Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Eva,

nu am foarte mult timp sa ma apuc sa fac o polologhie pe forum, insa vroiam sa-ti spun atit: ai avut mare curaj sa scrii tot ce ai scris despre nausica and co! Chapeau! Cu toate astea, nu cred ca esti atit de 'dreapta' si directa pe cit pretinzi, daca ai fi fost nu ar fi trebuit sa intri in jocul ei atita timp, vad ca ai scos la iveala chestiile astea doar atunci cind te-a calcat pe degetele de la picioare.
Ce sa zic, cred ca ai cutremurat forumul asta pe ziua de azi! hihihi!!!!
Eu ramin la parerea mea, rufele murdare se spala in familie. insa detaliile astea picante sint savuroase citeodata, mai ales dupa mesajele de ieri de 1 aprilie. Mare pacaleala azi!

(sa stii ca cest pup este foarte sincer... tu-mi esti tare draga, cu toate ca au fost situatii, si poate vor mai fi, cind nu am fost de acord cu ceea ce ai spus)

Mamica fericita de bebelina Elsa

Ti-am raspuns si eu pe PM.
Dar voi adauga un pic si aici.
Drept e numai Dumnezeu, nu eu.
Ceea ce zic despre mine e ca nu pup pe nimeni dupa ceafa, fac complimente f rar, cred ca s-a remarcat pe aici ca eu scriu mai mult pe subiecte concrete, imi plac dezbaterile fff mult si atat. Nu intru si scriu despe x si y cat sunt de frumosi si minunati, apoi sa ii musc de fund. Persoanele cu care ma contrez sau le evit exista, asa sunt si in fata si in spate. Nu cred ca rolul meu e sa fac lungi posturi cu pupici si gratulari.
Iar posturile mele sunt directe si spun ce simt si ce cred despre copilul meu si cresterea copilului. De aceea mi-am luat oale in cap, ca sunt sincera. Atat cat se poate pe un forum public. Scriu f repede si cam lungi posturile ca sa mai pot sa si fiu atenta la cum formulez sa nu lezez vreun orgoliu. De aceea mai iese cu scantei. Nu am stat in viata mea sa concep un post "dulceag" doar sa dea bine. imi ia f mult timp si nu vad ce as castiga...
Si tu imi esti draga, f draga, am avut ceva clinciuri si cu tine dar constructive in fond si imi place ca am avut cu mai multe persoane puncte de vedere diferite si discutii aprinse dar de ambele parti s-a vazut latura constructiva si nu exista pica pana in prezent.
Cand se ajunge la faze de prost gust atunci si mie imi sare tandara si vars tot ce am in cap, desi nu era locul pe forum.
Eu ma asteptam ca Nausica sa imi zica pe Mess astea, asa cum spui tu "in familie", asa era logic, ea aici vrea, aici discutam. Aici i-am zis ce cred. De ce acum? Pt ca pana acum spunea ca ea nu mai intra delok, acum cand a intrat sa se dea in spectacol normal ca am ramas paf.
In fine, fiecare in banca lui ca e mai bine, amorfi si inerti asa, fara opinii, ne gratulam ca suntem sublimi si viata e frumoasda. Pt care o putea...
Eu nu.
E usor sa dai cu pietre in altii, sa ii condamni ca spun ce gandesc, cand tu faci la fel dar grotesc si marsav, prin mistouri ieftine care trebuiau sa fie cu adresa, nu anonime asa ca suntem prea meschini sa biciuim direct.
Iar definitia pamfletului e alta, ce a fost pe aici se cheama balci...E simplu de gasit definitia aia.
Balci asa castigand nimic, doar de amuzament, ca ideea cu forumul e sa afli pareri pro si contra, mai mult sau mai putin documentate, sa progreseszi, sa afli in plus ceva. Nu sa ne luam la misto copiii, asa cum a fost al meu luat in balon ca "transmite" si e in bioritmul meu. Ce-o fi asa anapoda ca doarme cand dorm eu sau invers.
Oricum te invit la cremayere de pe acum, gasesc eu cum o fac. M-am ales si eu cu o extraordinara prietena, Maria 2004, pe care nu o voi uita niciodata indiferent in ce tara plec, voi continua sa o vad pt ca e un om extraordinar.
In rest, vorbe...
Si poate si cu tine, daca vei vrea, voi tine legatura in Fr. Mie mi-ar placea f tare.
Vedem noi cum luam legatura, in afara forumului.
Pup

Ancule, la multi ani si te pup mult de tot. Sper ca vei avea cea mai frumoasa zi denastere din viata ta, ce sper, sigur va fi asa, sunteti in 3 si e tot ce conteaza.

************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF
nu spune in fata ceva si in spate altceva, ca un caine.

Eva, da te rog eu din suflet sa nu spui asa ceva despre un caine!!! Cainii, acele animale care muncesc alturi de noi, cresc alaturi de noi, ne tin companie sau ne salveaza vietile nu se incadreaza in descriere.

Uite, eu aseara am vrut sa te iau un pic peste picior. Pentru ca uneori te exprimi la modul definitie (adica la modul "atentie, asa stau lucrurile, faceti asa sau sunteti in pericol..."), sunt sigura ca nu cu rea intentie... ci pentru ca asa crezi tu / simti tu ca stau lucrurile.
Si am glumit si eu nitel aseara pe seama unui post cu bioritmul si cu felul in care mama comunica cu bebe, numai din priviri, intelegand orice vrea bebe sa transmita.
Imi pare rau ca te-ai suparat asa de tare, incat ai sters postul!!!!

In tot cazul, postul din care am citat e sub orice critica. Poti sa crezi ce vrei tu despre oricine, dar nu este permis sa i-o spui altfel decat in fata.
Inteleg ca ai o istorie veche cu Nausica, sun-o si zi-i ce crezi despre ea. Pe noi nu ne intereseaza...
Sa te adresezi cuiva pe un forum nu e tocmai ca si cum te-ai adresa fata in fata, nu crezi?
Si mie imi place sa-mi tin coloana dreapta. Am invatat insa de-a lungul anilor ca nu totdeauna e util... si ca poti sa ai dintii sparti la propriu asezati frumos pe o coloana foarte dreapta.
Asa ca am invatat, in timp, ca nu intotdeauna toata lumea e interesata in ce gandesc eu, sau ca nu intotdeauna conteaza cine are dreptete si care este adevarul.
Iar cand vreau sa ajut pe cineva, nu e suficient efortul de a scormoni prin experienta mea de viata si a tranti foarte sincer ce cred eu, ci este necesar si efortul de a cizela si a face "masticabila" pastila pe care o am de dat, daca o doresc a fi utila.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Anca si Claudia!!!

Va trimitem tot binele din lume si pupici voua si copilasilor vostri.

edit: imi pare rau ca tocmai acest mesaj se postase cu greseli de ortografie, eu pe langa neuronul lauz mai am si niste ochi cam lauzi bag seama

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Deci eu in poza asta, si altele ca ea, i-am vazut negri, negri ... scuze

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

[/quote]

nu-ti cere scuze ca nu ai de ce.

Mergi la inceput

La multi ani pentru puiuti si mamici:
Sebastian de Aly_c20
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de Ala77
Ciprian de Alexa si mami
ClaudiaH
Anca81

Sanatate si noroc!

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

To whom it may concern
Imi asum toate faptele si vorbele de care pomeneste Eva. Cine are intrebari, ii stau la dispozitie pe PM. Si imi cer scuze ca va privez de deliciul de a raspunde printr-un cearsaf asemanator. E ceva ce chiar nu-mi sta in caracter - pentru pira mi-o luam pe coaja de la mama, de mica.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Babytza draguuutza poza.

Piolica, multa sanatate iti doresc si recuperare cat mai grabnica dupa operatie. Sa nu uiti sa ne dai raportul imediat cum este posibil!

Muuh, sunt de acord cu legaturile din viata reala. E de departe cel mai placut lucru care mi s-a intamplat de cand am nascut.

JulyMorning foaaarte placut ca veti sta la mare; eu sunt din ce in ce mai convinsa ca noi vom cam sta acasa anul asta, si probabil si anul care vine, si tooot asa, in sfarsit, noi sa fim sanatosi si cu putere de munca, asa om trece peste toate, inclusiv peste rufele murdare care se pala pe forum. Mica si negricioas? dar burtoasa decolorata si cu nasu' mare ce spuneti?

E pacat ca ne simtim atacate de cateva glume nevinovate facute in miez de noapte de 1 aprilie. Eu nu sunt deloc o naiva mwahahaaaa... si uite ca nici eu nu vad vreo aatare cu deshtu in ce s-a scris aseara pe-aici. Cu asta...Nada mas, nu mai lezez inteligenta nimanui cu alte comentarii indiscrete.

Giuli, s-a scris pe-aici ca fierul se da in combinatie cu vitamina C pentru mai buna absortie. Nu am date care sa certifice asaa ceva, asa fata care a scris e rugata sa vina la apel. Cum s-a spus deja, calciul se asociaza cu vitamina D3, care il fixeaza.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Simona27, eu zic ca fetita ta nu are nicio problema. In luna a saptea sa ia 150-200g stiu ca e chiar normal. 500 de grame e la limita de joa intre 1-3 sau 4 luni. O sa caut si o sa postez un tabel cu cresterea in greutate dar acum cineva isi cere drepturile.

De fetita mea care la 5 luni a luat 200 de grame ce sa mai zic?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miruna azi e 2 aprilie si nu mai imi permit glume...imi pare bine ca mai bagi capul la noi si in nimicnicia mea cred ca nu s-a suparat nimeni...a fost 1 aprilie, putem sa radem si noi o zi pe an, daaa? Forumul e forum, suntem aici sa ne sfatuim si putem sa mai radem si noi de propriile noastre temeri/frici/dezbateri acide sau constructive, macar de 1 aprilie. Si temerile si temele expuse au fost chiar generale, nu au avut niciun autor de drept, au fost luate din toate discutiile noastre...om fi copiat nitzel la stil? hmmm, posibil...

Uite tocmai acum si-a facut curaj o mamica de octombrie si ne-a scris...asa ca eu ii zic bun-venit! Simona si Ioana...din calcule reiese ca Ioana se apropie sau chiar este la 8 kg la 6 luni ceea ce e chiar super ok! La un an ar tb sa isi tripleze greutatea de la nastere, deci daca a avut 3.5 kg, ar tb sa aiba 10.5, ceea ce sigur va reusi, chiar cu o crestere mai lenta. Ea si-a dublat greutatea la 4 luni, e f bine. Cred ca aproape toate am fost ingrijorate la un anumit moment ca nu iau bebeii cum trebuie in greutate si pe parcursul lunilor am vazut ca ei saracii nu citesc la carte si nu iau fix cat zice acolo, uneori mai putin, alteori mai mult, per total trebuie sa fie bine la bilant: pana spre 5 luni sa dubleze si pana la un an sa tripleze greutatea de la nastere.

Mergi la inceput

http://www.cdc.gov/nchs/about/major/nhanes/growthcharts/clinical_charts.htm

Simona, uite mai sus un link, poate-ti foloseste.
Nu cred ca e nimic in neregula cu fetita, iar daca medicul ti-a spus deja asta, e si mai bine.

Nu e rau sa faci analize, atata timp cat nu sunt invazive si nu chinui fata cu intepaturi fara sa fie neaparat necesar.

Ada, mama de baieti:

Mergi la inceput