Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

buna dimineata si , niciodata nu-i destula.
De la Lumi servesc un , sarumana.
Ce, nu stiati ca merge cafea cu pepsi?!

Piolica, sa dea Dumnezeu sa mearga totul snur, sa fii bine si sa te refaci repede, perfect sanatoasa!Ma gandesc la tine.

Nausico, biberonul ala merge si la microwave, dah?!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula
Iepurila, ce zambacica mica cu ochii negri ai tu acolo!
Si la petrecere se pare ca a fost mare distractia!

Hypnotic Parade

sarumana
sunt albastri deocamdata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Laura, Babytza, , suntem bine, dar nu mai dormim bine noaptea.... daca ma gandesc bine, nici ziua nu dorm adunat mai mult de 2h, nu stiu cand se mai odihnesc mititeii...

Nu cred ca se datoreaza vaccinelor, nu mai fac nici febra, a trecut o saptamana de la vaccine.... cel mai probabil sunt gingiutele, si ziua ii cam deranjeaza... si nu va mai spun cum rod ei tot, cu precadere tetina biberonului....sau cum musca din lingurita.... dar in gurita nik, niciun iepuras....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Irina, si si de la mine. Suntem aici! Curaj, o sa va fie bine!

Iepurila, e o scumpa Elena, il trimit pe Radu (sau pe Teo... ma mai gandesc) in petit?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytzaam inteles

Lumi off cred si eu ca de la gingii e,exact asa face si Alexia,tot bagat in gura,mai si plange...si dintishorul tot nu vrea sa iasa

Irina

Iepurila o frumoasa tare serioasa

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata!
Dupa o noapte destul de agitata, cu multe foieli v-am citit postarile de aseara si am ras cu lacrimi. Si-au facut efectul mai ceva ca o cafea tare. Asadar Nausica, Kid, Babytza, Musette, Simodina aveti din partea mea multe, multe.
Irina, imi pare rau ca s-a ajuns la asta, insa daca asa e cel mai bine pt. Deea si mamica ei te sustinem din tot sufletul

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ioi, Ada, pai eu nu stiam ca-ti place cafeaua cu . te bag si pe tine in lista de pepsicoase de azi.

presimt activitate azi pe forum....hihi

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Mai, sunteti de groaza, pe cuvant. Cand am citit postul Nausicai cu cainii am amutit... ma tot gandeam ca ea e iubitoare de caini, ce naiba s-ar fi putut intampla sa isi schimbe parerea atat de drastic... nici nu imi venea sa deschid linkul! Foarte tare, dom'le, m-am stricat de ras, cu cartierele si svarovskiele voastre
kid te mai asteptam la o cafea, poate ajung si io de data asta
Multumim de aprecieri, fetelor, Maia sta in poponeatza, la mine pe crac, singurica si scriem mesajul asta impreuna II plac pozele cu bebelusi, ii arat pozele voastre si mereu vocalizeaza o gramada cand vede pe ecran!
Sa va mai arat cu ce ne ocupam noi: bubu in action

irina nu stiu ce se spune in asemenea situatii, sper sa treci cat mai senina peste momentele astea si sa iti regasesti linistea
andy dormi acu' cat mai poti cu Alexia, acu' creste si nu o sa mai vrea ea sa doarma cu tine

lumi daca vrei iti dau si din Cola mea, remediu anti-cheauneala! Nu stiu cum e sa fii nedormita si noaptea.... a mea nu prea doarme ziua, dar macar doarme noaptea snur, n-avem probleme.
Ma duc sa mai balotez o gura de cafea!
Ufff, ce urat e azi afara!

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila poate ma repet, dar e o dulce Elena Ce par frumos are si o culoare superba....tu ce nuanta ai la par ? De la cine a mostenit-o ?

Lumi si noi suntem la fel. Adica rontzaim tot , balosim la greu si nema Ah, am uitat de starea de agitatie

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata!
Dupa 2 zile innorate a venit soarele!!!
Multumesc din suflet pt cuvintele frumoase si multi pupici.
Neaparat trebuie sa-mi cumpar wireless router sa stau si eu noaptea pe forum...

Aly dr noua ne-a facut vaccin, desi Lucas avea rosu in gat si era ragusit. Astept PM cand esti in Bt sa stabilim cum sa ne intalnim
Corrina si eu votez zilnic broscutza...sa nu-i lipseasca nimic.
Lumi felicitari pt achizitie. Si eu am comandat unul si l-am primit luni...super! Imi pare rau ca nu am comandat mai devreme!

Lucas a mancat 90g mar cu cereale...ieri i-am dat broccoli prima data si a mancat. Acum doarme, cand se trezeste iesim la plimbare!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput