Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 21
Darling_ spune:
Dadada
, super!! id-ul meu pe mess e adriana0578 (sa punem la punct detaliile.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miky-ea Azi am profitat si noi de vremea frumoasa si am savurat cateva ore in parc.A fost foarte frumos. Malinas,eu stau in Militari(am citit ca si Darling)...poate aranjam o intalnire toate,ce ziceti? Mamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
monicus spune:
si euuuuuuuuu de fapt si noi..otiliav....... ma bag.... cu mare drag vreas a ne intalnim cu toate.. te pupic...
| Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Andy, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!Tinem pumnii sa scapati repede de eczema. Of ce de bebelusi cu probleme ale pielii: Raphael, Androniki, Leyre, sper ca nu am uitat pe nimeni. Bai eu cred ca vin in Militari saptamana aceasta, prin Pantelimon sunt singurica. Se baga cineva, in afara de Malinas? Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 15 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
Un vot pentru printesa noastra
alra spune:
oo lume noua! darling, oceanborn, andy
ma bucur sa mai aud de voi.
noi azi am luat o mare teapa, am fost la un parc de distractii cu bilete reduse luate prin firma de internet si a fost super ultra aglomerat, cu blocaj de trafic de o ora pana in parc si acolo cu buluceala si calcat in picioare peste tot.
nu am apucat sa o suim pe laure pe prea multe atractii din cauza cozilor, am mers insa la un spectacol cu piticul plop (un show celebru aici, apreciat de copiii mici), laura in delir ![]()
nicolu nu stii ca ai copil cu tine, nu zice nici pas. am alaptat-o in masina cat am stat in blocaj pana in parc, apoi i-am mai dat o sticla in timpul spectacolului si i-am schimbat pampersul de 2 ori, in rest am impins la carut si atat. in masina la dus am dormit ambele ca valizele (2h), la intors laura a stat treaza insa s-a intretinut de una singura.
in concluzie daca mai vrem la parc ne luam frumusel zi de concediu si ne ducem la pret intreg ![]()
vorbiti de pus in fund/picioare - laura mototoalaaaaa, mototoala nene, daca eram cu ea in romania ma trimiteau la toate tipurile de doctori - a stat in popo la 9 luni abia.
astalalta de vreo luna sta in picioare tinuta de manute 20-30 de sec. nu o pun mult asa ca mi-e frica ca ii turtesc oasele, dar nici nu evit total. cand e pe spate da sa se intoarca pe burta si se roteste ca acele ceasului. cu babygymu nu se joaca cu manutele ca un copil normal ci da suturi la jucarii.
aaa, nu v-am zis! am golit tarcul din sufra care era depozit de jucarii pentru laura ca sa ii facem loc lui nicole. dimineata cand si-a vazut gagica tarcu gol s-a dus in garaj, a luat un cutioi mare si incepuse sa indese in el jucariile de pe raft ca sa le aduca inapoi
ieri s-a cocotat in tarc singura, s-a suit pe o cutie de cartin si a inceput sa urle cat o tinea gura "we zijn piraaten!! we zijn piraaten!!" - "noi suntem piratii". avem o invitatie la un musical la scoala si cred ca fu avanpremiera. asteptam cu deosebit interes ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
elilov3 spune:
SEARA BUNA
andy la multi ani cu intarziere
..vai de mine neatenta ce sunt...sanatate,fericire si tot ce iti doresti 

monicus si darling...buei pai e smecher suge numai ce vine tare cand se duce...waaaa.waaaaa...evident biberonul..macar sunt happy ca tot trage ceva...tot e o realizare 

vb de statul in popo..am niste prieteni care au avut fratele de a stat in fund aproape de 2 ani...au crezut ca are handicap dar de unde...nu vruia si pace...
am fost prin oras..nene fain ...da numa otarasica..doare picior bubat...sper sa imi reaca la dreptul si sa numai fiu nevoita sa il operez...ca mor cu doca de gat..frate dilimaci rau dci astia...
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
bertha spune:
La multi ani, Andy!Sa fii sanatoasa si fercita!
La multi ani bebelusilor sarbatoriti azi!
Amalia, parca esti o pustoaica de liceu cu noua freza!
Sa-ti fie de bine, super iti sta!
Gynie, tin pumnii sa apara repede dintisorii, sa va linistiti!
Mirtha, ce nu inteleg eu e daca sa tinem pumnii pt o liniuta sau pt 2
Am vazut pozele, e o frumoasa si-o pletoasa Eva.
Mi-e dor de parcul nostru, as trage o tura cand venim de Paste, dar nu cred ca fie timp.
Mav, vad ca-i epidemie la mamicile cu 2 copilasi.
Eu m-am mai reparat in ultimul timp, dar, ce sa zic, Ioana adoame repede, insa Darius e atomic rau, are acumulator performant, se culca dupa 11, de multe ori adorm inaintea lui. Dar scaderea cantitatii a contribuit la imbunatatirea calitatii, na, o zisei, daca tot m-apucai de dezvaluiri intime.![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa zic,

ma rusinai deja...
in afara ca ma enervati cu intalnirile voastre,
ca eu stau pe Sebastian si vad ca sunt singura din zona crespusculara Rahova-13 Sept
Totusi, pana-n Moghioros m-as aventura intr-o zi cu soare, ca am autobuz direct, da' mai departe devine complicat.![]()
Somn usor tuturor!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Ramo2007 spune:
Buna,
Am fost astazi plecati toata ziua...la 11 la dr. la Medsana...avem 6,500 kg, nu a masurat-o in lungime pt. ca era f agitata, ca niciodata si maraita....a dormit in masina si cred ca din cauza asta.
Foarte draguta dna. dr. Furnica, a intors-o pe toate partile, ne-a recomandat eco de sold, cu toate ca am fost la ortoped la 1 luna si ne-a spus ca e ok...i s-a parut ceva in neregula cu pliurile...
A spus sa nu-i bag supita deocamdata, sa mai asteptam 1 luna.Legat de fontanela, a spus ca e mare, dar ca nu trebuie doza mare de Vigantol, ci normal, 2 picaturi si calciu 5 ml 10 zile pe luna, nu cum ne recomandase dr. noastra, Vigantolete de 1000-1500 in loc de 400 si calciu 20 de zile in loc de 10.
Mi-a facut schema cu legumele pt. cand o sa introduc supa.A zis ca neaparat cand iesim afara sa o dam cu crema cu protectie solara, cica ridurile se fac de pe acum, nu la 40 de ani 
Luni mergem la dr. noastra pt. vaccin.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Otiliav spune:
Eu ma reparai binisor, doar cu ceaiuri, vitamine si un paracetamol. Sotul cazut la datorie da inspre bine. Am dormit vreo 3 ore cu pitix la nas, si acum ne facem de cap ca sotul doarme, frec netul ca-n vremurile bune
cu pitix in brate, e adormita ca a supt bine. I-am pus muzica si zambeste in somn cand o pup, Ana e la bunici.
S-a reparat binisor we meu, ca de dimineata parea tare nasoala situatia.
Bertha,
, asa da, bravo. Eu nu nu spun de cate ori pe zi ne impiedicam unul de altul in casa
, reteta Babyzapi de slabit
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
elilov3 spune:
oti sanatate multa si tie si sotiorului 

un link util pt bb-i pt mai tarziu 
EDIT
ramo si noi aveam fontanele marite am luat 10 zile calciu si alte 5 in alta luna si ne-a zis sa intrerupem ca deja ajunsesem la noral...de teama am intrerupt orice 

http://www.corectarealimbajului.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=125&Itemid=105
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
858 - 2 euro/SMS - orice retea de telefonie mobila
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
andreyutza spune:
buna fetelor!!
scuze ca n-am mai intrat de atata vreme dar chiar n-am avut timp. nu stiu cum reusiti voi ca mie nu-mi iese.
stau toata ziua cu bebe si nu apuc sa fac mai nimic. acum ca s-a mai marit parca e si mai rau in sensul ca nu mai doarme decat in parc. acasa "fura" 15-30 minute si gata. vrea sa stam toata ziua la barfa
sa gangurim, sa radem, sa ne jucam. cum plec de langa el incepe "simfonia". de cateva sapt (cam 2) nu prea mai mananca cum trebuie. suge 3-4 minute lacom si apoi scoate sanul si baga manutza in gutitza si trage la ea de mama focului. lapte am ca verific de fiecare data dar nu stiu de ce face asa. ai vostrii fac sau au facul asa?
Hera tu in ce parc mergi? stiu ca stam cam in aceeasi zona de aceea te intreb. eu merg in Tei. daca vii si tu pe acolo poate ne vedem intr-o zi.
pupici la toate mamicile si la toti bebeii.

sper ca de acum sa reusesc sa intru si eu mai des. sper!![]()
Minunea din viata noastra!!! Criss
Cristina fericita mamica de Matei
Miky-ea spune:
La multi sarbatoritilor de astazi dar in mod special pt
David de Olivia26
!Sa fiti sanatosi,voiosi,sa cresteti frumos si sa va incantati parintii!
Eli,frumoasa poza cu Dimitrie
la tzizi!Sanatate multa,sa se rezolve cat mai repede problemele cu degetele!
Otilia,sanatate multa!
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy