Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 20
ghinetz spune:
| Citat: |
Cea mai frumoasa poza ever pe care am vazut-o in viata mea e cea in care surioara mea geamana, imbracata in rochie de mireasa o alapteaza pe prima ei fetitza. (ca a urmat baietzelul si inca o fetitza ![]() Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Pai, vrem sa vedem si noi asa poza emotionanta.
X-ray spune:
nu am cuvinte sa va multumesc pt urari,sunteti tare dragute
a meritat sa raman gravi sa o vad iar virtual pe lavi,poate ne arata si ceva poze cu lorinutza
oana-ghinetz sa-ti fie de bine concediul,il meriti cu varf si indesat
corina abia astept sa vad pozele cu voi la un asa eveniment emotionant.....
vio sa sti ca acea poza ar castiga orice concurs,mi-o si inchipui 
eu sunt tare hapy,bhcg-ul s-a triplat in 2 zile deci nu e extrauterina sigur,analizele mi-au iesit super,sincer acum stau si savurez un moment tare important....voi fi mamica din nou....si culmea e ca din toata sarcina trecuta si tot ce a urmat dupa imi aduc aminte doar de cele mai emotionante momente,cum stateam intinsa pe spate si "dansa " eli in burtica,cand am vazut-o prima oara,in masina cat era de mica in scoica....DD e tare darnic cu noi....azi sunt melancolica tare...
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007) .....si hapy 
povestea noastra...
X-ray spune:
pt cine mai citea de ea...a murit emma...
...citind ultima postare a aidei parca a stiut...
nu am cuvinte....
povestea noastra...
musso17 spune:
vaiiii..
..citeam si eu cu sufletul la gura povestea emei...dumnezeu sa-i odihneasca sufletul micut iar mama sa treaca cu bine caci am vazut ca are un samburel...
violetan spune:
Offf, ma lasa nervii cand aud vesti din astea cumplite. Nici nu pot sa incep sa ma gandesc ce se poate simti in astfel de momente, deci mai bine tac. S-o odihneasca Dumnezeu!
Ghinetz, daca poza e la mine o s-o caut si o s-o scanez sa v-o arat, dar e f posibil sa fie la sora-mea, in paris, la ea, ca doar e a ei
. Dar daca o gasesc, v-o arat ca merita 
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
vio sa nu uiti de prezicere
.astept sa te concentrezi desi noi stim ca tot fetita o fi
.si poza trebuie sa fie tare speciala...
oana ghinet tu ar trebui sa pleci de paaste la greci sa nu buctaresti nimic si astfel noi nu salivam...
povestea noastra...
violetan spune:
Nu uit, alina, ma concentrez si iti zic ![]()
poze Laurash
mychydutza spune:
vio, de ieri te tot concentrezi?????????![]()
![]()
urmaream si eu povestea emmei........trist!
azi a venit mama de la vatra dornei. sunt asa bucuroasa!![]()
andrei tot tuseste ca un tabagist, se pare ca expectoreaza, mucii s-au mai imputinat, nu mai sunt asa fluizi si-s mai galbeni. sper sa fie raceala pe terminate. azi cand si-a suflat nasu am vazut pe servetzel cateva firisoare de sange. o fi de la raceala? voi ati patit asa ceva??????
alna.a, ziceai ca tratamentul de la homeopat ti-a reglat CM-ul? ce ai luat? eu de cand am nascut il am tare neregulat. vand cand vrea el........ginecologu mi-a indicat AC, 3 luni, dar parca n-as lua!!!
in alta ordine de idei, sunt varza de racita..........cum n-am fost de multa vreme

va pop
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
buna fetele
eu tocmai ce-am aterizat de la soacra,am mancat ciorba de legume,sarmale cu piept de pui si tort de lamaie
..suntem ful..acum astept sa doarma copilul ca sa mai citesc.
mychy,pe mine dr ma intreaba de fiecare data cum sunt mucii si musai sa nu fie verzi, galbeni sau vascosi.. poate ar tb sa mergi la un control cu el sa vezi daca e mai bine..eu asa procedez,dupa ce-i trece din boala merg sa-l consulte..sper ca nu te-am stresat dar mi-a sarit in ochi.
zi buna
violetan spune:
Mai, mychy, pai tie ti se pare ca e asa usor sa prezici?
Pai io am shtate vechi si nu vreau sa-mi stric firma, ashea, cu una cu doua. Pai tu stii cate de-astea am io la aktiv??? Deci tre sa imi vina, ashea....nush cum sa-tzi spui...![]()
treaba mea hehe. Alina are rabdare. Si o sa-i spun ei in particoler hahahaha. Hai
si sanatate puiului!
Georgi,
te bat cu tortu' ala de lamaie!!!!
Noroc ca mi-a facut si mami a mea tort in 3 straturi, din care unul de lamaie.![]()
poze Laurash