Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
luminita2008 spune:
buun, tocmai au papat astia micii nectarina + branza calcica.... e prima oara cand le dau nectarina si se pare ca e in top by far... far far away
, da' aproape de shrek. 220gr Edi si 120gr Robi. Acesta din urma cica tine putin regim, vrea sa mai slabeasca, sa fie ca fratica...
julymorning 
bitza, noi am avut wireless si mergea ca un kk.... am renuntat la el.... nush ce sa zic, poate era ceva cu reteaua noastra, ca avem net de la baietii din/de cartier
, sper sa ai mai mult noroc!
oana, nu se vede nik, si tot verific la ei... e cam tare gingiuta si alba, in unele locuri, dar atat, niciun punctulet nik...
cum se mai simte David?
hehe... puii mei au ochii albastri, eu si sotul ii avem cacanii, vorba lui iepu'
. Io-s singura care tot sper sa le ramana albastri, sa moara lumea de necaz, lumea aia care tot sustine sus si tare ca se vor schimba (a se citi mama, soacra)
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
LA MULTE LUNITE
puiutilor sarbatoriti astazi!!

LA MULTI ANI, ANCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O viata senina, frumoasa, plina de bucurii si iubire iti doresc!!!

LA MULTI ANI CLAUDIA!

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
preety spune:
ptr sarbatoritii zilei:
Sebastian de Aly_c20
Dimitri de Muuh
Vlad de Zambetmic
Anna-Rebeca de Ala77
Ciprian de Alexa si mami
ClaudiaH
Anca81 
_giulianna_ spune:
Neata!
S-a mai vorbit pe aici stiu, dar pe o ureche imi intra...pe alta imi iese, memoria mea stiti ca e de furnica...
Administrati calciu bebeilor? Si daca da in ce cantitate si de care calciu? Totodata dati si Vitamina C pentru fixare? V-a prescris medicul sau dati asa de la voi?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Boo spune:
Am intrat sa urez la multi ani sarbatoritelor de azi : Anca si Claudia 

si boboceii care se serbeaza azi !! ce de lume woooww
Cred ca e ceva ce mi-a scapat ..
andy.p spune:

Anca

Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!

Claudia
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
Eva,
nu am foarte mult timp sa ma apuc sa fac o polologhie pe forum, insa vroiam sa-ti spun atit: ai avut mare curaj sa scrii tot ce ai scris despre nausica and co! Chapeau! Cu toate astea, nu cred ca esti atit de 'dreapta' si directa pe cit pretinzi, daca ai fi fost nu ar fi trebuit sa intri in jocul ei atita timp, vad ca ai scos la iveala chestiile astea doar atunci cind te-a calcat pe degetele de la picioare.
Ce sa zic, cred ca ai cutremurat forumul asta pe ziua de azi! hihihi!!!!
Eu ramin la parerea mea, rufele murdare se spala in familie.
insa detaliile astea picante sint savuroase citeodata, mai ales dupa mesajele de ieri de 1 aprilie. Mare pacaleala azi!
(sa stii ca cest pup este foarte sincer... tu-mi esti tare draga, cu toate ca au fost situatii, si poate vor mai fi, cind nu am fost de acord cu ceea ce ai spus)
Mamica fericita de bebelina Elsa
Boo spune:
giulianna eu calciu nu-i dau. i-am facut analize si a iesit ca are mai mult decat trebuie. in schimb Vit C ii dau, asta asa pur si simplu ca e sezon idiot si sa nu raceasca. 5 pic/ zi
andy.p spune:
Sebastian
de Aly_c20
Dimitri
de Muuh
Vlad
de Zambetmic
Anna-Rebeca
de Ala77
Ciprian
de Alexa si mami 
laura,