In sfarsit!
Raspunsuri - Pagina 19
cl spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui loryi1974
Uite ce manifestari ciudate ale spiritului civic ......La un cetatean caruia nu i-a venit sa creada ca tocmai lui,marele,inegalkabilul i se poate fura masina si a trimis niste gorile inarmate si alea cu un deosebit spirit civic sa le arate alora cine este el.... Interlopi si unii si altii,dar unii cica justitiari,interlopii aia buni in cazul de fata(n-are importanta pe cati au caftit cu alt prilej),mai ceva ca Zorro si Robin Hood.... In alta ordine de idei,sunt de acord sa se cerceteze un pic si apartamentul IB,si cum EBA lua un car de bani part-time de la Luxten,si cum Popoviciu i-a inchiriat lui Tariceanu teren pentru Reprez.Citroen(ATS) tot pe terenul lui si,desigur,cu ce bani isi construieste insusi Mircea Geoana,ruda prin alianta cu Popoviciu casa in Banea...ooops |
Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret!
Yaia, tu nu ai uitat niciodata nimic? Nu ti s-a intamplat sa te intorci din drum ca nu mai stii daca ai incuiat usa de la casa sau nu? Oricine poate uita! Sau se poate grabi, spune ca revine in cateva minute, nu se intampla nimic si...se intampla multe... Inca ceva, stiu destui ooameni care isi incuie usa la apartament numai noaptea; asta nu inseamna ca este o invitatie pentru hoti, nu?
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 http://www.adevarul.ro/articole/judecatoarea-lui-gigi-becali-amenintata-cu-moartea.html |
Si Zmarandescu este amenintat de moarte.
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Si Zmarandescu este amenintat de moarte. |
Oooo, bietul de el. :(.
Si, poate, e inca si putin deprimat din cauza esecului de la parlamentare.... :(.
------
Vazurati ce manifestatie publica e in fata tribunalului? Tricouri cu "free gigi", lozinci...
Rufus spune:
citat din mesajul lui cl Am sa repet intrebarea, ca vad ca nu s-a inteles. In acest presupus caz, e privare de libertate sau nu? DA sau NU? Concret! |
Io zic ca nu...dar, cum ai ajuns la asemanarea intre presupusul tau caz si cazul Becali?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Androix spune:
Butonez putin si in cateva minute deja nu mai pot. Mai bine dau pe muzica, mai am macar doua trei zile pana s-o face un cantec si un videoclip dedicat arestatii razboinicului
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Cred ca exagerezi putin...tocmai aici e buba, Becali nu i-a dus pe aia, bagati in portbagaj, la Politie...i-a dus la judecata lui de bulibasa. Becali n-a vrut sa-si spuna legea cuvantul, in mintea lui doar cuvantul lui are importanta. Am zis (si o s-o mai zic): eu cred ca Becali are multe bube, inca nedovedite. Dar a picat ca prostul, intr-un caz fara dubiu, pentru ca si-a bagat in cap (nu-i vorba, l-au incurajat destui lingai) ca e mai presus de orice muritor. De aia ma si umfla rasul, can vad cat de convinsi sunt cei care cred ca-i lucratura. Lucratura la ce? La prostia lui Becali? Pai, cand esti prost, nu trebuie nici o lucratura. Te "lucrezi" singur. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Daca ar fi asteptat Becali dupa politie, ar fi fost masina lui scoasa din tara si n.ar mai fi pupat el Maiback. Acum sa fim seriosi, filmuletul dat la tv in care era Becali cu hotii, eu am crezut ca sant la vreo petrecere in nici un caz la judecata.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Yasmine spune:
citat din mesajul lui Marina io'st de parerea lui Rufus...in sfarsit! ia sa ridice mana sus cui i s-a furat masina si a recuperat-o cinstit in cateva ore dupa 2 telefoane, basca fara sa implice Politia? Marina |
De acord cu Rufus si eu!
Of topic: Ciao Marina te tzuck!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
Rufus spune:
citat din mesajul lui maraki Daca ar fi asteptat Becali dupa politie, ar fi fost masina lui scoasa din tara si n.ar mai fi pupat el Maiback. |
Maiback o sa pupe pe indelete (cand o sa iasa de la mititica). Ca aia i-au furat Mertanul...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Rufus spune:
Deci, ati inteles: de fapt, malacii lui Becali i-au prins pe hoti si, in drum spre Politie, aia i-au rugat sa-i duca la Becali, sa-i ceara iertare. Dupa ce au sunat, Becali a zis "bine, ba, adu-i incoace".
Si uite-asa au ajuns hotii la Becali...
(din declaratia lui Becali si a avocatilor lui, la recurs)
Fomalhauti spune:
.....si Becali i-a mangaiat pe hoti pe cap. Si ei au zis: "Nu, mare Becali, nu asa, vrem si noi sa ne ramana niste urme de la Maria-ta." Si d-aia au ajuns si la medico-legal....(asta e de la mine...poate ma ia avocat...)