MONTIGNAC (116) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
Neata!
am pe foc pui cu ciuperci si sos alb, de smintina cu usturoi. la micul dejun...ultimele felii de wassa, cu lapte...altele nu mai cumpar degraba.
pt cina habar-n-am ce voi face...poate ma rezum doar la ceai, pt ca voi ajunge destul de tirziu de la cursuri.
Vali, imi pare rau ca esti bolnava din nou. sper sa-ti treaca repede
Alina, Androix, multa bafta la lastul de fumat.
Androix, cum ai facut snitelele cu cas?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
adinag spune:
Buna,
Androix, felicitari pentru ne-fumat! E greu la inceput, dar trece faza asta. Al meu tot se lasa si iarasi incepe... acum e din nou la stdiul de "doar" 5-6 tigari pe zi 
ymca, felicitari si tie pentru sala! you are my fitness guru!!!
Valentina, imi pare rau de neplaceri. Si eu am ceva probleme in moment, dar trec eu peste ele, asta e!
Eu am mancat conform, insa cantarul arata mai mult, or fi rusii care trebuie sa vina probabil maine?
Asa ca-s suparata tare 
Androix spune:
Da si eu astept rusii
si cred ca si din cauza asta ma napadeste cate o pofta neasteptata ca as tot mesteca.
Snitelele cu cascaval sunt foarte simplu de facut: bati carnea, o sarezi condimentezi si apoi o dai prin ou batut cu cascaval ras, eu au pus mai mult cascaval ca sa ramana ceva si pe carne ca el cam aluneca. Apoi le-am prajit in putin ulei, cand le-am pus in tigaie am mai luat cascaval din ou asa cu mana si am pus deasupra. Le-am prajit cu capacul pus la inceput, ca sa se coaguleze si deasupra oul sa-l pot intoarce fara sa pierd cascavalul prin tigaie.
Eu am o energie de la nefumat incat azi sunt aproape sigura ca ma sui pe bicicleta 
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
andanii spune:
oofff toata suntem cu rusii in asteptare 
si mie-mi vin sambata 

revin
ANDANII 

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
adinag spune:
la mine tocmai ce si-au facut aparitia rusii, si sper din tot sufletul sa fie ei de vina ca nu slabesc ba am pus vreo jumate de kg [:((]
andanii spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag la mine tocmai ce si-au facut aparitia rusii, si sper din tot sufletul sa fie ei de vina ca nu slabesc ba am pus vreo jumate de kg [:((] Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
stai linistita ca dupa ce dispar revii la aceleasi kg

zicea cineva de raportat joi ...parerea mea esta sa NU raportam joi pentru ca daca este raportul luni poate poate ne retinem in we sa mancam prostioare pentru ca sa avem ce raporta luni .... daca raportam joi nu e sigur ca ceea ce abuzam in we vom reusi sa dam jos pana joi ca sa avem ce raporta .... ce ziceti fetele nu am dreptate ??????
io vreau luni .... voi ??? supunem la vot ?????

ANDANII

Rugaciune si iubire din tot sufletul pentru Emma"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta"
sanse spune:
Luni![]()
Eu cu gandul ca am timp pana joi sa recuperez ma cam destrabalez in wekend
Azi am papat:
md:cozonac de carne cu ardei si ciuperci + iaurt de baut(2%)
p:1 fripturica de porc si salata verde
c:putin drob de pui si 1 ardei rosu
Maine pasc...e vineri.Nu am gasit astazi naut si nu stiu ce-o sa fac 
Sanatate fetelor bolnavioare 

Va pup 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Androix spune:
Deci vreau si io inca o data reteta aia de chec aperitiv, Sanse, la asta te referi cand zici cozonac cu carne?
Si da-i si lupta, n-am terminat smotrul de joi nici pana la ora asta.
Androix spune:
Aha, am uitat sa multumesc cui m-a scos din lapsus, am si uitat cine. Deci obesrvati da, lapsus, uitat sa multumesc, uitat cine
sunt o epava!
Deci multumesc!
Maine fac hummus din faina de naut, nu stiu ce-o sa iasa, ca fac fix dupa mintea si inspiratia mea, sper sa iasa bun
va spun cum l-am facut daca il nimeresc.