Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Ref la Claudinna ptr cine intereseaza este la Calimanesti... la putina relaxare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

doamne!!! nu sunteti cu toti boii acasa.... poate omul sa moara prin inec, asfixiere, apoplexie...

Sarumana inca o data de toate aprecierile. sunteti mult prea dragute (va dati seama ce umflata in pene sunt...)
Pupam toti boboceii care sunt dementiali fara nici o exceptie.

July dintoasa e o dulce. si ce chiuituri trage ea in chiloti

Ada tu trimite CV -urile. Da vezi sa nu ne vada Nusha ca o imbulinam.
aaaa si demnitatea mea de parinte: primul care o saruta o ia de nevasta da? (pentru cine a vazut happy hour)

Boo ai un adevarat tenismen. Cel putin Boris Beker!!!

Irina si mult curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

neatza fetili.. oooffff forumul asta zici ca este un drog, nici nu deschid bine ochii, ca dau drumul la calc., pana se deschide ma duc si eu ca omul pana la toaleta ma intorc sa vad repede ce a-ti mai scris si deabea dupa aia copilul...

BOO mai intrebat ieri de dintzisor, nu se intrevede nimic deocamdata, dar si cand o sa se vada ceva o sa urlu de ma stie tot cartierul.. in schimb tipam de ne stie tot blocul, nu mai pot ma dor timpanele....

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Babytza cand s-a nascut Elena avea parul brunet (da brunet rau). Sotul a zis ca a stat o seara intreaga in fata blocului sa vada ce bruneti bantuie pe acolo (el e blond cu ochii verzi, eu un saten deschis cu ochii cacanii).

Acu vad ca se deschide parul Elenei. S-o face Elena Udrea cand va creste mare, mai stii? Nici ochii, daca raman albastri nu stiu de unde ii are (poate de la socru-miu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila si la mine este tot asa....mami e bruneta cu ochii caprui si tata e brunet cu ochii negrii Iar je sunt blonda cu ochii albastrii De la bunica cica ...

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Lumi, saru'mana de pepsi...daca e cu dragoste e si mai bun
Nu se vede nici un punctulet ceva sugestiv la huni?

Cand m-am apucat sa citesc de dimineata nu intelegeam ce a dat 'strechea' in voi...m-am lamurit intre timp.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Cand m-am apucat sa citesc de dimineata nu intelegeam ce a dat 'strechea' in voi...m-am lamurit intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

MARE OFFTOPIC

Nausica, hai sa iti spun si eu ce gandesc daca tot e bal…

Diferenta intre tine si mine e : unde scuip, nu mai ling.

Stii ce nu inteleg : de ce ai considerat ca trebuie sa intri iar pe forum ? Cand m-a lasat calculatorul, imi dadeai raportul cu ce se scrie pe forum, cine isi arunca copiii in cap si ce proaste sunt « alea pe forum ». Ai facut aici un mesaj lacrimogen cum ca gata, tu nu mai intri. Motivul imi spuneai ca e « prostia umana ». Se scrie mult si prost si refuzi sa urmaresti asa ceva. De cand a cazut copilasul stii tu cui in cap mi-ai zis ca nu mai ai ce cauta aici si ca tu clar nu mai intri, copilul ala are ghinion cu asa mama, plus ca scriu "alea" mult si agramat si nu mai faci fata sa citesti toate ineptiile...blabla.
Acum, de plictiseala, te gandesti sa mai scrii ceva din lipsa unei vieti, ca vad ca intri in creierii noptii si stai cu « alea », parca imi ziceai ca ai o viata a ta, ca nu intelegi cum intra "alea" tot timpul…
Esti jalnica, stii de ce ? Pt ca in loc sa scrii stai si te uiti pe gaura cheii si pretinzi ca tu urasti forumul. Faci parte din categoria « una zic si alta fac », asta s-o numi fatarnicie ?

Eu sunt genul de om care mereu a zis fix ce gandeste, nu spune in fata ceva si in spate altceva, ca un caine. Sunt directa si reactinez prompt daca ceva nu imi convine la cineva, il contrazic, ii zic ce cred. Asa sunt pe forum, acasa, la job, oriunde, f directa si nu imi plec coloana. Indiferent de consecinte, mi le asum si tot directa voi fi. Tu, spre desebire de mine, te plangi in spate de prostia altora, ii vezi ca sunt strambi, urati si prosti dar cand trebuie sa vorbesti cu ei pe forum spui contrariul. Nu te uit spunand unei mamica « pup mamica frumoasa » tu crezand-o « mica, negriciiasa si urata », de fapt. Penibile detalii nu ? Cum sa nu te dezguste sa citesti asa ceva cand stii adevarul care zace in spate ? Ce castigi fiind altcineva si nu tu insati ? Eu voi continua sa fiu asa cum sunt, sincera si directa, nu voi intra in jocul asta al fatarniciei.
Am ras si eu sa constat ca tocmai fetele de care radeai, radeai si de pozele lor, si de copiii lor, acum te adresezi fix lor. Lor le-ai spus ce crezi despre ele ?

Am intrat o singura data in acest joc spunandu-ti pe forum ca te cred « una din cele mai echilibrate persoane pe care le cunsosc ». Ai luat foc pt ca tu stii ce si cum …eeee ? cum e sa primesti fatarnicii din astea in ochi ? Irita ?

Sa iti spun eu ce post te-a deranjat si de atunci o tii tot asa ? Postul in care m-am plans aici de vecinii care manaresc repartitoarele si care ne socasera. Da, eram socata de de ce nu platesc unii frate cat consuma ? Nu le e jena sa minta cu nerusinare ? De ce o fac ? Ca isi cumpara biberoane bionice cu cioburi ? Sau sunt pur si simplu zgarciti si fara coloana vertebrala si incearca sa ii bage pe altii lacheltuieli ? Sau sa ne propuna , penibil asa, sa ne inchirieze o casa pe care nu o vrem, bashka insista (aminteste-ti ce penibila a fost insistenta, disperarea cu care voi ati ati incercat sa ne inchiriati noua, sub pretext ca de mult cautati un strain, bla bla) Atunci de ce nu m-ai luat la misto ? Ca aveati cu disperare nevoie sa inchiriati casa si noi eram fix portofelul de care aveati nevoie ? Eeee, iaca nu aveam chef sa inchiriem casa voastra, nici macar sa mergem sa o vedem, de ce atata insistenta ? Hm, tocmai de atunci va evitam…dupa cum ai si remarcat bag seama
Vorba unui profesor de-al meu de la facultate :orice limita are o margine. Nu amestecam borcanele, ce era greu de inteles ?
Penibil...acum uite ca iti zic direct asa
Si apoi, realizand gafa, te-ai gandit sa o dregi cu ceva caterinci ieftine pe DC cumva, sa nu mai pari in ochii nostri asa cum pari.
Si acum iti spun si eu verde in fata si in fata celorlalti-ca vad ca asa stii sa faci, sa vb pe forum de mine, iti platesc si eu cu aceesi moneda- ce cred despre tine:jalnic

Bag seama ca te complexez, din moment ce iti dedici ore din timpul tau-in creierii noptii culmea tu mori de plictisealal sa debitezi despre mine pe forum. Nu stiam ca sunt asa importanta pt unii si acum realizez ce tare se uita in ograda mea, ca citesc pe nerasuflate fiecare post al meu bashka se uita si la fiecare fotografie.
Chiar ca ma voi umfla in pene sa realizez ca altii nu au loc sa mai traiasca de mine.
Asa ca pe langa fatarnicie constat la tine si invidie, ca iti repet, altfel nu ai face sa curga cerneala despre cioburi si alte Cartiere. Ceva te supara, cam ce ? Daca nu eram intrebata atunci nici nu as fi detaliat, nici poze nu puneam…asa ca…

Si a propos, ati gresit adresantul, nu eu am vorbit de parabeni, nici de biberoane Avent cu bisphenol A, linkurile vin de la alte persoane de pe forum, Khristin si Piolica. Atunci mie mi s-a parut insa interesant subiectul propus de ele. Foarte interesant. Voua nu, ei bine, ar fi trebuit sa le-o spuneti atunci, nu sa luati la misto tocmai acum.

Faptul ca iti permiti sa te iei de copilul meu, tu sau oricine, arata ce joasa spetza. Fi-miu nu are treaba cu niciun rand scris sau scuipat de tine sau de oricine p'aci.

Acest post al meu e si el dureros de jalnic, m-am coborat fix la mintea ta si poate gresesc, dar uite ca macar asa inainte sa plec sa iti spun ce cred despre tine, daca tot ai dat tu startul.

Nu imi vine sa cred caunii oameni se mai pot uita in oglinda fara sa isi dea palme.

************************************************************************************
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

La multi ani ANCA !!!! Iti doresc sa fi iubita si fericita alturi de familie !!!! Si o zi minunata sa ai !!!

La multi ani Claudia !!!! Multa sanatate si dragoste este ce iti doresc !!!

Mergi la inceput

La multe lunite Sebi de Aly , Dimitri de Miruna , Vlad de zambetmic , Anna de Lala , Ciprian de Alina

Mergi la inceput