tauroaice..33

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Gabitz, frumos concediu, frumoase poze! Sa va fie de bine!
Jenn, multumim de intrebare, suntem aproape vindecate, doar nasul ne mai da batai de cap si uneori ne deranjeaza somnul (mai mult Mariei decat mie ca eu ma rezolv cu ceva picaturi in nas dar la ea se lasa cu urlete, nu suporta frate sa+i pui in nas, cica se ineaca).

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ma bucur ca sunteti ok!Gabitz,mersi mult de info,felicitari pt mutatul in camera lor!Gabik,esti bine,ai rezultatele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

intru mai rar in ultima vreme, din pura lene si lipsa de timp
Rezultatele nu sunt chiar bune, dar nici rele... cica partea "rea" a fost scoasa, speram ca nu a mai ramas nimic acolo. Vineri am fost la control, totul e in regula, de acum incolo trebuie sa fac papa din 6 in 6 luni.
Asteptam vacanta, ca taaare mult ne-am saturat de scoala
Gabitz, frumoasa vacanta ati avut!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Scuze fetelor dar nu ma pot abtine sa nu va rog sa cititi acest subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
Mamica e o mamica de Bucurie ca si mine. Este inimaginabil prin ce a putut sa treaca cu copilul. Acum asteapta un raspuns clar de la o clinica din germania, in privinta costurilor, dupa care va afisa si datele de cont.
Va rog, daca puteti sa va luati 5 minute pentru a citi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Cea mai "proaspata" perla:
Jucariile preferate ale Mariei sunt masinutele, are aprox. 35 (am stat sa le numar, intre timp i-am mai luat vreo 2-3). Ieri si le imprastiase prin toata sufrageria si bunica-su i-a spus "Ei, daca le-ai imprastiat, acum apleaca-te si strange-le" La care ea: "Nu pot, tataie, ca-s batana si nu pot sa ma apec" (= sunt batrana si nu pot sa ma aplec)

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor am o perioada super aglomerata si acasa si la servici si nu mai am timp de scris zilnic.Cu scuzele de rigoare pentru absenta, va informez ca va urmaresc si citesc zilnic.
Lexi impresionanata poveste.Sper sa se rezolve totul cu bine pentru Sebica
Pupici si Mariei, care e o dulcica.
Salutari tuturor fetelor din gasca tauroaicelor.

Mergi la inceput

Hello!
S-ar parea ca ma conversez singura pe subiect, zilele astea.
Nu-i nimic.Si noi ne pregatim sa evadam in natura.Si meritam putina relaxare dupa ce de doua nopti nu dormim si pazim puiul mic care ne-a facut febra aproape 40, fara sa fie racit.A acuzat doar durere de burta, cauzata de o indigestie.A fost fortat sa pape mai mult decat trebuia la gradi si mai era si varza cu carne, care nu e printre favoritele lui.Sa speram ca totul va fi bine.
Voi, cu ce va mai laudati?Sper ca sunteti plecate la iarba verde si aveti o zi frumoasa.
Va si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

sorry, dar in ultima vreme sunt tare prinsa, mi-am gasit un job, nu cinestiece, dar aveam nevoie de banuti
Gabitza, sa va fie de bine concediul
Carmen, sanatate lui Edy
Gabi k, multa sanatate si taurasilor tai
Lexi, "batranicei" tale

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!

Mergi la inceput

Buna ziua!
Mihaela ma bucur ca ti-ai gasit de lucru si sper sa iti mearga bine.Copiii ce fac?Cum vor petrece vacanta?

Mergi la inceput

Mihaela, felicitari pentru job si mult succes!
Carmen Cum se mai simte Edi?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
PENTRU SEBI

AMR 26 zile

Mergi la inceput