie sa stai pe forumuri si la usile oamenilor ca sa ceri bani - nici in asta nu poti sa ai incredere
- daca ceri ajutor la oricare primarie fiindca cineva isi face un bloc langa casa ta, sau iti cade bradul din curte peste casa/masini/cap pana se trezesc ei sa faca ceva te imbolnavesti de nervi sau faci singur ceva
Ce vreau sa spun, toate astea au aparut din lipsa de incredere in autoritatile statului.
Acuma Becali sta la puscarie si tipul care a violat 7 femei a fost eliberat de o judecatoare fiindca a fost considerat ca nu este un pericol public. Dar Becali este? Ce poate sa faca?
Dar rectorul fac. din Alexandria care a eliberat mii de diplome false de ce este liber?

Sunt de acord cu TZUNI omul asta a dat milioane de euro la oameni bolnavi, a construit 100 de case si are o fundatie care se ocupa de oameni bolnavi - nu-i sfant si este necizelat dar pericol public nu pare asa ca puteau sa-l judece linistiti in libertate.

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie, dragoste, putere ... pentru oricine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

Sunt de acord cu TZUNI omul asta a dat milioane de euro la oameni bolnavi, a construit 100 de case si are o fundatie care se ocupa de oameni bolnavi

De faptele lui bune se va tine cont la alta judecata. Eventual.

Acum e vorba de altceva.
Acuzatia care i se aduce e grava, fapta lui are iz de America latina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu sunt fan Becali, dar de data aceasta sunt de partea lui. Puteau sa-l ridice pentru orice altceva, dar nu pentru acest lucru. Privare de libertate? La urma urmei omul a urmarit hotii si i-a dat pe mana politiei, nu i-a inchis in beciul lui! Dar cu politia pe care o avem, omul a actionat asa...
Tot ce se intampla acum e abaterea atentiei de la altele (Eunice a punctat bine niste lucruri!), este CIRC! Circ, fara paine (ca painea si micii vin mai incolo, eventual langa o tuiculita!). Bleah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Citat:

fapta lui are iz de America latina.

Si arestarea lui la fel! Ce se intampla acum in Romania, ma duce cu gandul tot acolo. Nu sunt fan al lui Becali(ba , dimpotriva! Se vede clar si din semnatura ), dar ceea ce i se intampla mi se pare strigator la cer! Daca tot vroiau sa-l infunde, ar fi avut cu ce.Asa, e doar circ! Si nu doar jalnic sau penibil, ci de-a dreptul inspaimantator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lala

Nu sunt fan GB. Din tot acest scandal mi-a atras atentia faptul ca in rechizitoriul procurorilor cea mai puternica motivatie pentru retinerea lui GB timp de 29 de zile este faptul ca respectivul e o persoana publica ce critica organele statului.

Cum vi se pare acest lucru. Suna a incalcare a dreptului la libera exprimare?

Mai sa fie,trebuie sa fii cam ca procuror sa scrii negru pe alb asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Dincolo de tot scandalul, GB e printre putinii oameni cu bani care a ajutat amaratii la inundatii, a dat bani saracilor si a ajutat oameni cu probleme de sanatate grave. Mie mi-e indiferent personajul, dar pt ceea ce am spus mai sus _Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA si....www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU
Tzuni, nu e de laudat deloc. Astea au fost doar investitii f bine plasate in rindul unui eventual electorat. Mai tii minte faza aia cind a aruncat cu bani ca la manelisti unor elevi de liceu, la nush ce petrecere a lor? Bleah..Nu conteaza ce alte subiecte fierbinti mai sunt, respectivul ca e gigi, ion ori vasile a privat 2 oameni de libertate, exista o plingere, probabil si dovezi si de aici incolo politia tre sa-si vada de treaba. Mie mi-e frica sa nu ajunga un fel de erou aparat si omagiat de tot poporul, orice e posibil la noi:) Dar pin' la urma nu conteaza nici asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanamada
macar a facut banii aia fara sa fure din banii publici....

Total gresit: prima afacere importanta a lui Becali a fost sa pacaleasca statul roman prin MApN - schimb de teren intre 'Cucuietii din Deal' si terenuri ce apartineau ministerului pe langa Bucuresti. Cica s-a finalizat si o ancheta care arata ca la vremea respectiva schimbul citat a prejudiciat statul roman cu 3,3 milioane de dolari. Ma intreb cand s-o ivi procurorul destept si necorupt care sa instrumenteze dosarul corect si sa-l vad pe domnul cu pricipa dupa gratii pt. ceea ce a facut. E uimitor cum se leaga de chestii marunte si lasa la o parte chestiile mult mai usor de dovedit. E stiut faptul ca pe al Capone taxele l-au 'aranjat'. Death and taxes! Oare cand or sa invete si romanii lectia asta?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Eu mi-am amintit de cazul Iovan. Isi mai aminteste cineva? Atunci hotul a fost omorat. Dar nu mai stiu daca Iovan a si stat in arest. Parca nu... Si nu-mi mai amintesc exact de cati mascati a fost ridicat atunci cand a mers la cercetari. Sau poate in cazul Jiji politistilor le-o fi fost frica de Smarandescu, mai stii?

Sincer,toata povestea asta mi se pare un mare circ. Interesant ar fi de vazut cine si cu ce scop l-a pus la cale.
Nu, nu cred ca asta este justitie. Justitia ar fi trimis o citatie mai intai, justitia ar fi trebuit sa actioneze imediat (daca nu plangerea hotilor a fost ceea ce i-a facut sa demareze cercetarile...si nu cred ca asta a fost), justitia ar fi arestat mult mai multi mafioti si justitia l-ar fi arestat si pe Becali de mult timp (insa nu pentru un motiv atat de jalnic...). Sunt penibili!

Edit ca am avut o exprimare ...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput