Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
Wow... pai sa ma alatur si eu in urari: La multi ani, Anca! La multi ani, ClaudiaH!! Sa fiti sanatoase, voioase si cu mult soare in viata voastra, in fiecare zi!
giulianna pt fixarea calciului cred ca ai vrut sa spui vitamina D.... eu stiu ca vit C n-are treaba cu calciu, nu e vitamina liposolubila. Iar vitamina D este Vigantolul (vit. D3 mai exact). Mai mult nu te pot ajuta, lu' a mea nu i-a fost prescris calciu suplimentar.
Eh, si uite asa probabil ca va renunta din ce in ce mai multa lume sa scrie pe forum... 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
andreea_ada spune:
neata
la multe lunite sarbatoritilor 

maia a luat cate 5 ml de Ca 10 zile pe luna , la prescriptia dr ![]()
fara vitamina C
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
Muuh spune:
Multumesc de urari.
Acum pe bune eu chiar credeam ca mesajele de ieri faceau misto toti de toate asa fara directie. Adica de noi mamele in general cu toate problemele aferente (biberoane, tzatze, kile, depresii, mancat, bio/organic/junk, carucioare de fitze sau nu, sling, wrap, pouch si alte acareturi). Sa ma simt mai naiva si mai tampa si sa ma trezesc?
Muuh spune:
July din experienta primei odisei iti spun ca dupa ce copii implinesc 1 an vom ramane foaarte putine mamici active. Unele dintre noi vom ramane in legatura si in viata reala iar mie asta mi se pare cel mai mare castig.
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Muuh July din experienta primei odisei iti spun ca dupa ce copii implinesc 1 an vom ramane foaarte putine mamici active. Unele dintre noi vom ramane in legatura si in viata reala iar mie asta mi se pare cel mai mare castig. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Miruna
eu iti simt lipsa, sa stii... si cand mai scrii, mai bucur ca sunteti bine. Sa-ti traiasca faclaii, poate ne intalnim la vara in vama 
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
luminita2008 spune:
giulianna,
noi nu luam Ca suplimentar. Vit C le dau eu de la mine putere, de sezon rau, vorba lui Boo...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iepurila
sarumana ![]() sunt albastri deocamdata Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
Deci eu in poza asta, si altele ca ea, i-am vazut negri, negri

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
simona_27 spune:
Buna,
![]()
Sunt o mamaica de fetita (Carina-19.09.2008)si va urmarim de foarte mult timp, inca de la odisee. Nu am scris pana acum pentru ca, citindu-va mereu, am gasit raspunsuri la majoritatea intrebarilor pe care le-as fi avut. Acum insa s-a complicat situatia si as avea nevoie de sfaturile voastre, daca nu indraznesc prea mult de la inceput
Problemele noastre sunt legate de evolutia greutatii ei. Carina a avut la nastere 3.5 kg si 54 cm.A luat foarte bine la inceput, alimentata numai la san, astfel ca la 4 luni si-a dublat greutatea (7 kg)si avea 64cm ,luna a 5-a a luat 450 gr. si 1 cm, luna a 6-a a luat 200 gr.si 1cm iar in cele 2 saptamani din luna a 7-a a luat 150 gr. si 2cm.
Ma ingrijorat foarte mult faptul ca a luat atat de putin in luna a 6-a si i-am facut o urocultura (desi pediatra spune ca nu are nimic, arata destul de bine) care a iesit negativ. Eu stiam ca in luna a 6-a si a 7-a ar trebui sa ia in greutate cate 500gr.![]()
Diversificarea am inceput-o mai dereme, la 5 luni, tocmai pentru ca nu mai lua in greutate si ma gandeam ca o fi din cauza ca nu-i mai ajunge lapticul meu. De mancat nu se omoara nici acum,are 3 mese pe zi (fructe+branza, legume+carnita, cereale+suc de fructe)dar cantitatile sunt foarte mici(50-max.100 grame). Tot tzatzi e baza.
Voi ce parerere aveti?
Imi cer scuze daca v-am plictisit cu atatea detalii ![]()
Ioana Carina
19.09.2008
luminita2008 spune:
daaaa, Davidut soricel mic, ia scrie-ne tu un post frumos cum numai tu stii!! 
super poza!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi