Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 21
musso17 spune:
vio,fie vb intre noi nu era ceva special,un blat de pandispan insiropat cu o zeama din lamaie,apa si zahar,plus o crema din lapte,lamaie,faina..chestii dintr;aste..dar era dulce..sa nu ma spui
...oricum eu sunt carcotasa din fire.
oanamada spune:
Buna seara!
Lipsesc din post de o vreme!
Noi, adica maimuta Catinca a cazut ieri 6 trepte de pe tobogan
. Cand am zis eu ca nu este bine sa iesim amandoi cu copilul la plimbare in parc...parca stiam eu ce stiam! L-am lasat pe ta-su fix 3 minute cu ea sa ma duc 200m mai incolo pana la piata sa iau cuiva un buchet de flori...si ma suna ta-su spasit ca sa iau o sticla de apa plata din aia mica cand vin...ii spun "pai nu aveai o sticla de cola in mana cand am plecat?"..."mmm nu pentru mine, pentru Catinca s-o spalam pe fata!" Instantaneu mi-a cazut cerul in cap...Taica-su a vazut-o ca a urcat 3 trepte tanandu-se de mana curenta de la tobogan si a zis ca poate....si a lasat-o sa le urce si pe restul...pana s-a dezechilibrat si s-a rostogolit 6 trepte si a cazut cu fata in nisip...

De plans a plans putin ca o doare buza...pe fata era toata manjita de nisip si dupa ce am curatat-o am constatat ca: scrijelita de nisip pe frunte, pe nas, sub nas, pe obraz...buza umflata si putin rosie (fara sangerare).
Totul bine pana seara...la baie...cand o dezbrac si vad o ditamai zdrelitura combinata cu vanataie, putin umflata, pe mijlocul spatelui foarte aproape de coloana! Am luat-o, am palpat-o, am apasat-o, am intrebat daca o doare de 500 de ori...nu se ferea, nu zicea au, zicea ca nu o doare. Azi dimineata nu mai era umflata si parca nici vanata...doar rosie de la zdrelitura
. Ma pregateam sa ma duc cu ea la pediatra, dar am renuntat...ca vad ca este ok! Frateeeee...imi venea sa-l omor! I-am facut un scandal
...si pe urma mi-a parut rau de el ca l-am vazut ca era foarte afectat si amarat si tot zicea "ce inconstient am fost...putea sa-si rupa gatul!). Ne-am culcat certati aseara...si dimineata am primit cafea la pat
, impreuna cu una bucata copil foarte vesel care mi-a zis ca "taticu...animale!" Ce animale? II spusese ca o duce sa vada animale multe...adica la Gradina Zoologica! Asa ca ne-am dus!
In afara de faptul ca batea vantul afara ca naiba...batea vantul si prin custile alora...de pustiu ce era....
. Marea realizare a fost ca a venit leul in fata noastra si a inceput sa raga...si a tot "urlat" la noi vreo 2 minute...timp in care fi-mea mi-a spus ca are "dintisori, imbuta, gua, mutati" etc...si pelicanii care au fascinat-o! Pe drum a adormit s-a trezit putin cand am ajuns, dar am pus-o in pat si a mai dormit vreo 3 ore si ceva...
Am fost la mama, i-am dat sa pape, ne-am dus iar la tobogan
, fara probleme de data asta...si acum e la socrii....ufff....na ca am scris!!!!!
Asta am facut eu de doua zile incoace!
Alina felicitari!!!! Sa fiti sanatosi!
Un gand bun pentru familia Aidei, pentru Aida si pentru ingerasul Emma
Va pup
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
cristina26 spune:
alina.a felicitari draga mea! Asta da veste minunata inainte de Sf. Paste.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
ddanagh spune:
La Multi, Multi Ani sanatosi si voiosi alaturi de Ingrid draga noastra Cristina. Te pup
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Alina ma bucur mult pt tine. Momentul cand afli ca esti insarcinata in conditiile in care bebe se lasa asteptat, e de nedescris. Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos.
Ghinetz, iti car eu bagajele, doar sa merg si eu
. Sunt sigura ca vei veni cu mintea mult mai limpede. In plus partidele de sex dupa o mica despartire, cand iti e un pic dor de sotior, sunt cele mai eficiente, parca vad ca se naste o noua Ghinetz.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
cristina26 spune:
ddanagh
multumesc din suflet, draga mea!
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Oanamada, pupici pt cazatura, sa-i treaca repede.
Stiu ce zic ca ieri am cazut cum nu mi s-a intamplat niciodata. Am spalat scarile si mi-a alunecat piciorul, astfel am ajuns la vaza lor dupa ca am dat cu fundul de un colt de treapta si cu genunchiul de alt colt. Am crezut ca ajung in cap, mi s-a parut ca dureaza o vesnicie cazatura, am avut timp sa-mi fac griji in acel moment, pe bne, dar am cazut in cot si in plama. Cotul nu are decat o julitura, dar mana ma doare groaznic de cateva ore ca nu mai pot dormi. Astept sa se faca ziua sa merg la radiologie.
brazuca25 spune:
Neatza!
Of oanamada crede-ma ca inteleg cum e cu cazaturile. Si noi am cazut pe scari in Parcul Circului. Au copiii astia un ingeras care ii pazeste. Pupici la Cati vorbareata!
Noi nu am mai fost la Zoo ieri tocmai pentru ca mi s-a parut urat afara. Am fost in parc si tot am inghetat.
cafera
si pentru tine. E weekend-ul cazaturilor asta.
cristinala multi ani! Si mai treci pe la noi.
Carlatotul ok?
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
oanamada spune:
Violeta La MULTI ANI! Azi e ziua tuturor florilor!
Cristina LA MULTI ANI!
Cafera sa va luati de mana!
Ai grija de tine! Am pupat piticu'...si va pupam si pe voi!
Brazuca pupam si noi Deny frumoasa! Sa stii ca au un ingeras!
LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUME DE FLOARE!![]()
Oana si
Cati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."