In sfarsit!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974

Eu cred ca erau aceleasi maicute care protestau imp[otriva protezelor medicale

vedeti de ce nu merge bine justitia in tara asta? Ca se baga maicutele in seama alaturi de alte sute de suflete.
Parca suntem un evul mediu, imediat o pun astia de o rascoala cu furci si topoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret!

DAca n-ai inteles raspunsul ,il repet :cetateanul georgica pradat de hoti nu are gorile care sa faca"dreptate" sau cum v-o place sa numiti reglarea mafiota de conturi intre bagigarzii lui jiji si hotii lui geamanu.
In momentul in care cetateanul jiji si cetateanul geamanu incep sa-si faca dreptate pe strazile Bucurestiului cu gorile inarmate ,iar Politia si justitia nu mai exista se cheama ca este anarhie si e bine s-o tulesti cat mai repede dintr-o astfel de tara.
Ijn ceea ce priveste formularea intrebarii,unora se pare ca le place dictatura,de orice fel ar fi ea,aici includ si dictatura interlopilor/hotilor/criminalilor.

Lori, era un caz ipotetic, nelegat de cetateanul jiji. Alina ti-a expus si ea un caz. Dar hai s-o lasam asa!

Alina023, daca ii dadeai cateva hotului, puteai sa ai si tu aceeasi soarta ca si Becali!!!! Bine c-a rupt-o ala la fuga!

Ce ciudat! Puteau gasi "n" motive (reale!) sa se lege de Becali si au gasit ceva...hmmm.... Si, cum spunea cineva mai devreme, Iliescu a scapat dintr-o situatie oarecum similara, de ce? Justitia nu e la fel pentru toata lumea?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Mai, io cand v-am spus ca Becali i-a adus pe aia la bar, de mila...
Doamne, ce papagal!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-a-fost-in-sala-gigi-becali-ramine-in-arest-pina-la-finalul-celor-29-de-zile-132520.html

Iaca asta ma unge la suflet:
Citat:
Trebuie s#259; #355;ine#355;i cont c#259; eu nu am fost o persoan#259; politic#259; public#259; niciodat#259; #351;i īn 2007 #351;i īn 2008 am fost ales al doilea om politic din Romānia īn cea mai mare anchet#259; sociologica din Romania. De ce s#259;-i fi sechestrat eu pe #259;#351;tia pentru a da declara#355;ii? Care e logica? Cei trei infractori trebuie s#259; aib#259; 30 de ani de pu#351;c#259;rie #351;i nu s#259; fie persoane v#259;t#259;mate, cum sus#355;ine doamna procuror. Pentru mine e clar ce e īn Romānia. Politica face aranjamente, procurorii nu #351;tiu legea, dragostea mea e īn judec#259;tori

Mare ti-e gradina, Doamne, dar asta a sarit gardul...pai parca era in puscarie, nu? Cum de a sarit gardul? Masonii l-au facut sa sara!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret!

DAca n-ai inteles raspunsul ,il repet :cetateanul georgica pradat de hoti nu are gorile care sa faca"dreptate" sau cum v-o place sa numiti reglarea mafiota de conturi intre bagigarzii lui jiji si hotii lui geamanu.
In momentul in care cetateanul jiji si cetateanul geamanu incep sa-si faca dreptate pe strazile Bucurestiului cu gorile inarmate ,iar Politia si justitia nu mai exista se cheama ca este anarhie si e bine s-o tulesti cat mai repede dintr-o astfel de tara.
Ijn ceea ce priveste formularea intrebarii,unora se pare ca le place dictatura,de orice fel ar fi ea,aici includ si dictatura interlopilor/hotilor/criminalilor.

Lori, era un caz ipotetic, nelegat de cetateanul jiji. Alina ti-a expus si ea un caz. Dar hai s-o lasam asa!

Alina023, daca ii dadeai cateva hotului, puteai sa ai si tu aceeasi soarta ca si Becali!!!! Bine c-a rupt-o ala la fuga!

Ce ciudat! Puteau gasi "n" motive (reale!) sa se lege de Becali si au gasit ceva...hmmm.... Si, cum spunea cineva mai devreme, Iliescu a scapat dintr-o situatie oarecum similara, de ce? Justitia nu e la fel pentru toata lumea?

Inlocuieste te rog cetateanul jiji cu cetateanul costel care are o armata de gorile cu care face ordine cum vrea si unde vrea muschii lui.
In ceea ce priveste "ti-a expus si ea" de ce numai mie ????
LOcul lui Iliescu normal ca este ion inchisoare.Doar si el avea o armata de ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

http://www.tolo.ro/2009/04/07/cifre/#more-2132
UIte o statistica oficiala comparativa despre furturile de masini si recuperarile de masini in Buc si cateva orase europene.
Exista si jurnalisti normali,obiectivi si rationali care n-au cazut in marea tampenie jiji-robin hood si au pus niscavai intrebari simple ca sa vada cum sta cu adevarat trreaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Carcasa lui Cristoiu este in abuzata ingrozitor si in paginile www.jurnalul.ro/stire-editorial/romania-lui-gigi-becali-de-la-maglavit-503682.html" target="_blank">Jurnalului de astazi.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Veeezi? Tocmai cind ziceai ca nimic bun nu se mai poate intimpla, iaca l-ai descoperit pe Cristoiu si i-ai devenit cititor fidel :). Cine stie ce lucruri minunate mai urmeaza?

P.S. Cristoiu a mai avut momente in care a facut opinie separata in trustul ala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:

http://www.catavencu.ro/si_alte_odrasle_de_stabi_au_case_de_la_popoviciu-7146.html
Exemplu de bun samaritean
Oare cine,cine sa fie?Oare Corina Cretu,blonda lui Ilici,oare fiica lui Mugur Isarescu ,oare fiul lui Magureanu?????
Propuneri va rog......

, Lory, ai nimerit doi din trei! Excelent! Eu o ghicisem doar pe Corina Cretu.....

www.catavencu.ro/ioana_basescu_reclamata_la_dna_pentru_nedeclararea_veniturilor-7167.html" target="_blank">Locatarii lui Popoviciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Sa nu mai radeti de astia care se plimba prin garsoniera OTV in frunte cu temutul Nikos.
Voi stiti cat de greu e sa ajungi acolo? Altii, mai celebri, mai puternici, mai elocventi nu au reusit performanta asta.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput