In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 24
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Eu cred ca erau aceleasi maicute care protestau imp[otriva protezelor medicale |
vedeti de ce nu merge bine justitia in tara asta? Ca se baga maicutele in seama alaturi de alte sute de suflete.
Parca suntem un evul mediu, imediat o pun astia de o rascoala cu furci si topoare
cl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
DAca n-ai inteles raspunsul ,il repet :cetateanul georgica pradat de hoti nu are gorile care sa faca"dreptate" sau cum v-o place sa numiti reglarea mafiota de conturi intre bagigarzii lui jiji si hotii lui geamanu. In momentul in care cetateanul jiji si cetateanul geamanu incep sa-si faca dreptate pe strazile Bucurestiului cu gorile inarmate ,iar Politia si justitia nu mai exista se cheama ca este anarhie si e bine s-o tulesti cat mai repede dintr-o astfel de tara. Ijn ceea ce priveste formularea intrebarii,unora se pare ca le place dictatura,de orice fel ar fi ea,aici includ si dictatura interlopilor/hotilor/criminalilor. |
Lori, era un caz ipotetic, nelegat de cetateanul jiji. Alina ti-a expus si ea un caz. Dar hai s-o lasam asa!
Alina023, daca ii dadeai cateva hotului, puteai sa ai si tu aceeasi soarta ca si Becali!!!! Bine c-a rupt-o ala la fuga!
Ce ciudat! Puteau gasi "n" motive (reale!) sa se lege de Becali si au gasit ceva...hmmm.... Si, cum spunea cineva mai devreme, Iliescu a scapat dintr-o situatie oarecum similara, de ce? Justitia nu e la fel pentru toata lumea?
Rufus spune:
Mai, io cand v-am spus ca Becali i-a adus pe aia la bar, de mila...
Doamne, ce papagal!
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-a-fost-in-sala-gigi-becali-ramine-in-arest-pina-la-finalul-celor-29-de-zile-132520.html
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Yaia spune:
citat din mesajul lui Rufus Mai, io cand v-am spus ca Becali i-a adus pe aia la bar, de mila... Doamne, ce papagal! http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gsp-a-fost-in-sala-gigi-becali-ramine-in-arest-pina-la-finalul-celor-29-de-zile-132520.html |
Iaca asta ma unge la suflet:
Trebuie s#259; #355;ine#355;i cont c#259; eu nu am fost o persoan#259; politic#259; public#259; niciodat#259; #351;i īn 2007 #351;i īn 2008 am fost ales al doilea om politic din Romānia īn cea mai mare anchet#259; sociologica din Romania. De ce s#259;-i fi sechestrat eu pe #259;#351;tia pentru a da declara#355;ii? Care e logica? Cei trei infractori trebuie s#259; aib#259; 30 de ani de pu#351;c#259;rie #351;i nu s#259; fie persoane v#259;t#259;mate, cum sus#355;ine doamna procuror. Pentru mine e clar ce e īn Romānia. Politica face aranjamente, procurorii nu #351;tiu legea, dragostea mea e īn judec#259;tori |
Mare ti-e gradina, Doamne, dar asta a sarit gardul...pai parca era in puscarie, nu? Cum de a sarit gardul? Masonii l-au facut sa sara!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
loryi1974 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cl
Lori, era un caz ipotetic, nelegat de cetateanul jiji. Alina ti-a expus si ea un caz. Dar hai s-o lasam asa! Alina023, daca ii dadeai cateva hotului, puteai sa ai si tu aceeasi soarta ca si Becali!!!! Bine c-a rupt-o ala la fuga! Ce ciudat! Puteau gasi "n" motive (reale!) sa se lege de Becali si au gasit ceva...hmmm.... Si, cum spunea cineva mai devreme, Iliescu a scapat dintr-o situatie oarecum similara, de ce? Justitia nu e la fel pentru toata lumea? |
Inlocuieste te rog cetateanul jiji cu cetateanul costel care are o armata de gorile cu care face ordine cum vrea si unde vrea muschii lui.
In ceea ce priveste "ti-a expus si ea" de ce numai mie ????
LOcul lui Iliescu normal ca este ion inchisoare.Doar si el avea o armata de ....
loryi1974 spune:
http://www.tolo.ro/2009/04/07/cifre/#more-2132
UIte o statistica oficiala comparativa despre furturile de masini si recuperarile de masini in Buc si cateva orase europene.
Exista si jurnalisti normali,obiectivi si rationali care n-au cazut in marea tampenie jiji-robin hood si au pus niscavai intrebari simple ca sa vada cum sta cu adevarat trreaba.
xenocid spune:
Carcasa lui Cristoiu este in abuzata ingrozitor si in paginile www.jurnalul.ro/stire-editorial/romania-lui-gigi-becali-de-la-maglavit-503682.html" target="_blank">Jurnalului de astazi.
iileana spune:
Veeezi? Tocmai cind ziceai ca nimic bun nu se mai poate intimpla, iaca l-ai descoperit pe Cristoiu si i-ai devenit cititor fidel :). Cine stie ce lucruri minunate mai urmeaza?
P.S. Cristoiu a mai avut momente in care a facut opinie separata in trustul ala.
iileana spune:
citat din mesajul lui loryi1974 http://www.catavencu.ro/si_alte_odrasle_de_stabi_au_case_de_la_popoviciu-7146.html Exemplu de bun samaritean Oare cine,cine sa fie?Oare Corina Cretu,blonda lui Ilici,oare fiica lui Mugur Isarescu ,oare fiul lui Magureanu????? Propuneri va rog...... |
, Lory, ai nimerit doi din trei! Excelent! Eu o ghicisem doar pe Corina Cretu.....
www.catavencu.ro/ioana_basescu_reclamata_la_dna_pentru_nedeclararea_veniturilor-7167.html" target="_blank">Locatarii lui Popoviciu
xenocid spune:
Sa nu mai radeti de astia care se plimba prin garsoniera OTV in frunte cu temutul Nikos.
Voi stiti cat de greu e sa ajungi acolo? Altii, mai celebri, mai puternici, mai elocventi nu au reusit performanta asta.