LMA - Albinute si bondarasi de 2007! (115)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

hihihi, ce m-am distrat cu Carlut zis si harnicut....

Carmen, da voi ati serbat pe Darius in Cuba? e asa cald la voi de sunteti la maneca scurta si pantaloni scurti?
Ce cantati voi acolo? bonne fete?!

rein, ne-ai zis ce parc e pe langa voi, dar bunicii unde-s? ca vad niste dealo-munti prin peisaje.....ori comarnic-campina?!

imi pare rau ca nu mai am timp sa scriu ca alta dat...dar timpul devine tot mai concentrat...

rares e comsi-comsa, cica are si gatu in piuneze si a mai primit de la tanti dr si tantum verde pe langa oscilo si panadol la nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Luca!!!
Sunt iar pe "repede inainte" , am apucat totusi sa vad poze f frumoase azi: aniversarile lui Carl-iubitul si al lui Darius! Felicitari mamelor pentru aranjamentele deosebite!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iiii, Carmen, m-am dus inapoi sa caut pozele cu Vlad de ziua lui , ca le-am ratat nush cum. Pai daca stiam ca aveti ditamai tortul cu dalmatieni langa ochii aia frumosi ai flacaului veneam si noi fuga-fuga.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

rein f.f. frumoase pozele pozele

Stefanya deci aveam pile in juriu si n-am stiut... glumesc, evident

Imi pica ochii in gura de somn... of... chiar nu mai reusesc sa ma conversez cu voi, cum o faceam odata Oficial am inceput serviciul, de o luna (tot de-acasa)... si vreau sa zic ca se cunoaste diferenta

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Stefanya-ce aranjamente frumoase, ce de cadouri la Carlut si ce constiincios sterge el toate cele prin casa.Un scump
Si da camera aceea numai a SUBSOL nu arata.''Cilivizatie'' dom'le!
Carmen94 ce tava veselaa..mmm..imi vine sa intru in monitor sa ma infrupt in ea.Foarte ingenios aranjat produsele.Bravo si tie
Cat despre cuvinte nimic asa in mod deosebit..''nani nani piu mamii'', ''shaca-geaca'', ''of doamne''-cd trecem pe langa vreo biserica, ''papa bun'' -pufuletzi, sare-saie, ulei-uei, ...cam astea sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani Teo!

Ema este iubire
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

radcarmen-ma repet-bine ca v-a avut pe voi alaturi ..iar tortul pur si simplu superb si sunt convinsa ca si delicios.Nici nu stiu ce au pierdut ''invitatii'' lui Vladut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Muuulti Aaaaani, Teo!!!
La Muuulti Aaaaani, Matei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI TEO SI MATEI!!!!

Fetelor vreau si eu ceva sirop de tuseeee ca nu mai pooottt,ptr razvi...nu vrea sa ii treaca si ceva de mucii,naturaleeee.....ma duc sa ii caut sirop de ridichi,dar daca aveti si alte idei v-as fi recunascatoare!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI!

LUCA

LA MULTI ANI!

MATEI HORATIU

Sa cresteti mari, sanatosi , sa aveti in viata numai fericire si multe bucurii de oferit parintilor vostri!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput