Strumfi de iul-aug 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vio, de abtinut m-as abtzine , da pe mine m-a "invatat doftoru ca abstinetza nu ie buna........so, mai intai ia sa te chestionez io, cine te-a lipit de copacu' cu rasina si in ce scopuri??????
deci, poti decupa pata de rasina si daca locatzia rasinii este pe partea dorsala, poti arata ca "pitzipoanca de show-biz"!!!!!ce zici?
acu serios, pune hartie igienica si calca cu fierul incins deasupra. poti incerca si cu spirt sa stergi, cu acetona mi-e ca se ia si culoarea. da ie de incercat!

ghinetz, ce ma bucur ca pleci la gretzilii!!!!!! buna miscare. sa vezi cat de bine te vei simti dupa aia! nu te simti "vinovata" ca lasi copiii, ai nevoie si tu de un moment de respiro, nu????? cat despre intrebarea ta........din motive obiective, eu ma opresc la unu'!!!!

cafera, baga la inaintare ciorapii colorati si fustele mini!!!

in alta ordine de idei, andrei e tot cu tuse si muci curgatori si sticlosi. fara febra. nu l-am scos afara ...........e tare suparat.

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersi, mychy! Da' de ce nu scoti copilu' afara? Dr mea mi-a zis ca si cu febra pot sa-l scot, dar ma rog...nu fac asta. Dar doar racit, ce-are? Ti-e frica sau stii tu ca nu e bine?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

vio, ma gandesc ca pana nu-i trec mucii si tusea, daca il scot ii fac mai rau. nici nu stiu ce sa zic.........astept sa-i treaca de tot. e vara lunga si are timp berechet sa recupereze...o fi bine, o fi rau.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
ghinetz super ca pleci sa te relaxezi. Distractie placuta!

mychy exact ca si vio voiam si eu sa intreb de ce nu scoti copilul afara. Poate i-ar face bine sa stea la soare si sa se joace putin.

Noi maine vrem sa mergem la Zoo. Nu am mai fost de ani de zile. Sper sa mai gasim ceva animale.

Ultima gaselnita a fiica-mii este sa vorbeasca Spanglish:zice "olaeu" = hello+ olala

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
vio,eu habar n-am cum sa scoti rasina,nu m-am lovit de treaba asta,dar merita sa incerci din ce spune mychy,mai putin faza cu decupatul
mychy,si eu l-am scos afara cu muci si tuse,l-am tint doar o zi,cea in care am inceput antibioticul caci voiam sa-l pun pe picioare dar doar atat,chiar am observat ca dupa cateva cure de soare nu mai muceste asa..saracu',il si aspir la maxim..oricum ideea e ca inainte sa-l scoti trebuie curatat bine nasucul si atat.

Mergi la inceput

bine mai, azi il scot . oricum am inteles de la soacra , ca azi e mai bine..........

Mergi la inceput

vio, ma uitam pe catalogul de la Quelle si uite ce am gasit despre cum se scot www.quelle.ro/ro/q4r/home/beratung/fleckenlexikon/r/" target="_blank">petele de rasina. sincer habar n-am ce e substanta aia , da' poate sti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumesc mult, fetitzele! Vezi, mychy ca se poate? Ce-o fi tata tricloretilena aia? Adica ce e inteleg, ca doar am terminat chimie-biologie, e adica de 3 ori clor si ceva etilic da' denumirea comerciala?? Sunt geniali astia de la quelle.
Deci, in traducere libera: luati solutia care indeparteaza rasina si aplicati-o pe blugi. INDEPARTATI SOLUTIA. INDEPARTATI SI BLUGII. De tot. Pa si pussy (la gara). Pentru cunoscatori
Georgi,
Brazuka, ce haios!!!!!!!!! Spanglish??? Cat de dulce e papushika ta!!! O sa fii mireasa cu copilash, ce dragutz! Cea mai frumoasa poza ever pe care am vazut-o in viata mea e cea in care surioara mea geamana, imbracata in rochie de mireasa o alapteaza pe prima ei fetitza. (ca a urmat baietzelul si inca o fetitza ). Acu' serios: e cea mai geniala poza

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

vio..si eu am terminat chimie biologie..e un solvent...etilina asta imi suna a ceva de genul acetilina,s-ar putea sa mearga acetona,dar e mai slaba clar...si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vio, sa stii ca ma emotioneaza foarte tare gandul ca o sa merg cu Deny in biserica si o sa ma vada mireasa, si o sa fie si ea o mini-miresica. A fost cu mine cand am ales rochita mea de mireasa, si i-a placut si ei. Se tot invartea pe langa mine si nu intelegea ce caut asa gatita.

Eu incep sa ma sperii de crizele astea de nervi ale fiica-mii. Face ca toate alea, nu mai stiu cum sa o potolesc. Si i s-a pus pata pe OUA! Toata ziua ar manca numai OO. Seara inainte de culcare, incepe concertul: miam miam!!! oo, oo, oo ! Nici nu pot sa deschid frigiderul ca ataca ea ouale. Fomista lu' mami.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

Mergi la inceput