Nu mai pot!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Servetel, cred ca mesajul de mai sus nu imi e adresat mie. Mesajul meu se referea la soacra ta, iti spuneam ca poate suferi de sindromul Diogenes.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

si da aici ma refer la Lisaelisa, care mai are si lipsa de bun simt sa bage emoticonul cu alcoolul. Lisa draga, nu ai observat ca toata lumea iti comenteaza replicile? Nu te intrebi de ce? Pentru ca esti deplasata... pana acum nu ai reusit sa di nicaieri un sfat sau sa pui vreun topic care sa intereseze sau care sa ridice calitatea acestui forum. Eu in locul tau mi-as pune niste intrebari

Ai pus punctul pe i...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Corect! Cred ca toata lumea gandeste la fel.

Desi i s-a spus mai direct sau mai voalat si pe la alte subiecte.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deni_de spune:

Servete, daca accepti, ti-as trimite si eu cite ceva. Dar vor fi mai mult lucruri folosite (haine, eventual jucarii pr fetita). Eu sint in Germania si as putea sa-ti trimit un pachet cu firma Atlassib. Cunosti firma asta de transport? Ai putea sa ridici un pachet de la ei in caz ca iti trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eleni

De cele mai multe ori e usor de dat sfaturi din spatele ecranului. E cel mai usor. Stai intr-o camera calduta, esti ok, sanatos, linistit, vezi un topic al unui om realmente chinuit de o situatie si zici: fa aia! drege aia! nu faci rate cand esti sarac... etc... (si da aici ma refer la Lisaelisa, care mai are si lipsa de bun simt sa bage emoticonul cu alcoolul. Lisa draga, nu ai observat ca toata lumea iti comenteaza replicile? Nu te intrebi de ce? Pentru ca esti deplasata... pana acum nu ai reusit sa di nicaieri un sfat sau sa pui vreun topic care sa intereseze sau care sa ridice calitatea acestui forum. Eu in locul tau mi-as pune niste intrebari.)
Iarta-ma Servetel pentru ca am deviat de la topic. Dar decat sa ne dam cu parerea mai bine ne abtinem, ca nu facem decat sa racaim in suferinta unui om. Acest forum nu e un tabloid. Daca nu poti ajuta, nu judeca. Si da, o sa spuneti ca e un forum public. Este, nu neg asta, dar oamenii scriu aici pentru ca uneori ai nevoie sa descarci undeva suferinta si necazul si nu poti sau nu vrei sa iti incarci oamenii reali din jurul tau. Sau poate acestia nici nu exista.
Ma limitez sa dau sfaturi si sa intervin in situatii in care ma regasesc sau regasesc pe cineva apropiat mie si pot sa ajut cu o sugestie competenta. Atat!

Servetel, ti-am scris un PM.

Aoleu, cata indignare...

Eu i-am spus parerea mea despre situatia in care singura s-a bagat :

a) Trei rate la banca atunci cand nu ai bani...

b) Un copil bolnav, si nu se gandeste sa se interneze cu el in spital pt investigatii..., chiar daca nu are bani de spagi.

c) Isi acuza soacra ca nu isi vinde propriul apartament ca s-o scoata pe ea din impas...

Eu, in locul ei, m-as fi stabilit la tara, macar pana crestea copilul ca sa fie dat la gradinita.

Si, daca va mai permiteti sa ma jigniti, va raportez la moderator, pt atac grav la persoana.

Consider ca ceea ce am avut de spus, am spus.

Edit pt a mai spune urmatoarele : daca nu are nevoie de sfaturi, ar fi trebuit sa-si posteze subiectul la Actiuni Umanitare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Servetel,

Te compatimesc pt situatia grea in care va aflati.

Dar, cand nu ai bani, nu te impovarezi cu 3 (!) rate la banca.

Exista casa de la tara. Plecati acolo. Ce daca este mizerie ! Faceti curat.

Daca este atat de bolnav copilul, cu trimitere de la medicul de familie, te poti interna cu ea pt investigatii. Gratis.

Daca soacra da semne clare de lipsa partiala de discernamant, ia legatura cu medicul ei de familie si povesteste-i tot ce face.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Sincer, pe unde treci spui numai prosti ... parca'i lucra la radio Erevan ,asa dai povete ...

on-topic ...Eleni, vreau si eu adresa lui servetel pe PM

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Lisaelisa te erijezi in judecator suprem.Chiar crezi ca mai poate face ceva?Ratele au fost facute intr-o perioada in care oricine gasea de munca,si pana la urma nu a cumparat pamant pe Marte ci un frigider,un calculator.A trebuit sa faca rate sa plateasca intretinerea si sa ia minimul necesar in casa.
Nu-mi plac lupii moralisti si cu riscul de a-mi lua avertisment iti spun ca esti rea.
nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Lisaelisa te erijezi in judecator suprem.Chiar crezi ca mai poate face ceva?Ratele au fost facute intr-o perioada in care oricine gasea de munca,si pana la urma nu a cumparat pamant pe Marte ci un frigider,un calculator.A trebuit sa faca rate sa plateasca intretinerea si sa ia minimul necesar in casa.
Nu-mi plac lupii moralisti si cu riscul de a-mi lua avertisment iti spun ca esti rea.

Nu sunt rea. Ca toti oamenii, si eu am trecut prin perioade de saracie de nu aveam dupa ce sa beau apa; iar asta mi s-a intamplat dupa ce am nascut. Intotdeauna m-am limitat la veniturile reale, nu viitoare.

Noi nu aveam sifonier, dar nu am cumparat unul nou, ci unul de ocazie, cu 500 sute de mii lei vechi. Asta in conditiile in care unul nou costa peste 7 milioane.

Eu sunt o persoana mai pragmatica, iar sfaturile mele sunt date din perspective unei astfel de persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Imi pare rau, dar eu nu arunc cu pietre in Lisaelisa. Pt ca am acelasi simt pragmatic:
1. Nu m-as baga la 3 credite fara sa stiu daca am cum sa le rambursez. De fapt, m-as gindi biiiineee de tot daca sa fac un copil sau nu in conditiile date.
2. Daca sotul are un serviciu in exterior (adica nu mai lucreaza de acasa), as intrerupe abonamentul la Internet si as vinde calculatorul.
3. M-as muta la tara, dar in mod clar nu as vinde apartamentul de la oras. Eventual l-as inchiria. Pina la urma Servetel nu a raspuns la aceasta intrebare pe care i-au pus-o mai multe persoane: de ce nu se muta la tara si o lasa pe soacra in apartament?
4. Mi s-ar filfii de nunta si alte bazaconii. Pai in conditiile in care toata familia pare fara posibilitati materiale, cum sa visezi ca te imbogatesti din darul de la nunta ?!! De asemenea, sigur nu m-as baga la datorii pt pomeni & comp. Daca e mai importanta coliva decit caria dentara...go for it, ce sa mai spun?!!
5. Si cred ca nu as blama atita soacra...la 60 ani nu cred ca e usor sa te apuci sa faci menaje, dar macar scoate un ban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ok, hai sa ne amintim ca de fapt servetel nu a cerut nimic, nu a vrut nimic de la nimeni, a vrut doar sa refuleze, sa zica si ea cuiva necazul pe care il are. Ca a facut datorii, ca una alta, da, e bine sa ii spunem si o alta opinie, dar sa nu uitam ca fata asta doar a vrut sa se planga. Nu a cerut ajutor material, nici ajutor ca cineva sa ii lichideze soacra, na!
Sa nu sucim subiectul catre o nota neplacuta!

Emma Invinge cancerul! Inaltam ruga fierbinte miercuri, 25 martie, ora 12 ora Romaniei, ora 6am ora Canadei!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Kokyi, ti-am trimis PM.
Lisa, stii care e problema? Nu ai reactiile omului care a trecut prin situatii. Ai reactiile pe care le crezi tu potrivite. Textul ala cu "am fost si eu saraca" nu ma convinge. Cand treci prin niste situatii, stii sa dai sfaturi celorlalti, nu te dai mare. Si nici nu judeci.
Iar replica cu "Un copil bolnav, si nu se gandeste sa se interneze cu el in spital pt investigatii..., chiar daca nu are bani de spagi" mi se pare la limita bunului simt. Tu ai stat vreodata in spital cu sau fara copil fara sa dai vreun leu? Ai vazut cum se uita prin tine? Nu existi daca nu dai, intelegi? poate sa ai o situatie grava, hemoragie sau cine stie ce nenorocire sa te bage in seama... altfel, pentru investigatii nu dai nu te ia nimeni... Nu cred ca stii ce spui... Si de 6 luni bat multe spitale din Bucuresti saptamanal... nici nu vreau sa ma gandesc cum e in tara, daca in Bucuresti e asa.
Asa ca te rog frumos nu mai face scandal pe unde intri...Asa ca nu comenta situatia ei ca mama...
Eu nu vreau sa iti spun sa te schimbi, probabil ca nu poti, asta e... dar daca vezi ca iti spunem atatia ca esti pe langa subiect, tu te inflamezi, si gata scandalul.
Iti repet, nu e un tabloid. Nu e OTV!
E un fragment din viata unui om. Nu-l umili mai mult decat e cazul. Nu este usor sa iti pui situatia in public.
Eu stiu ca atunci cand mai multi oameni iti fac o observatie... mereu aceeasi, te uiti totusi in ograda ta... si nu sunt nicidecum din cei care te vaneaza pe la subiecte, dar e inevitabil sa nu vad ce scrii avand in vedere cat timp petrecei pe forum si avand in vedere mai ales numarul mare de subiecte initiate sau raspunse. STii vorba aia cu calitatea, nu cantitatea?
Sa stii ca daca o sa scrie in dreptul tau membru matur si 1000 de mesaje nu o sa fii mai usor acceptata. Eu sunt aici de pe vremea vechiului forum, si nu am atatea mesaje pentru ca punctual pe acest forum ma intereseaza sa aflu lucruri utile si sa ajut. Atat.
Departe de mine gandul de a ma lua de cei cu numar mare de mesaje, dar vezi tu in cazul unora numarul mare de mesaje are acoperire si in calitatea informatiei. Nu te zbate sa fii acceptata, caci nu faci decat sa fii ciuca mistourilor. Si nu intelegi niciodata de ce.
Servetel iarta-ma te rog pentru ce fac pe subiectul tau... Lisa, raporteaza-ma cui vrei tu, dirigintei, educatoarei, lui Basescu... nu ai decat. Nu e atac la persoana, e atac la atitudine. Si mi-l asum.

Mergi la inceput