Nu mai pot!!
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
eu zic sa facem asa (cine vrea):
Eleni,
poti cauta un doctor in Bucuresti, eventual sa te interesezi cit costa consultatiile, tot?
eu sint dispusa sa trimit o suma de bani ca sa contribui la acoperirea unui procent din aceste cheltuieli.
cred se mai gasesc amatoare.
macar sa ajunga fetita la doctor, sa vada exact despre ce e vorba.
am hainute f bune de la baiatul meu (in culori vii, frumoase) si papucei pe care ii pot trimite prin posta.
pot avea pe pm adresa lui servetel?
in legatura cu apartamentul, nu sint sigura, dar daca socrul nu mai este, cred ca se poate face dezbaterea mostenirii intre mama si fiu. aici trebuie intrebat un notar/avocat.
mi se pare absolut uman sa faci credit sa cumperi aragaz si frigider, acum un an, nimeni nu si-ar fi inchipuit ca se va ajunge in aceasta situatie.
apropo, voi va dati seama ca aceste credite sint probabil de max 1000-2000 euro?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
speed spune:
hai mai fetelor, servetel si-a facut datorii la banca ca sa-si ia frigider si aragaz! nu ca sa-si ia x5 sau ultimul vuitton...cite dintre cele care am citit mesajul ei nu avem frigider si aragaz in casa?? sunt articole indispensabile la casa omului mai ales ca are si copil, e o investitie pentru care nu vad cum poate fi trasa la raspundere...incercati sa renuntati la frigider si aragaz o saptamina si pe urma veniti si povestiti ce incapabila de gestionare a fondurilor e servetel pentru ca si-a facut datorii la banca pentru respectivele...
servetel, imi pare tare rau ca treci prin situatia asta,imi amintesc ca ai mai scris un mesaj la fel de dureros cu ceva timp in urma in legatura cu tatal tau si imi pare rau sa citesc ca nu s-a imbunatatit situatia...iti doresc toate cele bune...
edit:buli,gind la gind, se pare ca am postat in acelasi timp ![]()
mihaela_s spune:
buli are dreptate, scrisesem un mesaj mai devreme si l-am sters, mi se paruse fara sens...me refer la bunurile avute in comun socrii tai servetel.
Stiu sigur cum stau lucrurile pentru ca am trecut si eu si sotul meu prin aceeasi situatie: moartea unui parinte. Vaduva nu mosteneste automat totul, doar jumatate e al ei. Cealalta jumatate(socotita ca fiind a sotului decedat) se imparte in mod egal intre sotia ramasa si copii. Deci daca sotul tau e singurul copil se imparte jumatatea socrului in doua, intre sotul tau si mama lui. Adica el are 25% din apartament si casa si orice alt bun care socrii tai l-au cumparat impreuna(asta daca sotul tau e singurul copil). Nu stiu daca aveti bani de notar, pentru imparteala asta...dar poate o puteti santaja cumva...sa ramana ea in apartament si sa va mutati voi la tara...sa faceti o hartie la notar de donatie, asta nu costa asa de mult. Oricum, eu zic sa va ganditi cumva la posibilitatea de a-i expune ei ca nu e singura proprietara pe apartament si casa...
fetelor pentru ce fac. Si tie mult mult curaj, imi pare rau pentru situatia prin care treci. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
ni-na spune:
Subscriu in legatura cu succesiunea..5/8 din apartament e al soacrei,3/8 este al sotului,asta trebuie sa stie sotul tau,poate asa isi ia inima in dinti si fie o trimite la tara,fie va mutati voi la tzara.Banuiesc ca si ajutorul de somaj e mai mare decat cei 300 ron.
anyella spune:
Fata aceasta (servetel) are mult bun simt. Si a deschis si ea subiectul sa poata comunica.Specifica clar: nu am facut asa ceva in viata mea (probabil sa accepte ajutor de la necunoscuti,ceea ce pentru ea e o umilinta).
Ce tupeu pe ea auzi sa faca rate pentru frigider,aragaz,calculator,spital.Lisaelisa,nu a plecat in vacante exotice sau a facut leasing la vreo masina de fitze.Efectiv si-a dorit niste conditii minime de trai pentru ea,sotul si fetita ei in anul de gratie 2009.
Daca iti plac reclamatiile...libera.Cind mai multi oameni iti spun ca
(asta ca sa folosesc emoticonul tau) te duci sa dormi.
Tashi
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eleni Kokyi, ti-am trimis PM. Lisa, stii care e problema? Nu ai reactiile omului care a trecut prin situatii. Ai reactiile pe care le crezi tu potrivite. Textul ala cu "am fost si eu saraca" nu ma convinge. Cand treci prin niste situatii, stii sa dai sfaturi celorlalti, nu te dai mare. Si nici nu judeci. Iar replica cu "Un copil bolnav, si nu se gandeste sa se interneze cu el in spital pt investigatii..., chiar daca nu are bani de spagi" mi se pare la limita bunului simt. Tu ai stat vreodata in spital cu sau fara copil fara sa dai vreun leu? Ai vazut cum se uita prin tine? Nu existi daca nu dai, intelegi? poate sa ai o situatie grava, hemoragie sau cine stie ce nenorocire sa te bage in seama... altfel, pentru investigatii nu dai nu te ia nimeni... Nu cred ca stii ce spui... Si de 6 luni bat multe spitale din Bucuresti saptamanal... nici nu vreau sa ma gandesc cum e in tara, daca in Bucuresti e asa. Asa ca te rog frumos nu mai face scandal pe unde intri...Asa ca nu comenta situatia ei ca mama... Eu nu vreau sa iti spun sa te schimbi, probabil ca nu poti, asta e... dar daca vezi ca iti spunem atatia ca esti pe langa subiect, tu te inflamezi, si gata scandalul. Iti repet, nu e un tabloid. Nu e OTV! E un fragment din viata unui om. Nu-l umili mai mult decat e cazul. Nu este usor sa iti pui situatia in public. Eu stiu ca atunci cand mai multi oameni iti fac o observatie... mereu aceeasi, te uiti totusi in ograda ta... si nu sunt nicidecum din cei care te vaneaza pe la subiecte, dar e inevitabil sa nu vad ce scrii avand in vedere cat timp petrecei pe forum si avand in vedere mai ales numarul mare de subiecte initiate sau raspunse. STii vorba aia cu calitatea, nu cantitatea? Sa stii ca daca o sa scrie in dreptul tau membru matur si 1000 de mesaje nu o sa fii mai usor acceptata. Eu sunt aici de pe vremea vechiului forum, si nu am atatea mesaje pentru ca punctual pe acest forum ma intereseaza sa aflu lucruri utile si sa ajut. Atat. Departe de mine gandul de a ma lua de cei cu numar mare de mesaje, dar vezi tu in cazul unora numarul mare de mesaje are acoperire si in calitatea informatiei. Nu te zbate sa fii acceptata, caci nu faci decat sa fii ciuca mistourilor. Si nu intelegi niciodata de ce. Servetel iarta-ma te rog pentru ce fac pe subiectul tau... Lisa, raporteaza-ma cui vrei tu, dirigintei, educatoarei, lui Basescu... nu ai decat. Nu e atac la persoana, e atac la atitudine. Si mi-l asum. |
Nu am nevoie sa fiu acceptata de niste persoane care ma ataca. Ar fi culmea naivitatii din partea mea. In afara de aceasta colectivitate virtuala, eu am viata mea, familia mea.
La atac, raspund la fel, dar fara sa jignesc...Spre deosebire de voi, cele care va inchipuiti, ca as avea nevoie de acceptul vostru sa vorbesc
Nici una dintre cele revoltate, nu m-a convins ca eu gresesc, considerand ca au fost gresite deciziile lui Servetel.
Oricat de incredibil ar parea de la distanta
Cheltuiesc atat cat am, nu ma hazardez. Tocmai fiindca ma gandesc ca intai de toate, eu si familia mea trebuie sa mancam (asfel supravietuim problemelor vietii),apoi facturi de plata si, daca mai raman bani pt altceva, bine, daca nu , iarasi bine.
Servetel nu a cerut nimic material.
Eu i-am oferit sfaturi, voi ajutor material.
De aici, conflictul...

Am uitat sa zic : Nu stiu pe unde umblati voi, dar eu am fost zilele trecute cu fii-mea pt investigatii in spital, si, surprinzator
, au fost medici care au refuzat banii.
maru spune:
draga lisaelisa, tu nu ai invatat inca ce inseamna un dialog. In primul rand inseamna sa il asculti pe celalalt, cu atentie. Apoi inseamna sa decodezi mesajul, sa intelegi ce ti se comunica. Aici din pacate ai o problema, majora. Nu in ultimul rand inseamna sa dai un raspuns cat de cat adecvat. Ti s-a spus delicat, si eu am incercat, ti s-a spus raspicat ca dai cu bata in balta. Ca habar nu ai despre ce se vorbeste, dar ai o opinie care aproape mereu eu o palma peste ochii interlocutorului.
Uite, jos palaria, tu stii sa manageriezi banii, venitul, putinul tau, stii cel mai bine sa cresti un copil, stii cel mai bine cum sa iesi dintr-o cearta. Diferenta dintre tine si noi? Noi nu am spus niciodata ca detinem adevarul absolut. Noi ne adaptam discursul la raspunsurile primite, tu ramai inflexibila, o tii pe a ta!
un rezultat la raspunsurile tale?servetel se simte umilita, judecata si nu mai apare pe forum. I-ai luat si outletul asta de refulare, de descarcare...
Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
lisaelisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maru draga lisaelisa, tu nu ai invatat inca ce inseamna un dialog. In primul rand inseamna sa il asculti pe celalalt, cu atentie. Apoi inseamna sa decodezi mesajul, sa intelegi ce ti se comunica. Aici din pacate ai o problema, majora. Nu in ultimul rand inseamna sa dai un raspuns cat de cat adecvat. Ti s-a spus delicat, si eu am incercat, ti s-a spus raspicat ca dai cu bata in balta. Ca habar nu ai despre ce se vorbeste, dar ai o opinie care aproape mereu eu o palma peste ochii interlocutorului. Uite, jos palaria, tu stii sa manageriezi banii, venitul, putinul tau, stii cel mai bine sa cresti un copil, stii cel mai bine cum sa iesi dintr-o cearta. Diferenta dintre tine si noi? Noi nu am spus niciodata ca detinem adevarul absolut. Noi ne adaptam discursul la raspunsurile primite, tu ramai inflexibila, o tii pe a ta! un rezultat la raspunsurile tale?servetel se simte umilita, judecata si nu mai apare pe forum. I-ai luat si ouletul asta de refulare, de descarcare... |
Imi pare rau ca Servetel a fost afectata de aceasta galceava.
Eu mi-am spus parerea, alte persoane au inceput cearta.
Cand gresesc, intotdeauna recunosc, dar, acum, eu imi sustin punctul meu de vedere, deoarece cred cu tarie in el.
Ar fi trebuit sa fi fost lasata sa raspunda Servetel la mesajul meu, daca s-ar fi simtit ofensata de el, nu alte persoane.
S-a ajuns pana acolo, incat mi " s-au scos ochii "

Vreau sa se inteleaga clar : cand gresesc recunosc si imi cer scuze, dar cand sunt atacata, nu ma las intimidata, oricat de mare ar fi numarul atacatorilor virtuali.
lisaelisa spune:
Draga Servetel,
Imi pare foarte rau ca te simti jignita de mesajele mele si ale altora; cei care nu suntem de acord cu modul in care intelegi ceea ce se intampla in viata ta, acum.
1) pe viitor, nu te mai inhama la imprumuturi cu dobanda, cand nu esti sigura ca si tu poti contribui la bunastarea financiara a familiei tale.
2) ti s-a dat un sfat(nu de catre mine) foarte bun. Pana iesiti din impas, mutati-va cu totii la tara si inchiriati apartamentul. Apoi, verificati saptamanal daca acei chiriasi nu strica nimic si isi platesc intretinerea si celelalte utilitati.
3) prioritar este sa te internezi cu copilul. Din experienta mea cu spitalele, nu-ti ia nimeni ce nu poti da. Iar doctorii, multi dintre ei, sunt omenosi.
4) accepta ajutorul fetelor. Nu este o rusine sa primesti cand ti se ofera din toata inima.
Sanatate.
Eleni spune:
Din acest moment, ma voi concentra exclusiv pe mesajele lui Servetel si ale fetelor care imi solicita adresa. Si numai acelora le voi raspunde.
Servetel, am incercat sa te sun, imi da post telefonic deranjat temporar. Te rog frumos daca poti da-mi un mesaj cu un alt numar, daca ai vreo cartela de mobil pe care sa te sun.
Sa ai o zi linistita si te rog sa nu fugi de aici. Nu-ti refuza aceasta ultima modalitate de a descarca undeva supararea.
O zi linistita!