Strumfi de iul-aug 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 18
ghinetz spune:
Alina mii de flori pentru tine.

Ma bucur muuult, stiu ca iti doreai asta. Sa fie o sarcina usoara, sa fie un bb sanatos, iar voi s aramaneti asa frumosi mereu.
ghinetz spune:
Mychy, ia fruntea sus si un zambet larg!!! Pai se paote asa? "Innebunesc salcamii", noi doar ne obraznicim nitel. Cred ca e normal sa fii putin suparata. Boala celor mici ne da intotdeauna peste cap. Dar trebuie mere sa ne zicem ca trece si sa multumi lui Dumnezeu ca e doar o banala raceala. Pe al meu l-a poscat la padure un tzantzar si are la tampla o bubita si parca si asta mi se pare asa...ciudat, nelinistitor. Eu zic sa il scoti pe Andrei la plimbare, sa vezi cum te remontezi si tu.
Auzi, tot voiam sa te intreb, nu stiu daca e momentul propice: da tie fetele astea cu burtica nu iti fac pofta??? Cand ne arati si tu o poza asa frumoasa ca cea a Alinei???
ghinetz spune:
Dana m-ai ghicit. Coc. si ce mai coc!!! (pe langa pateuri si strudele) Pe 21 plec in Grecia la o prietena, undeva langa Salonic. Numai eu!!! Adica fara copii si fara sot. Stau 5 zile. Merg pur si simplu sa-mi vad prietena, sa stam de vorba, sa pierdem timpul impreuna. Nu am chef de plaja, de vizite turistice, de nimic. Na, ce sa va mai zic. Va dati seama ca abia astept. Am si ceva emotii despre cum se vor descurca ai mei (ii las fie in grija mamei mele, fie a soacrei, depinde cum decide Radu, daca ramane in iasi sau merge in Bucovina la ai lui) Eu am inceput sa fac listute cu meniul, orele de masa, cu ce haine sa-i imbrace etc.
Sigur, am si un sentiment asa, de vinovatie, ca eu ma duc sa ma simt bine si pe ei ii las aici. dar aveam nevoie de asta. Si ma stiti; eu nu sunt neaparat o mama closhca. Adica nu sunt genul care sa spun ca in afara timpului petrecut cu copii mei nu imi mai trebuie nimic. Caci nu simt asa. Bine, acum nu zic ca simt musai nevoia sa-mi incarc bateriile, ca am acum nevoie de iesirea asta sa ma remontez. Vremea buna, plimbarile mai lungi si mai dese ma fac sa fiu ok. Am inceput sa vad si cu altii ochi munca mea de femei casnica. sa gasesc mici bucurii in toate. Dar daca acum s-a ivit ocazia sa plec...nu am zis nu. Si multumesc ca am un sot intelegator, care nu s-a opus plecarii mele. El e in vacanta si o sa-i fie mai usor sa stea si cu copiii.
Na, asta coc eu. ![]()
ghinetz spune:
Pup toate fetele, (astept in special vesti de la Timi). Va citesc, nu am foarte mult timp si uneori nu am ce sa zic.
Am vazut copii frumosi, gospodari (la laur ma refer), fetite cu codite in livezi inflorite (minunea de Andra, mai Nico, asa mi-ai facut un dor de o livada inflorita in care sa stau cu ochii spre cer si sa...visez, sa gandesc, sa stau pur si simplu). Am citit de Denisa cea cuminte si care a renuntat la tzatza. De saby care s-a insanatosit, de....de toti am citit. 
CarlaV spune:
Ghinetz, sa ai parte de cele mai frumoase zile impreuna cu prietena ta, si lasa ca se descurca ceilalti cu copiii. Asa mult mi-am dorit si eu sa ajung la Salonic inainte de a naste... dar Saby face scandal in masina si la drumurile in Bucuresti, nu ma bag la 8-9 ore cu ea, desi cand era mica statea fara probleme. Cand ajungi acolo intreaba de Jumbo, este un magazin imens numai pentru copii, de la jucarii la hainute si rechizite, m-a innebunit cand inca nu aveam ganduri de facut copii prea repede.
Carla,
s.30
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
ghinetz,oauuu..te invidiez,dar e de bine..nici eu nu ma simt mama closca,am nevoie de timpul meu ca sa ma remontez,inclusiv citind si analizand spete,dar e timpul meu,fac ceva pentru mine..am una din prietene cu care am o relatie mai speciala si -mi aduc aminte de noptile pierdute vorbind cate-n luna si-n stele,band cola,fumand doua pachete de tigari,mancand cartofi prajiti cu branza din aceeasi farfurie si terminand jucand table...ce vremuri,nu se mai intorc,acum cand ne intalnim vb de copchii...bravo,relaxare maxima.
cafera spune:
Buna dimiiiiiiiii, fete frumoaseeeeeee!
Wawwwwwwwwwwwww, ce vesti bune, Ghinetz

Parca as pleca eu, asa ma bucur. Se spala sotul de toate pacatele in saptamana in care ramane cu baietii, iar tu iti incarci bateriile mama-mama

. Sa faci multe pozeeeeeeeeeee sa fim si noi cu tine macar virtual.
Mi_aaaaaaaaaaaaaaa!
Greierashhhhhhhhh!
Am ambelele fete acasa si dupa trezirea si masa de dimineata, mergem la plimbare si in parc. In rest? Alexia tuseste si ilinca e ciupita pe obraz de tantar.
Pupici bolnaviorilor si sanatate multaaaaaaaaa!
Un pup mareeeeeee pentru Timiiiiiiiiii!
O zi frumoasa tuturor

!
Aaaaaa, zilele trecute mi-am cumparat multi ciorapi colorati: oliv, mov, turcoaz, albastru-blug.
Nu am de gand sa port iar fuste scurte, stati linistite.
Cred ca nu am mai purtat de 5 ani si acum mi s-a facut dor; stiti ca babele incep sa poarte tot felul de genti colorate, palarii ciudate... Eu am inceput din alta parte

lorinaoo1 spune:
Alinaaa felicitari pt vestea cea buna 

Sa dea DD sa fie o sarcina usoara ca un vanticel de primavara si sa te bucuri de buline colorate si rochite fliu-fliu, sa ai un bebe sanatos si papacios 
violetan spune:
Neatza!!!
De ce sa nu porti, cafera, fuste scurte? Bine, nu scurte de "pitzipoanka de companie", dar asa...ce ar avea>?? Si eu am ciorapi verzi si mov si imi plac tare mult si ii si port- culmea! la fuste mai scurtutze. Adica pana la genunchi. Mai port si deasupra genunchiului- de ce sa nu recunosc?
Mie chiar mi-e frica sa nu ma apuce babeala aia nebuneasca ![]()
![]()
Ghinez, ce misto! Bravo! Distractie maxima!!!!!!! 
Fetele, cu ce pot scoate rasina de pe blugi? (Mychy, abtine-te, pliz!
)
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
neatza!!!!!!
mai intai si la-nceput.....ceva de "incalzire" :)
RULAJUL BANILOR PE TIMP DE CRIZA.
Ceva ca sa ne mai destindem :)
E august, un mic oras pe malul marii ..., in plin sezon, ploua
torential de citeva zile, orasul arata de parca ar fi parasit.
Toti au datorii si traiesc din credite.
Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.
Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele.
Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca
datoriile la macelar.
Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la
crescatorul de porci.
Acesta la rāndul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-i
livreaza furaje pt. porci.
Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu
o mai platise demult. In timpurile astea de criza pina si ea ofera
servicii pe datorie!
Prostituata ia bancnota in mina si se grabeste spre hotel, unde fusese
cu clientii ultimele dati si unde ramasese datoare.
In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca
nici o camera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.
Nimeni nu a cistigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara
datorii si priveste optimist in viitor!
"mai avem nevoie si de iarba......"