LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)
Raspunsuri - Pagina 20
biky spune:
LA MULTI ANI MATEI HORATIU! sa cresti mare si sanatos, sa fii bucuria si universul parintilor!
mah, dar de ce il felicitati pe Teo astazi? nu-i ziua lui maine? e ceva ce nu stiu?![]()
cumatra Pisik ....iar am intrat pe fuga ![]()
dar promit ca revin in forta mai tarziu sau maine!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,56,55,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
magdalena76 spune:
La multi ani cu intarziere pentru Tony Leon, Vlad Gabriel, Luca !
Si La multi ani! Matei Horatiu !
magdalena76 spune:
Rein tortul l-am facut la o cofetarie de pe Bd Iuliu Maniu, situata cam la jumatatea distantei dintre piata gorjului si pacii. Nu stiu in ce zona stai. Daca iti este de folos mai detaliez.
magdalena76 spune:
Multumim celor care l-au laudat pe Vladut. Eu m-am umflat in pene de bucurie si am prins curaj si am mai pus niste poze.
alte poze
ioanaradu spune:
deci ziua lui teo e maine ... dar eu azi eram in 10. scuzoaiele mele!
Ema este iubire
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
elyanne spune:
La muuuuuuuuulti ani, Matei Horatiu!!!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
RaisaFudulu spune:
Salutare
La muuuuuuuuuuulti ani Matei Horatiu! sa fii sa natos, cuminte si sa aduci numai bucurie in familia ta.
Mady pentru tuse eu ti-as recomanda sa faci tu siropu de ridiche neagra, o speli o scobesti si pui miere sau zahar in scobitura...si ii dai sa bea sucul care se formeaza...la noi a avut efect si l-am amestecat cu lapte ca nu il voia altfel......si homeopat poti da oscilo, coryzalia si homeogene.....noi atat dam la viroze si am scapta dar depinde de fiecare...Pupici multi ca sa treaca 

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
pisikuta spune:
buna stup!
andra si mady, felicitari ptr reusita cu olita. noi inca la stadiul de incercari, face bine, nu face o mai pun o data.
diana:
alex ne a luat! as fi zis ca indeletnicirea asta de mamica, cu schimbatul scutecelor, era mai proprie unei fetite. dar la al tau nu ma mira nimic, el la indemanare a dovedit capacitati srioase. nora e fan doar servetele umede, cu care se freaca de zor peste tot. la jucarii n a atentat.
rein: e foarte dragut petrisor si vad ca are parte de o natura bogata la bunici. e un fericit!
raisa: tareee!! eu ii zic zilnic norei ce zi este si ce facem in ziua aia, dar nu spune nici macar o silaba...bravo raisa!
adelyna, sanatate piticutei mici
stefanyia: tre' sa incep sa ti spun cat e de dragals carlut, dar imi sta gandul al decorul ala atat de reusit al mesei ptr copii. si la tortuletul ala, desi mi s a parut ca e o pizza mai degraba
. urmeaza sa vad si filmuletele, dar le aman un pic...
ieri am iesit la joaca, ca de obicei, si fiind prima zi calda in cta, am imbracat o cu fusta si ciorapiori crem. ma, si fuge ca o repezita, cu tot corpul aplecat inainte, normal ca se mpiedica si cade des, ca si inverzeste vesnic genunchii in iarba. si ieri ma vrut sa i zic stai mai usor, sa nu mai cazi, ca te murdaresti! si mi am amintit instant postarea ta din zilele trecute, si, avand si aceeasi opinie ca tine, copilul la joaca se murdareatse inevitabil, nu l ai scos la expozitie n vitrina, mi am inghitit limba ![]()
menuet: ieri am primit si eu aprobarea ptr marirea indemnizatiei si calculul pe diferenta de primit. dar nu scrie si cand ii primeeesc..
mady: ultima oara nora a avut bronchicum, cu cimbru, al recomandarea dr. ma repet, am mai zis asta, tre' sa stii ce tuse are, productiva sau nu, numai asa poti alege tipul de sirop. eu una n am reusit sa interpretez dupa sunet treaba asta...
bicky te pandesc! ![]()
rares, fa te bine s o eliberezi macar tu un pic pe dracoaica ![]()
ela: foarte bine, stai afara, bucura te de fetita ta si de vremea buna
carmen 94: vad ca si la tine a fost festival la ziua lui darius, cu bunatati si ornari deosebite.(ma, tu te ai mutat in costa rica, de e baiatu' imbracat de plaja?) sa pui si poze cu shotiile lui darius, ca eu regret nespus ca n am pozat un pic camera aia a norei inmiresmata si maron colorata
. si normal ca va creste si ti va da viteza, tu ce crezi, c o sa ti spele geamurile si o sa ti duca gunoiul?
crina: o sun bucuroasa, n are nicio sansa cu mine! v am vazut oe amandoi, maya e a ta! felicitari ptr actiunea suzeta! cu lapticul, poate cu niste cozonac, ceva..? despre kaka de catel, cred ca glumesti, nu? sau povestesti de la ultima vizita din germania ?
. la multi ani de florii, sa traiti toti cu numele(ma gandesc ca dezertezi iar si nu mai citesti pana atunci).
kit, da i bataie, ia o gura de aer, nu mai multe ca n ai timp, si fuuugi!
magdutah: multa sanatate lui matei, tragi si tu o gura de aer si l ajuti sa stinga cele 2 lumanari, ce sa faci acuma...
sa aveti o zi calda!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
pfii, uitasem ce e mai important:

matei!!
mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
adelyna spune:
Multumim mult ca v-ati gandit la noi,dar azi chiar ne simtim mult mai bine.
Stati sa nu uit esentialul:La multi ani,Matei Horatiu!!!!!
Acum este putina liniste la noi,ca se doarme,dar nu dureaza mult ca se trezeste cea mare si trebuie supravegheata sa nu o trezeasca pe Noemi
.
Dupa amiaza o sa iesim afara mai mult ,a iesit soarele cu jumatate de ora in urma.
adelina si piticii
Noemi 2 ani