Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
Otiliav spune:
Stewie, nu era recomandat in cazul ei sa mearga, nu se poate generaliza. Asimila greu calciul, ii faceam analize dupa ce-i dadeam Calciu gluconic. Iar ea era greuta cu picioruse nerigide, asa ca s-a intamplat ce era previzibil, picioarele s-au curbat sub greutatea ei. Dar cum sa tii un copil sa nu mearga??? Pe la 15 luni stiu ca deja erau drepte picioarele.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
Darling_ spune:
Z Iulia – felicitari pt grasunica ta. Noi acum 2 sapt aveam deja 8 kg, deci welcome in categoria greilor! Ce atmosfera frumoasa descrii tu acolo. Aa, pe gusita il pupacesc si eu pe al meu si rade cu gura pana la urechi. Si sper sa nu inceapa iar cu trezirile pt papa noaptea. Azinoapte s-a mai trez la 4 si la 5 dar dupa cateva mangaieri a adormit repejor. Pediatra mi-a zis ca daca primeste destul laptic ziua nu ar tr sa se mai trezeasca noaptea. Dar de la teorie la realitate......
La multi ani Andy! Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Offf, imi pare rau ca ai atatea probleme, sper din tot sufletul sa treaca toate repede. Pup.
Malinas prin ce momente grele ai trecut...
. Tu ziceai ca stai in militari? Si eu, la teatrul masca. Pe 17 venim acasa pt 2 luni, sper sa ne plimbam impreuna cu bebeii.
Mirtha ce fetita frumoasa ai...M-am uitat minute in sir la pozele tale. Iar tu esti o supermamica ! Am foarte multe postari ale tale salvate
.
Lauramiron si mie imi place sa-l imbrac mai lejer. Eu insa il imbrac gros pe langa cum vad ca-si tin astia copiii pe aici. Acum de exemplu, cand e intr-adevar f frumos afara, am vazut mamici care-si plimbau bebeii in piciorusele goale nici macar sosetele. Sau iarna fara caciulite, cu muci la nas si manutele rosii de frig. Mie de ex acum imi place sa-l imbrac in body cu manecuta lunga, raiati care au captuseala f subtire, sosetele si un hanorac fara maneci, cu gluga (pe care o pun sau nu pe cap, depinde de vant)
Eli am vazut poze cu bb Dimitrie – ce frumusel si mare s-a facut si ce bine se tine de tzitzi...Felicitari !! Multa sanatate si recuperare rapida la degetele.
Spiridus spor la facut paine.
Otilia bine ai venit, chiar ma gandeam la tine ieri, nu mai scrisesei si imi lipseau mesajele tale. Imi pare rau ca nu va simtiti bine... Sper sa va treaca. Despre diversificare....iti impartasesc intru totul opiniile. Cred ca dpdv psihic voi depasi f bine pragul si mi se va parea o mare usurare. Insa incerc sa alaptez exclusiv pana la 5 luni, (asa mi-am propus, sper sa si tina). Cu greutatea: am plecat de la 63 kg (la inceputul sarcinii am slabit pana la 61), cu o zi inainte de nastere aveam 80. La un moment dat ajunsesem la 65 apoi am inceput sa ma ingras iar si ajunsesem la 67. Deci m-am hotarat intr-un sfarsit sa mananc sanatos si lunea trecuta aveam urmatoarele dimensiuni: 64,5 kg, talie 82, pulpa 56. Lunea va cantariti voi? Nu mai stiu exact. As vrea sa ajung la 60 kg si am 170 cm inaltime.
Criss felicitari pt rezervare, uau, mai aveti putintel si plecati in vacanta in 3.Super!!!
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
Darling_ spune:
Azi ne-am plimbat afara cu tati cu tot, a fost super frumos. Edu ne-a lasat chiar sa ne enjoym la o cafea...a fost atat de bine
.
Acum e la baby gym de vreo 20 de min, cand m-am uitat la el ultima oara era cu una din jucarioare in mana, o molfaia de zor....cum o fi scos-o el de pe inel??? Ce baiat precoce am
.
Luni tr sa mergem la londra sa-i facem titlu de calatorie si am putin emotii cu drumul desi nu e atat de mult de mers. Sper numai sa fie in toane bune. Marti ii facem ultimul set de imunizari. Martea cealalta il cantaresc, joi merg si eu sa ma tund scuuuurt, de-abia astept. De lunea cealalta incep incet incet sa fac bagajele. As vrea sa iau si bouncerul si baby gym-ul, am o tona de bagaje....Mai e putin si venim acasa, iupiiiiii.
stewie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Stewie, nu era recomandat in cazul ei sa mearga, nu se poate generaliza. Asimila greu calciul, ii faceam analize dupa ce-i dadeam Calciu gluconic. Iar ea era greuta cu picioruse nerigide, asa ca s-a intamplat ce era previzibil, picioarele s-au curbat sub greutatea ei. Dar cum sa tii un copil sa nu mearga??? Pe la 15 luni stiu ca deja erau drepte picioarele. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Aaaahhh, am venit si eu de-acasa...multumesc de raspuns, am crezut ca nu trebuie sa-i lasam sa mearga pana la o anumita varsta, ma si gandeam cum poti sa reusesti performantza...insa imi pare tare bine ca in cazul tau particular s-a rezolvat problema.
Darling Vroiam sa itzi multumesc pentru info, mai ales cele pt mamici...eu acum vreo 2 luni m-am pus sa fac abdomene si era sa lesin cand mi-am dat seama ca am ditamai gaura intre muschii de la burta...chiar nu stiam ca e normal ( dupa cum vedeti sunt o mamica cu "maaaare experienta"). Acum e mult mai bine asha ca m-am apucat de abdomene obisnuite. Tie ti-au spus daca sunt niste exercitii speciale care trebuie facute?
Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80
malinas spune:
| citat din mesajul lui Darling_ Malinas Tu ziceai ca stai in militari? Si eu, la teatrul masca. Pe 17 venim acasa pt 2 luni, sper sa ne plimbam impreuna cu bebeii. |
suntem vecine.Eu stau vis-a-vis de SIR. Ce ma bucur ca o sa am cu cine sa ma plimb.Abia te astept.Noi o sa fim plecati de paste, dar, 2 luni, cat stai tu tot reusim sa ne intalnim.
Cine mai sta prin militari, drumul taberei?Pe unde va plimbati?
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui stewie Te rog zi-mi si mie de ce nu e bine sa o las sa mearga? Nu sunt oasele formate? Nu e cazul inca,insa este o temere a mea fiidca am ceva persoane cu probleme in familie. |
m-am intors rupta de la salina
tu-i mama lui de bucuresti ca ne-a luat 3 ore sa iesim din infectia asta de oras
io asa stiu pana la 6 luni nu e formata coloana, chiar daca ii tin muschii sa seat in funduletz, le poate face rau la coloana
amu' fiecare in casa lui face ce vrea.....
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Darling_ spune:
Stewie pentru “consolidarea” perineului uita-te aici http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/fitness/pelvicfloor/. Pentru a avea un abdomen plat in primul rand muschii pelvieni tr sa fie beton, altfel poti sfarsi cu o musculatura abdominala frumos reliefata insa bombata, deci fara sa fie plata. Postura e ffff importanta, pozitia la calculator (eu recunosc ca de cele mai multe ori stau f relaxata cu spatele curbat si bazinul impis in fata (nu prea ma pricep sa explic, sper ca te-ai prins) ceea ce e f gresit, trebuie sa stai dreapta si cu abdomenul usor incordat, daca-ti amintesti si de perineu cu atat mai bine. Cand ridici ceva greu, cand ridici bb din patut etc aminteste-ti sa incordezi perineul mai intai. Si eu visez la un abdomen plat, nu l-am avut nici inainte de sarcina dar speranta moare ultima.
spiridusul spune:
malinas mi-am adus aminte ca ma intrebai pe unde ma plib
iubita, eu mai departe de coltul blocului nu reusesc sa ajung, pt ca e greu cu alex
norcul meu , ca am parcul apropae
stau la v. ialomitei
nici macar pana in moghioros nu am de gand sa ma aventurez singura
asta seara au urlat amandoi de la ploiesti pana pe centura bucuresti, pentru ca vroiau in brate
nu va zic cum sunt; nu imi mai trebuie iesire prea curand
maine ies SINGURA, macar pana in piata, sa ma limpezesc la creier
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Miky-ea spune:
Azi am profitat si noi de vremea frumoasa si am savurat cateva ore in parc.A fost foarte frumos.
Am avut parte si de o surpriza f placuta: ne-am intalnit cu Monicus,printesa Ana si sotul.Ana este si mai frumoasa in realitate,iar Monicus este o mamica tare simpatica si comunicativa.
Malinas,eu stau in Militari(am citit ca si Darling)...poate aranjam o intalnire toate,ce ziceti?
Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy
Otiliav spune:
Andy, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Tinem pumnii sa scapati repede de eczema. Of ce de bebelusi cu probleme ale pielii: Raphael, Androniki, Leyre, sper ca nu am uitat pe nimeni.
Bai eu cred ca vin in Militari saptamana aceasta, prin Pantelimon sunt singurica. Se baga cineva, in afara de Malinas?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre