Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
nikolici spune:
eva nu mi se pare corect, nici mie, felul in care ai scris despre un conflict care exista intre tine si nausica.
De fapt ce ai vrut sa scoti la iveala???Ca nausica ne-a jignit pe toate pe messenger in timp ce vorbea cu tine???Dar tu ce i-ai raspuns???Nu cumva ai aprobat-o in ceea ce zicea???Caci presupun ca nu i-ai zis, nu e frumos ce zici si cum gandesti!!!
Ziceai ca tu nu ridici in slavi pe careva, dar asta ai facut intr- un post anterior, cu cine??? E bine, chiar cu nausica..cat de ok este ea in gandire si nu mai stiu ce...nu doar eu am observat asta crede-ma!!!
Zici ca ea a creat un conflict aici pe forum catre tine si ca e jalnica...dar de ce tu ca o lady ce esti nu i-ai scris un e-mail sau sa-i scri me mess cum de altfel o faceati??De ce a trebuit sa stim noi ca ea a vrut sa-ti inchirieze o locuintza si ca voi nu ati vrut???
Ce ai vrut sa ne arati???Pe bune eu as vrea o explicatie!!!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
Muuh spune:
kid asa ma gandeam si eu ca mai radem, glumim ne mai destindem. Stiti continuarea vorbei? Daca va revine umorul v-o zic daca nu nu. Eu sunt cu misto-ul si in viata reala, viata fara el mi se pare anosta, cel mai des fac misto chiar eu de mine, de aia si intrebam wtf se intampla si daca m-am prostit eu.
gaia.nevia spune:
zi-ne o vorba de umor, Miruna!!!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri
preety spune:
Dragele mele,
Inainte sa continuati cu atacuri, polemici si explicatii... sau "intepaturi" cum imi place mie sa le zic... ar trebui sa va ganditi la ce s-a provocat pe forumul asta de-a lungul timpului cu astfel de iesiri.
Din ce in ce mai multe mamici s-au retras sau se retrag de pe forum (si cazul meu) din varii motive:
- fie ca se simt lezate de diverse comentarii;
- fie ca sunt jignite la propriu;
- fie ca s-au saturat sa citeasca pagini intregi de polemici;
- fie ca le este ingradit pana la urma dreptul la libera exprimare.
Asa cum am spus mai multor fete, FORUMUL ESTE PENTRU IMPARTASIT SI NU PTR IMPUS IDEI. Mai mult decat atat... copii nostrii nu sunt tipare si nu pot fi crescuti ca la carte !!! Cine poate, are toate respectele mele! Gogosharul meu clar nu este un tipar...
Mai mult decat atat nu poti fi direct cu cineva pe care nu-l cunosti si nu stii cum reactioneaza... aici trebuie sa ne raspundem una alteia cu respectul cuvenit daca dorim si noi la randul nostru respect!
Eva si Nausica, imi pare rau dar rufele trebuie sa vi le spalati acasa. Nu ne intereseaza pe niciuna sa citim diverse petrecute intre voi... suntem aici numai ptr copii nostrii si nu pentru astfel de discutii!
Nu vizez pe nimeni si nu vreau sa intru si eu intr-o polemica din asta interminabila, dar deschideti ochii si numarati pe degete cate mai sunteti... in curand nu o sa mai aveti cu cine discuta si deci de ce intra pe forum!!!
Cu scuzele de rigoare,
pe toata lumea si ma retrag asa cum am decis sa fac!
Goghosarul meu drag!!! (22 octombrie 2008)
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
babytza spune:
Eva foarte foarte urat ceea ce ai scris tu acolo...Nu ma asteptam nici macar de la tine sa citesc asemenea grozavii...chiar asa ce ai vrut sa demonstrezi ??? De ce oare ne interesa pe noi ce afaceri ai avut sau nu ai avut tu cu ea ??? Nu reusesc sa pricep, sincer, oare pentru ca sunt blonda ??? Sau pentru ca mi se pare horror mesajul tau...in fine , urat de tot din partea ta.
Acum referitor la mesajele cu pupaceli si cu laude aduse mamicilor de aici. Nu stiu de esti asa de deranjata tu personal de ceea ce scrie altcineva. Atunci cand eu am vazut o mamica frumosa si un bebe superb am spus-o din toata inima. Pentru ca asa simt si asa sunt eu. Imi place sa pun o mie una emoticon-uri ca sa subliniez si mai tare ceea ce scriu. Nu am spus niciodata ceva la misto asa cum insinuezi tu ca o fac unele dintre noi ,cele de pe forum. Ca nu am nimik de castigat in urma unei pupari in f...d, chiar imik.
Le: am inceput mesajul cu "nici macar de la tine"... am spus asa pentru ca m-am obisnuit cu stilul tau direct si cu talentul de a jigni deseori persoane...dar azi te-ai intrecut pe tine ...nu e deloc frumos din partea ta si inca nu vrei sa intelegi ca tonul face melodia....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
kid2003 spune:
eu nu stiu continuarea vorbei, Miruna, adica parca era ceva cu cimitirul si cu paznicul care pazea mormintele...nu? Si la un moment dat iese un schelet din mormant, paznicul nu zice nimic. O ia la fuga pe alee, paznicul nu zice nimic...Cand da sa sara gardul cimitirului, paznicul il trage inapoi "radem, glumim, dar nu parasim incinta".
Asta e? Sau umorul meu s-a dus tot azi noapte cand aproape mi-a pleznit burta de ras si azi mi-am cusut-o inapoi...
nikolici lasa explicatiile...la anul de 1 aprilie, ca poate sunt mai vesele decat cele de pe 2 aprilie 
Muuh spune:
Radem, glumim,
si platim.
Voi ati glumit, eu am ras acum nu stiu cine ramane cu restul.
Nu pe bune se mai simte cineva lezat? Sa zica si sa get over it.
sabinel spune:
mai fetelor, ajungem sa ne balacarim mai urat decat fetele de la pepenasi si-i mare pacat. nu cred ca suntem aici sa facem analiza pe text si sa radem de greseli de ortografie si gramaticale, de copii urati sau frumosi, de mame negricioase, urate sau cu suta de kile pe ele (din care, btw, fac parte).
Eva, tu singura ai recunoscut ca spui verde-n fata. acum o voi face si eu: nu cred ca intereseaza pe cineva contrele pe care le ai cu Nausica in viata reala sau cea virtuala, ce afaceri invartiti, iar daca ea gandeste despre mamici ca-s cum sunt, atunci sa-i fie ei rusine ca are ganduri din astea si ca judeca dupa aparente.
am zis ce-am avut de zis, daca aveti rosii le astept pe PM.
nasterea strumfitei mele
piticania creste
_
„Mamelor, în mâinile voastre tineti salvarea lumii”. Lev Tolstoi.

anca