Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor, fata mea care nu mai dorea sa pape nimic, azi a balotat una bucata para rasa.Merita incercat la bebei mofturosi!Si nu am luat pere Williams ci 2 soiuri de pere de la un taran.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Miruna chiar a fost un mishto general intr-un stil particular pe alocuri. Si eu astept gluma. Si mie imi place sa fac mishto la greu si de tot, ador rasul. Mi s-a intamplat de multe ori sa mi se replice " vai ce rea esti" la genul meu de umor de am ramas cu gura cascata ( pe dinauntru ca dupa cateva incercari am renuntat sa mai conving ca nu e urma de rautate) asa ca incerc sa-mi revars mishtourile mai mult asupra mea sau alor mei - chiar daca nu e luat ca atare macar nu lezeaza pe nimeni. Dar nu-mi iese mereu

Referitor la vulcanul de azi sa subliniez ca nimeni n-a facut mishto de nicun copil, nu stiu de ce s-a inteles asta. Desi nici eu nu sunt cu dulcegariile dar nici nu ma deranjeaza cand nu devin fatarnicie consider ca tre' sa ai un caracter tare negru sa te iei de un copil - toti sunt minunati fara exceptii, privirea lor curata si modul in care exploreaza lumea mi se par suficiente ca sa-i privesc pe toti cu mare drag. Oricum reactia a fost neasteptata si m-a lasat cu gura cascata. Acum tre' sa fii mai mult decat naiv sa nu-ti inchipui ca se "comenteaza" pe grupulete personele si postarile de pe forum dar pe mine una pe bune ca nu ma intereseaza cine si cum ma barfeste si cine nu atata timp cat nu ma cunoaste...

As mai fi scris dar nu stiu ce are fi-mea de e asa agitata si ar sta numai in brate si la tztzi. Sa fie gingiile umflate de 3 saptamani ca de puseu la 7 luni chiar n-am citit nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Mai fetelor nu mai scrieti referitor la postul Evei ca acum il sterge,cum a facut si cu cel de ieri....
Noi nu stergem nimic,am glumit si noi si cine s-a simtit s-a simtit si gata.
Si cele care va retrageti cum vine asta?de ce sa va retrageti??????stati aici pe baricade,mai un misto ,mai o glumita si uite asa trece vremea.

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miruna [:=))] nu stiam asta, e tare si de mult nu am mai vazut emoticonul folosit pe forum...

Eu ma simt lezata, pentru ca am fost neinteleasa, cer Marii Adunari Nationale sa dezbata problema si sa ajunga la o concluzie!

Off topic: pot sa ii iau un pic apararea Nausicai? Ca o cunosc destul de bine...si ne intalnim, vorbim, distram, radem asa cum stie si Miruna si Felicic si Boo si Joy si restul de fete care au mai venit la intalnelile saptamanale de acum 2-3 luni...Niciodata, dar niciodata nu s-a vorbit pe mess, in fata, la telefon, prin telepatie urat despre vreo alta mamica de bobocel! Mi se pare de bun simt si mi se pare o masura de respect sa tratezi fix asa cum vrei sa fii tratata...pai ce prietenie as putea eu sa leg cu o fata care barfeste o alta fata (pe care nici nu o cunoaste, in cel mai rau caz)...nu m-as gandi la randul meu ca acea fata va vorbi si de mine cu alta fata la fel??? Adica nu mai suntem in clasa a 5a, pe bune! Daca Nausica a facut asa ceva, e mare mirare ca nu s-a intamplat decat atunci, just one time, numai cu o persoana...de ce n-ar fi recidivat? Fetele care au fost la intalniri pot sa confirme discutiile civilizate si pline de umor pe care le-am avut, in niciuna dintre ele nu au intrat cuvinte urate!
Ah, si negricioasa sunt si eu...dar nu sunt mica. Copilul meu a cazut in cap cand avea 2 luni, a cazut din pat, a tras-o sor-sa de picioare. Dar nu am povestit pe forum. Deci lezata nu ma simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

uitati ca sa mai destindem putin atmosfera
http://www.youtube.com/watch?v=uoea5ZsR77g&feature=related

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Irina, si si de la mine. Suntem aici! Curaj, o sa va fie bine!

Iepurila, e o scumpa Elena, il trimit pe Radu (sau pe Teo... ma mai gandesc) in petit?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

aoleuuu...e de rau mi-o furati pe elena??
propun sa se dueleze cavalerii si cel mai bun s-o castige!

uite david lupta cu elefantul

edit: fetelor eu va citesc zilnic dar mi-e greu sa scriu ca pana ma apuc sa scriu uit tot...oricum suntem si noi alaturi de voi si ne bucuram de toate succesele boboceilor papaciosi si nazdravani!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Neata la amiaza!

Am inceput sa citesc razand dimineata si am terminat...cu un gust amar

Prin urmare revin la problemele noastre si intreb: voi chiar credeti ca legumele de la piata sunt produse de taranii care le vand?
Am fost si eu sa cumpar morcovi si ce altceva as mai putea sa ii dau puiului si m-am trezit in fata unor tarabe pline de legume exemplare... Am luat pana la urma niste morcovi, tanti care mi i-a vandut m-a asigurat ca sunt romanesti dar...nu cred
Prin urmare am cumparat pe urma dovlecei turcesti din auchan si i-am dat lui Mihnea. Care astazi a mancat aproape 150 g de dovlecel+cartof dulce+morcov (in proportie 4-2-1) cu un strop de ulei . Asta in conditiile incare facem o saptamana de cand am inceput diversificarea
A, si azi am incercat morcov crud...yachh...si mi-am luat si papara ca am incercat sa ii dau

M-am intors de la piata cu salata, ridichi si ceapa si mi-am facut salata Oare ii pot da lui mihnea ridichi???

In final as dori sa urez sarbatoritelor:
Anca
Claudia
si tot ce va doriti voi!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Paula Laura iti raspund eu cu ridichiile. Nu-i da, sunt foarte greu digerabile - chiar si mie imi fac rau desi imi plac la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Paula Laura iti raspund eu cu ridichiile. Nu-i da, sunt foarte greu digerabile - chiar si mie imi fac rau desi imi plac la nebunie.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Ma gandeam eu1 sarumana de raspuns

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

paula-laura poate mere, pere mai gasesti la tarani din curtea lor, caci si bunicii mei le tzineau in ziare multe luni, sau in pod.
Eu cand am inceput diversificarea, m-am dus in piata sa cumpar morcovi de la cel mai prapadit taran, si l-am inrebat domnule taran este de gradina morcovul???Si mi-a raspuns NU, e de sera, caci de abia acum se pune rasadul de morcov.Asa ca na.Eu incerc sa nu ma apropii de borcanashe prea mult, pt a nu-i creea o dependentza de ele.Dar am zis, ca poate o sa le incercam si noi, daca nu o sa mai manace nimic sau in deplasari.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput