Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nausica tu ce biberon ai de masoara .5 E din sticla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Nausica tu ce biberon ai de masoara .5 E din sticla?

e un biberon bionic, biodegradabil, 100% organic. se regenereaza in fiecare zi. nu stiu cum masoara, are un display cu cristale lichide. (swarovski, evident).

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Umflata de ras daca mai era cazul ma duc si eu la culcare. Tare 1 aprilie am avut! Noapte buna tuturor.

LE Nausica cand nu-l mai folosesti sa mi-l dai mie sa pun de-o bijuterie.

Acum chiar ca ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Wow, Nausica, dar nu ne dai si noua link-ul de unde ai luat biberonul? ca dac-ai sti cat ma chinui sa gasesc biberonul perfect fara BPA pentru Maria, acum ca laptele de tzitzi, atat de important, nu mai e, nu vreau sa ramana forever cu IQ mic, macar biberonul sa ajute. Se regenereaza in fiecare zi??? E super asta, am citit si in dr Spock ca acesta e biberonul perfect. Sper sa nu fie prea scump, dar asta e, cat o fi , o fi, am cumnata in Anglia si sigur mi-l trimite ea!

(1 aprilie- spre 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Wow, Nausica, dar nu ne dai si noua link-ul de unde ai luat biberonul? ca dac-ai sti cat ma chinui sa gasesc biberonul perfect fara BPA pentru Maria, acum ca laptele de tzitzi, atat de important, nu mai e, nu vreau sa ramana forever cu IQ mic, macar biberonul sa ajute. Se regenereaza in fiecare zi??? E super asta, am citit si in dr Spock ca acesta e biberonul perfect. Sper sa nu fie prea scump, dar asta e, cat o fi , o fi, am cumnata in Anglia si sigur mi-l trimite ea!
(1 aprilie- spre 2)

stai linistita, nu e scump. e home-made. ti-l fabrici singura, numai cristale sa ai.

Nausica si Ania
poze

"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Bine, bine Nadina, gata cu gluma...ai venit sa ne pui la colt!

Gata cu gluma, de maine redevenim serioase. Va rog sa nu credeti ca am scris numai adevaruri...a fost doar o imagine un pic deformata de dragoste materna...Ca doar e 1 aprilie! Si macar acum sa ne amuzam si noi! De mult timp asteptam ziua asta si a fost la fix acum, dupa asfiintit si dupa ce copiii nostri s-au culcat (mai ales ca dorm neintrerupt, in patutul lor vreo 10 ore pe noapte, deci ne putem face de cap pe forum). Pup si noapte buna! De maine inapoi la mesajele serioase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si o...mai ales cucuvelor,am ras de m-ama spart[:)))]

Sper ca ati reusit sa va odihniti,noi da,dar numai din cauza de dormit Alexia cu mami in pat

Nausica ff tare biberonul vostru

Piolicamultiici de incurajare

Kid,Musette,Simodina ce bebelushi precoce

Babytzawow ce cadou!!Da macar v-ati distrat??V-a lasat David?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza!
Am ras cu lacrimi de mesajele voastre, dar macar mi s-au dezlipit ochii, ca-s cheauna de somn... asa ca dau muuulta , cu si fara cofeina, dau si inka, dau si un mare cu muulta dragoste pentru Oana!

July, felicitari pentru dintzoasa mica si scumpa!

Nerantula, nu fii trista, ochisorii lui Gruia sunt oricum superbi, chiar si caprui.

Preety, intelesesem de la Claudinna ca pleaca o saptamana la munte, parca....

Andreea_ada, incearca Lass Baby, o sa mearga. Nici noi nu suntem fan lichide, adica nu vor apa sau ceai, decat vreo 20ml/zi dar beau suc de mar, de morcov. O sa incerc saptamana viitoare si portocala....

Laura , bine ca te-ai odihnit, noi de pe la 03.00 iar am inceput sa misunam pe aici cu hunii, cand cu unul, cand cu altul... offf.

Ada

Irina, multe de la mine, suntem aici daca ai nevoie de un umar, de o vorba buna....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lumi..da ce au puiutzii,ii doare gingiutza sau inca aveti reactii la vaccin??
Alexia s-a mai linistit noaptea,in schimb ziua e mereu caraita si maraita

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata mamici

Luminita multam de cafea ,ciar e nevoie in diminetata asta Am ochii impaiejeniti de somn, dar a meritat , la cat am putut sa rad
Sunt bine hunii ? De ce nu ati dormit ???

Piolica muuuullta sanate mamico Sa ne spui cum te simti

Irina imi pare tare rau ca pana la urma ati ajuns la asta. Iti doresc tot binele din lume si sa fi fericita langa bubulina ta Si suntem aici pe baricade daca ai nevoie de suport. Zi si noapte

Andy nu pot sa iti raspund aici pe forum, mi-e rusine

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput